Това трябва да се случва...

За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5

Това трябва да се случва...

Мнениеот uha_rampage » Чет Яну 19, 2006 11:41 pm

:)

Редактирано от Admin: Интересен монтаж, но леко расистки...Съжалявам, но не мога да го оставя!
www.rampage.hit.bg
Drujba-2 County - кварталът на богатите :)
Аватар
uha_rampage

Рейтинг: 1700

Мнениеот uha_rampage » Чет Яну 19, 2006 11:53 pm

Хахахаххаахахахахахахахахах :)
:lol::lol::lol:
Ох ще умра от смях :)

Стига бе Любо - чиста проба Фотошоп :)
без никакви лоши намерения :)
www.rampage.hit.bg
Аватар
uha_rampage

Мнениеот uha_rampage » Пет Яну 20, 2006 12:03 am

Това, за което става въпрос се намира тук
[url]http://www.4coolpics.com/show.php?id=34441[/url]

Дано поне от там не го махнат :)
www.rampage.hit.bg
Аватар
uha_rampage

Мнениеот MAN6 » Пет Яну 20, 2006 12:09 am

со керес у нащо кофи ?!
xund
Аватар
MAN6

Рейтинг: 2000

Мнениеот Admin » Пет Яну 20, 2006 12:11 am

Вярвам, че не си имал лоши намерения, но все пак, в комбинация с текста не ми беше оставил много голям избор ;)
Не забравяй, че хуморът понякога е доста сериозен :)
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Мнениеот uha_rampage » Пет Яну 20, 2006 3:15 am

Следващият път ще гледам да си подбирам по-добре думите, за да не засегна някой от братята РОМИ :):|):
www.rampage.hit.bg
Аватар
uha_rampage

Мнениеот shaggy86 » Пет Яну 20, 2006 3:37 am

[quote="uha_rampage"]

Следващият път ще гледам да си подбирам по-добре думите, за да не засегна някой от братята РОМИ :):|):
[/quote]
И аз ги мразя много ,но един начин да се борим е да правим повече деца ,другия е да продължи изолацията им в обществото....

няма да е зле някой да застреля изрусения фалшив п.......ст знаете кой..:angfire:
Аватар
shaggy86

Рейтинг: 1745

Мнениеот StoyanS » Пет Яну 20, 2006 8:53 am

За всичкотоо Роми което краде, да направим кютек,кютек!:dark::dgrin:
StoyanS

Рейтинг: 1200

Мнениеот bikerider » Пет Яну 20, 2006 9:21 am

[quote="StoyanS"]

За всичкотоо Роми което краде
[/quote]

САМО ДОКАЗАНО !!!!
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Мнениеот bikerider » Пет Яну 20, 2006 9:24 am

[quote="shaggy86"]
няма да е зле някой да застреля изрусения фалшив п.......ст знаете кой..:angfire:
[/quote]

повярвай ми аз не искам това, щото знам ПОСЛЕ какво ще се случи...
Аватар
bikerider

Мнениеот SPA » Пет Яну 20, 2006 9:47 am

Само и расизъм му липсва на този форум.
:(!::(!::(!::(!::(!::(!::(!::(!:
По-добре спрете навреме.
:wavey:.......................................................................:tophat:
SPA

Мнениеот uha_rampage » Пет Яну 20, 2006 10:34 am

Свят широк - хора разни ;)

Тук всеки може свободно да изказва мнението си... нали сме ДемокЛация( 10х bikerider :usclap: ).
www.rampage.hit.bg
Аватар
uha_rampage

Мнениеот axelmax » Пет Яну 20, 2006 10:37 am

[quote="shaggy86"]

[quote="uha_rampage"]

[/quote]
И аз ги мразя много ,но един начин да се борим е да правим повече деца ,другия е да продължи изолацията им в обществото....

