MacLeod написа:Жалко, че не знаех за съществуването на тези Vecnum преди 2, 3 седмици. Но защо ги няма в https://www.bike-components.de ? Нали са немски. Аз от там взех фокса.
Явно са доста рядък продукт. Дано да са добри. Със сигурност няма много мнения за тях дори в световен мащаб. Но аз вече съм дал едни пари, ще карам каквото имам. Дано пък да се окаже хубаво, въпреки първоначалното разочарование.
  ... за първото да не отваряме дума, къде на практика ни една читава бройка нямаше.Pr3d4t0R написа:Нормално е и при моя лев е същото.
bdz43r написа:Случайно открих, че колчето ми (KS Dropzone), когато е в прибрано положение, при сравнително слабо дърпане, не повече от 1-2 кг, изскача без да е натиснато палчето.
Пробвах и с откачено жило, не е от частично натискане, а и без подръпване не мърда само̀.
Това за сега по никакъв начин не смущава нормалната употреба, но ми е любопитно дали са си така или е аномалия?
Pr3d4t0R написа:... и една идея по-дългата основа.
kawasuna написа:E-THIRTEEN TRS-не намирам от къде да го поъчам.Никъде го няма в наличност.Друг механичен модел може ли да предложите?
kawasuna написа:E-THIRTEEN TRS-не намирам от къде да го поъчам.Никъде го няма в наличност.Друг механичен модел може ли да предложите?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 20 госта