Приемам критиката че не трябва всички да ги слагам под един знаменател, ако някой съм засегнал се извинявам. Негативното ми мнение за отношението на спринт към техните клиенти си остава, за тях си остава онова...

. С това смятам темата за приключена.
Отказах се от първоначалният избор на багажници защото не успях да реша кой от двата е по-подходящ за нашите колела, и както става обикновено в живота третият печели

. След доста ровене в един Руски сайт открих схемата им с габаритите, от други подобни на тях разбрах приблизителното им тегло 1,1-1,3кг., видяха ми се тесни и тежки и това ме накара да потърся нещо друго.
Кое ме накара да избера Athlete 4B:
1.По-изчистен дизайн и по-лек 670гр.
2.При монтаж има повече опции за настройка, заради конструкцията си има възможност за леко приближаване или отдалечаване към седалката като се запазва хоризонталността (това може в последствие да се окаже много важно). Самият багажник е по-широк от предишните два и мисля че това е по-добрият вариант за нашите рамки.
3.Известен произход, знае се материалът от който е изработен и начинът на изработка (горната част е отливка)и т.н.
Всичко това ми вдъхна по-голямо доверие в този багажник, а дали е така

като пристигнат ще разбера.
Степенка ни трябва от този модел: 40мм. болтова

от зад рамката ни е такава:

или такъв адаптер от 40мм към 18мм.

за степенка с 18мм. болтова която срещнах и по-нашите магазини

Мисля че по нашите магазини такава степенка си е загубена кауза за намиране

Като се има на предвид че това ще ми трябва няколко дена в годината(само тогава ще е на колелото) май ще ми се наложи да проявя малко Българска креативност

, въртят ми се някакви идеи ще експериментирам и ще разбера дали ще се получи

.
Обаче още не мога да се реша на коя гума да си купя

Блъскам си главата

м/у тези две.
1. Town RIDE
http://www.continental-tires.com/bicycl ... /town-ride2. Speed RIDE
http://www.continental-tires.com/bicycl ... speed-rideПърво бях решил да е Town RIDE после започнах да си мисля че Speed RIDE би бил по-добър избор с идеята че може да ми се наложи да минавам по-големи преходи по черен път от досега, някак си ми изглежда по-балансирана за асфалт и черен път

. Кажете вашето мнение че ми изпуши главата вече