[/quote]

ами раждай като си мераклия:beer:
"У планину се раджаю ора, а у полье тикве"
Аватар
axelmax

Рейтинг: 1614

Мнениеот uha_rampage » Пет Яну 20, 2006 10:38 am

Хаха и от сайта за снимките са го махнали :)
Явно ВСИЧКИ много обичате РОМЕИТЕ :)
БРАВО на вас! Нека зачитаме правата на малцинствата, нали скоро и ние ще станем такива :beer:
Ето отново снимката:
[url]http://probio.hit.bg/kukluks2.jpg[/url]
www.rampage.hit.bg
Аватар
uha_rampage

Мнениеот bluskanie » Пет Яну 20, 2006 10:47 am

Готина снимка. Ама що мангото се държи там? Да нема "болки въф ташурите" ?:D
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Мнениеот bikerider » Пет Яну 20, 2006 11:16 am

[quote="uha_rampage"]
БРАВО на вас! Нека зачитаме правата на малцинствата, нали скоро и ние ще станем такива
[/quote]

Опростяваш нещата ама безумно. Става дума да се зачитат техните права БЕЗУСЛОВНО, но не за НАША СМЕТКА. Трудно е да се направи и точно заради това некадърниците(?) от които зависи промиват мозъци и настройват хората срещу всички роми, което е такава зверска глупост, че нямам думи. Какво - като е роден ром, да мре така ли? Уроците от Хитлер не са ли те научили докъде води това?
Проблема е, че всички мислим негативно за другите, вместо позитивно за себе си. Точно този път който си поел, води до това българите да станат малцинство - вместо да си търсим нашите права отричаме чуждите. И кво - пак да станем всички заедно безправни роби?
Само помагаш на хора като гУмен пУтков и ченгесарската общност - те това и искат - хроата да се избиват, за да имат оправдания за произволите си.

Пуу, пак написах ферман. Баланс, всичко е до баланс. Истината е винаги по средата.
Аватар
bikerider

Мнениеот uha_rampage » Пет Яну 20, 2006 11:16 am

И тебе да те ритаме така и ти ще се държиш там :) :boxing:
www.rampage.hit.bg
Аватар
uha_rampage

Мнениеот bikerider » Пет Яну 20, 2006 11:20 am

Чудно ми е това дето го проповядваш, би ли го понесъл върху себе си? Щото всеки ром би има правото да ти го приложи за самозащита.
Има си закони и точно защото приемат лайняни закони ТАМ трябва да ти е съсредоточено вниманието, а не да се занимаваш с роми и такива масови психози...
Не са те виновни, а тоя дето им дава зелника. Ако положението беше наопаки, щеше ли да протестираш и да искаш да биеш българи?

Edit: признай, че е доста по-лесно да плюеш ей така неопределно "ромите", вместо да кажеш
1. "ей това ченге нарушава правата на ромите, моля да се разжалва и уволни".
2. "ей това ченге толерира ромски престъпления, щото го мързи/не може да събере читави доказателства - моля да се разжалва и уволни".
Аватар
bikerider

Мнениеот uha_rampage » Пет Яну 20, 2006 11:34 am

Я ме просветли, кой защитава правата на българите, че нещо не се досещам.
Аз не проповядвам нищо - това е просто колаж. Смятам, че въобще не знаеш по какъв път съм поел.
Нямам нищо против нормалните, работливи цигани, на тях самите им е писнало от босовете им мангали.
Много добре знам кой е виновен за сегашното положение, но ме дразни това, че никой не казва нищо по въпроса. Имаше един Волен Сидеров дето се опита да каже нещо, ама първо, че беше оплют от българите, второ и него го смотаха.
Щом искаш да отстраниш първоизточника на проблемите и щом си се поучил от уроците на историята, защо не го направиш?
В момента в тази страна е по на далавера да си от малцинствена група, отколкото да си българин.
Явно сме наистина голяма демокЛация.
Все пак не в България стават размирици като тези във Франция.
www.rampage.hit.bg
Аватар
uha_rampage

Мнениеот bikerider » Пет Яну 20, 2006 11:50 am

[quote="uha_rampage"]

Я ме просветли, кой защитава правата на българите, че нещо не се досещам.
[/quote]

А кой е виновен, като мълчат? Вечно някой друг трябва да прави за нас нещо, нали? И като не го направи целия свят е лош? Кой е виновен на една овца, че се оставя да я прецакват? Лошия свят ли? Или самата овца, че не си търси правата, гарантирани от закони и международни конвенции?
Точно затова приемат ей така закони, като новия закон за МВР.

[quote="uha_rampage"]
Аз не проповядвам нищо - това е просто колаж.
[/quote]

Колаж, който индиректно подтиква към етнически размирици, тоест расистка пропаганда. Как би реагирал ако се появи обратния колаж? Дали ще ти хареса?

