Четири пъти верига!!

За всичко свързано с МТБ, което не е за някой от другите форуми. Например: разкази и преживявания, мнения по различни общи въпроси, интeресни продукти, новости и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Re: Четири пъти верига!!

Мнениеот Konstantin_ » Чет Юни 15, 2017 4:56 pm

Yash написа:
Konstantin_ написа:Не четири пъти ВЕРИГАТА, а ЧЕТИРИ ВЕРИГИ
......
То тъпо като тупан, ама ще убеждава, че ти проблема е в теб, не във веригата...

Един човек, четири скъсани вериги. Прав си - проблемът е във веригитЕ, не в човекА.
Комплексарското отношение няма да коментирам.

Слушай бе профан пропаднал: аз се аргументирах, като подробно обясних, че съм открил проблема, което отлично пасва на логиката, а ти като казваш, че проблема е в мен, поне се аргументирай. Обясни какъв е проблема и къде в мен е? Не можеш нали? Можеш само да голословничиш като останалите си вело братчета в тоя кучкарник! Профан изпаднал, всички сте такива разбирачи!
..............
Впрочем питането отдавна е за плочата, но досега никой не отговори на този въпрос, освен един. А това говори доста затова, колко катастрофално зле сте изобщо като хора и чак на последно място като разбирачи от техника!!
Konstantin_

Рейтинг: 1060

Мнениеот Alexi » Чет Юни 15, 2017 5:14 pm

то ние знаем какъв е проблема ти но друго си е сам да го откриеш :D
Аватар
Alexi

Рейтинг: 2000

Мнениеот Admin » Чет Юни 15, 2017 5:19 pm

С такова отношение към съфорумците авторът очевидно не се нуждае повече от темата. Щом не е доволен от нивото тук, може да ходи да пита и да обижда другаде. :agree:
Наложен му е и бан за срок една седмица.
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Рейтинг: 2000

Предишна

Назад към Общ форум