[quote="uha_rampage"]
Я ме просветли, кой защитава правата на българите, че нещо не се досещам.
[/quote]
А кой е виновен, като мълчат? Вечно някой друг трябва да прави за нас нещо, нали? И като не го направи целия свят е лош? Кой е виновен на една овца, че се оставя да я прецакват? Лошия свят ли? Или самата овца, че не си търси правата, гарантирани от закони и международни конвенции?
Точно затова приемат ей така закони, като новия закон за МВР.
[quote="uha_rampage"]
Аз не проповядвам нищо - това е просто колаж.
[/quote]
Колаж, който индиректно подтиква към етнически размирици, тоест расистка пропаганда. Как би реагирал ако се появи обратния колаж? Дали ще ти хареса?
[quote="uha_rampage"]
Смятам, че въобще не знаеш по какъв път съм поел.
[/quote]
Знам само това, което виждам, че показваш. То е по-важно. Има неща, с които майтап не може да се прави.
[quote="uha_rampage"]
Нямам нищо против нормалните, работливи цигани, на тях самите им е писнало от босовете им мангали.
[/quote]
Но говориш за ромиТЕ.
[quote="uha_rampage"]
Много добре знам кой е виновен за сегашното положение, но ме дразни това, че никой не казва нищо по въпроса.
[/quote]
И си го изкарваш върху ромиТЕ по принцип, ей така всички под общ знаменател. А в следващия момент - нямаш нищо против работливите роми. Кой ром би бил работлив и честен като се сблъска с такова лицемерие (щото [b]отстрани[/b] така изглежда)?
[quote="uha_rampage"]
Имаше един Волен Сидеров дето се опита да каже нещо, ама първо, че беше оплют от българите, второ и него го смотаха.
[/quote]
Волен Сидеров е един обикновен опортюнист, който искаше да влезе в парламента. Волен Сидеров никой не го е смотал. Волен Сидеров е фалшива димка, която да увлече хора като теб и после да ги компрометира накуп с националната идея. Доста по-свястни хора от него вече се дръпнаха, защо ли?
[quote="uha_rampage"]
Щом искаш да отстраниш първоизточника на проблемите и щом си се поучил от уроците на историята, защо не го направиш?
[/quote]
Правя го в момента, приятелю. Това е единственото, което ми е по силите, понеже го правя сам.
[quote="uha_rampage"]
В момента в тази страна е по на далавера да си от малцинствена група, отколкото да си българин.
Явно сме наистина голяма демокЛация.
[/quote]
Щом го знаеш, защо ревеш срещу малцинствата? Те ли са докарали нещата дотам?
[quote="uha_rampage"]
Все пак не в България стават размирици като тези във Франция.
[/quote]
Въпрос на време е, ако хората като теб не се осъзнаят. Ем искате мир, ем насъсквате малцинствата срещу нас... а Доган това и чака...
Edit: не смятам повече да пиша, ти си пределно интелигентен човек, вярвам че ще се сетиш за какво ти говоря...