[quote="did"]
Извод: Тва дали ще променят или няма да променят закона не е най-важното, по-важно е да спрат умниците от РПУ-тата да си мислят, че като се занимават със семки ще променят нещо.
[/quote]
Ама нали точно за това иде реч - пак ще борим организираната престъпност чрез статистика. Колко му е да се лепнат още един тон прегрешения на някой нещастник сгазил лука. Механизма е вече почти Закон. Кой и как ще спре някой посран сержант от N-то РПУ дето и гащите не може да си върже да се изкара пръв борец срещу МУТРИТЕ?
Ми ей на примери - сам Негово Височество Софийския кмет БибиБоби е първи борец-статистик.
Как си представяш те сами ей така да спрат да се занимават със семки? Ми нали точно от това имат изгода - да представят семките за организатори. Вече почти им дадоха дори ЗАКОНЕН начин да го правят. Кой е луд да търчи след мутри и да рискува живот и семейство, като може да олепи някое келеме дето продава трева на улицата за пръв наркотрафикант и да се бие в гърдите по вестниците? Резултата е ясен - големите мутри , които държат деПутки на заплатка да им гласувкат точно удобни за ПРЕСТЪПНОСТТА закони ще си останат порядъчни бизнесмени дори в ЕС.
Тва не е закон против престъпността, това на практика е закон ЗА престъпността. ЕС иска само статистика, това и ще получи...
Който мисли, че може да ме опровергае да дава аргументи...