[quote="uha_rampage"]
Смятам, че въобще не знаеш по какъв път съм поел.
[/quote]

Знам само това, което виждам, че показваш. То е по-важно. Има неща, с които майтап не може да се прави.

[quote="uha_rampage"]
Нямам нищо против нормалните, работливи цигани, на тях самите им е писнало от босовете им мангали.
[/quote]

Но говориш за ромиТЕ. :bulb:

[quote="uha_rampage"]
Много добре знам кой е виновен за сегашното положение, но ме дразни това, че никой не казва нищо по въпроса.
[/quote]

И си го изкарваш върху ромиТЕ по принцип, ей така всички под общ знаменател. А в следващия момент - нямаш нищо против работливите роми. Кой ром би бил работлив и честен като се сблъска с такова лицемерие (щото [b]отстрани[/b] така изглежда)?

[quote="uha_rampage"]
Имаше един Волен Сидеров дето се опита да каже нещо, ама първо, че беше оплют от българите, второ и него го смотаха.
[/quote]

Волен Сидеров е един обикновен опортюнист, който искаше да влезе в парламента. Волен Сидеров никой не го е смотал. Волен Сидеров е фалшива димка, която да увлече хора като теб и после да ги компрометира накуп с националната идея. Доста по-свястни хора от него вече се дръпнаха, защо ли?

[quote="uha_rampage"]
Щом искаш да отстраниш първоизточника на проблемите и щом си се поучил от уроците на историята, защо не го направиш?
[/quote]

Правя го в момента, приятелю. Това е единственото, което ми е по силите, понеже го правя сам.

[quote="uha_rampage"]
В момента в тази страна е по на далавера да си от малцинствена група, отколкото да си българин.
Явно сме наистина голяма демокЛация.
[/quote]

Щом го знаеш, защо ревеш срещу малцинствата? Те ли са докарали нещата дотам?

[quote="uha_rampage"]
Все пак не в България стават размирици като тези във Франция.
[/quote]

Въпрос на време е, ако хората като теб не се осъзнаят. Ем искате мир, ем насъсквате малцинствата срещу нас... а Доган това и чака...

Edit: не смятам повече да пиша, ти си пределно интелигентен човек, вярвам че ще се сетиш за какво ти говоря...
Аватар
bikerider

Мнениеот Admin » Пет Яну 20, 2006 12:27 pm

[quote] Я ме просветли, кой защитава правата на българите, че нещо не се досещам.[/quote]

Никой! Защото тези, дето се бият в гърдите, че ги защитават, всъщност просто отричат чужди права - така излиза по-евтино (а има и други причини, разбира се). И ти, ако си мислиш, че с подобен колаж защитаваш правата или дори националното самосъзнание на българите, лъжеш се.

[quote]Имаше един Волен Сидеров[/quote]

Да, има един болен лидер, дето е срам за България... Слушал съм негови изказвания, няма как да не се възхитя от лекотата, с която говори абсолютни лъжи и начина, по който преиначава нещата. За съжаление, този човек е умен, знае много добре защо влезе в политиката, чии интереси защитава и към какво се опитва да поведе страната. Когато няма други начини една страна да бъде съсипана или отклонена от някакво нормално развитие, етническите конфликти са изпитано средство за това.

[quote]Аз не проповядвам нищо - това е просто колаж.[/quote]

Доколкото знам, имаш юрист подръка ;) Накарай го да ти покаже няколко определения за това що е то етническа и расова пропаганда - уверявам те, че тези определения винаги са мнооого широки.

Не си мисли, че харесвам циганите. Но не ги и мразя, не и под общ знаменател! Като брой има колкото цигани, толкова и българи, които крадат по един и същ начин (кеф ти ток, кеф ти реколта от градините, кеф ти от апартаменти и мазета). Може би има известна разлика в това, че при циганите сякаш е по-организирано това явление, но то произтича и от самия им начин на живот - на тумби, катуни и т.н. И преди сме обсъждали същата тема. За всички е ясно, че трябва да има еднакви правила за всички, които да се спазват безусловно. И тук идват трудностите, защото не само циганите, но и българите не са готови да спазват правилата. Съжалявам, но е факт! :V:
Темата е безкрайна, решенията, които евентуално могат да се намерят на тези проблеми, в 99% са абсолютно извън възможностите на който и да е от този форум. Затова не мисля да задълбавам повече.
А фактът, че колажът ти е бил махнат и от други места, би трябвало да те накара да се замислиш дали наистина е толкова безобиден. А?
;)
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Мнениеот bikerider » Пет Яну 20, 2006 12:30 pm

