от Admin » Сря Апр 12, 2017 9:02 am
Честно да ти кажа, моите впечатления са малко по-различни - в последните години доста велосипеди от начален клас минаха през мен, никой от тях не съм го жалил, повечето са били с евтини хидравлики на Shimano и като цяло не съм имал проблеми с тях. Да, винаги се е усещало, че спирачките са по-евтини (нито модулацията е същата, нито силата), но не са се предавали на спусканията. Така че според мен проблемът се дължи на конкретната бройка, а има и друго - макар че от самото начало имаше податки да има въздух в тях, преди изпитателните отсечки карах Euphoriata по къде по-стръмни и трудни терени, но нямаше сериозни проблеми, само загатвания (т.е. леко променливо усещане в спирачките, точно като да се премества въздухът) и явно чак при софийските карания, които не бяха най-натоварващите и трудните, спирачките се "обадиха" по-сериозно. Може би съм обръщал преди тях велосипеда с гумите нагоре за ремонт, не си спомням. Късмет...
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.