[quote="Admin"]
И тук идват трудностите, защото не само циганите, но и българите не са готови да спазват правилата. Съжалявам, но е факт! :V:
[/quote]

:agree::beer:
Аватар
bikerider

Мнениеот bluskanie » Пет Яну 20, 2006 12:52 pm

[quote="bikerider"]

[quote="Admin"]
И тук идват трудностите, защото не само циганите, но и българите не са готови да спазват правилата. Съжалявам, но е факт! :V:
[/quote]

[/quote]

Ама вие сериозно ли? К'ви правила к'ви 5 леа...? Аз като наруша правилата (не си платя тока примерно) ми ебават мамето братче...мързеливия циганин не плаща с години , ама нали е малцинство раишли, та на него му е простено. Да не говорим за данъци и прочее. Т'ва си е племе дето не може да се интегрира, но по-важното е, че не иска. Нищо против мангалите, ама всички правозащитни организации и фондации, които защитават правата на ромите са такива лъжливи, алчни копелета, че не ми се говори. Лошото е, че т'ва "малцинство" ич не е малцинство...те са си електорат и то огромен. Не след дълго ще са решаващ фактор при изборите...Нека ги защитим:crazy:
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Мнениеот Crimson » Пет Яну 20, 2006 12:53 pm

[quote="Admin"]

И тук идват трудностите, защото не само циганите, но и българите не са готови да спазват правилата. Съжалявам, но е факт!
[/quote]

:thumbu: А така му кАжи ;)
If I find in myself a desire which no experience in this world can satisfy, the most probable explanation is that I was made for another world.
Аватар
Crimson

Мнениеот LiFo » Пет Яну 20, 2006 1:12 pm

[quote="bluskanie"]
Т'ва си е племе дето не може да се интегрира, но по-важното е, че не иска.
[/quote]

Тук мисля, че бъркаш...Не може така да се обобщава ситуацията.
Защо не може да се интегрира? Защото ти казваш, че не може да се интегрира?
И на второ място (което ти определяш като по-важно) дали "племето" не иска да се интегрира или по-скоро ти не искаш то да бъде интегрирано?
Ще спра дотук, защото другото всичко е вече казано.
Law:
There is no law without an exception!
Exception: Murphy's law
Аватар
LiFo

Рейтинг: 1785

Мнениеот bluskanie » Пет Яну 20, 2006 1:23 pm

[quote="LiFo"]

[quote="bluskanie"]
Т'ва си е племе дето не може да се интегрира, но по-важното е, че не иска.
[/quote]

Тук мисля, че бъркаш...Не може така да се обобщава ситуацията.
Защо не може да се интегрира? Защото ти казваш, че не може да се интегрира?
И на второ място (което ти определяш като по-важно) дали "племето" не иска да се интегрира или по-скоро ти не искаш то да бъде интегрирано?
Ще спра дотук, защото другото всичко е вече казано.
[/quote]

Защо не може да се интегрира ли? Защото НЕ ИСКА ДА РАБОТИ. Колко им набиваха и земи безплатно да обработват и кво ли не беше...Мангала си е човек на живота. Дай му танци, музика, жени и пиене. Ок нищо лошо. Ама що не може сам да си изработи средствата за "живота", а трябва аз и ти да плащаме??? Покажи ми повече от 5 мангала дето бачкат усърдно...
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Мнениеот Admin » Пет Яну 20, 2006 1:26 pm

[quote="bluskanie"]

[quote="bikerider"]

[quote="Admin"]
[/quote]

[/quote]

Ама вие сериозно ли? К'ви правила к'ви 5 леа...? Аз като наруша правилата (не си платя тока примерно) ми ебават мамето братче...мързеливия циганин не плаща с години , ама нали е малцинство раишли, та на него му е простено. Да не говорим за данъци и прочее. Т'ва си е племе дето не може да се интегрира, но по-важното е, че не иска. Нищо против мангалите, ама всички правозащитни организации и фондации, които защитават правата на ромите са такива лъжливи, алчни копелета, че не ми се говори. Лошото е, че т'ва "малцинство" ич не е малцинство...те са си електорат и то огромен. Не след дълго ще са решаващ фактор при изборите...Нека ги защитим:crazy:
[/quote]

Според мен грешиш относно причините да не гонят достатъчно циганите при някои нарушения (типичният пример за тока). Не е заради това, че са малцинство, а заради това, че са сравнително лесно организируеми и манипулируеми, необразовани, и т.н. Това позволява да бъдат използвани (и го казвам буквално, защото се прави сякаш са вещ) за политически цели. Ако някой посегне със силата на закона (но само с нея, без да залита към нарушаване на човешки права), десетки хиляди цигани ще получат заслуженото, но нали се сещаш как ще гласуват на избори за този, който им го е направил. За съжаление в обществото ни има много зависимости. По същия начин, ако някой посегне истински и сериозно на организираната престъпност, дали тя няма достатъчно ресурси да се опита да го съсипе чрез медии, спретнати прояви от всякакъв вид и какво ли още не. А пък именно групата на българската организирана престъпност според мен краде най-много и със завидно постоянство. Но защо г-н лидеров си трае за нея, а? Циганите са лесна мишена, онези, дето са зад бронираните стъкла не са.
Но да се върна към прословутия ток. Има още една причина - те често не са регистрирани никъде, няма как да го осъдиш, щото не можеш да установиш кой е. В едно гето, за да стъпят техници и да разкачат незаконните кабели, трябва да са съпроводени от десетки въоръжени полицаи и т.н. Според мен това трябва да бъде направено, защото е прилагане на закона. Но вече казах какви ще са политическите последици за този, който реши да приложи правилата твърдо и повсеместно, без ексцесии, но и без колебание. Разбира се, в никой случай не оправдавам подобна пасивност от страна на тези, чиято работа е точно това. Просто отбелязвам каква е според мен една от причините за нерешимостта на циганския проблем. Само една от тях, щото има и други, не по-малко сериозни.
И в същото време, за същия този ток, има и купища българи, които го крадат по десет различни начина, много по-напредничави от способите на циганите. Тези българи с какво са по-добри? Да не мислиш, че тях някой ги нказва?
Между другото, ще го повторя: проблемите в България са навързани като свински черва. Почвайки от циганите не знам къде може да свършим, те не са някакъв изолиран проблем. Не смея да кажа, че ще се оттегля от темата, защото не крия, че тия въпроси (политико-обществените) ме вълнуват и то силно, но понеже си имам и доста работа, ако престана да отговарям, не си мислете, че е защото нямам какво да кажа ;)
Аватар
Admin

Мнениеот bluskanie » Пет Яну 20, 2006 1:45 pm

Прав си за повечето от нещата. Но аз какво съм виновен, че някой си алчен плешив кретен има политическа изгода от добронамереноста на циганското общество към неговата партия? Трябва ли аз да бъда принуждавам да си плащам всички сметки за сметка на други? После откъде идва омразата...? Ми ясно е откъде. И пак казвам проблема не е у самите цигани. Те са си такива каквито са. Но въобще не искам да слушам как те са онеправдани, мъчени и такива работи. Щото не е така просто...
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Мнениеот RaveUnit » Пет Яну 20, 2006 2:15 pm

добре пичове, осъзнайте се къде сте и кво правите па земете поспрете малко ?
това ако не беше колаж, ако беше истинска снимка, на тия две закачулени момчета щеше ли да им е леко да позират с такава тежест в ръцете ?!?
що всичко отпочвате наопаки, баси !!!
не стига че им тежи, ами и качулки трябва да носят и да се потят 'заради традицията' !!!!!
Човекът с косачката 37OH55V O773H \../{o.O}..l. Гот ми е сред тия идиопати в тая идиокрация
RaveUnit

Рейтинг: 1720

Мнениеот MAN6 » Пет Яну 20, 2006 2:45 pm

[quote="RaveUnit"]

добре пичове, осъзнайте се къде сте и кво правите па земете поспрете малко ?
това ако не беше колаж, ако беше истинска снимка, на тия две закачулени момчета щеше ли да им е леко да позират с такава тежест в ръцете ?!?
що всичко отпочвате наопаки, баси !!!
не стига че им тежи, ами и качулки трябва да носят и да се потят 'заради традицията' !!!!!

[/quote]

единственият колаж, според мен, са белите качулки... :)

а това, 'дето го разисквате... няма смисъл :)(пак според мен)
xund
Аватар
MAN6

Следваща

Назад към Други