Сигурен съм че ви е писнало да се задават едни и същи въпроси всеки час, но се надявам да помогнете.
Доста изчетох тука какво може и какво не за малко пари и направо се отчаях. Гледах и обявите по базара и олх - има разни хубавини, ама как да се хвърлям на старо като не ги разбирам и ще ме метнат на джанката.
Накратко имам нужда от съвет за велосипед за градско - София (със всичките екстри на релефа). Ще се ползва за разходки из парковете и малко в околията, за офроуд не може да става дума. Нито ще понесе неква страшна експлоатация, нито яко набиране - само да си джиткам за кеф.
Данни:
Цена - 500лв.
Пол - мъж
Ръст - 173
Крак - 78
Тегло - 79
Нямам предпочитания за външни-вътрешни скорости, но мисля че поне 6-7 вътрешни трябват?
Ще ми се да е новичко, колкото и да е трудно с тия пари. Като си правя сметката втора ръка ще ми излезе същия масраф за 2-3 години. Склонен съм на втора ръка, най-добре от "свой човек" - да не е крадено и пр. Ако някой препоръча обява ще е хубаво.

Гледах Canyon, Glide, Cruiser на Drag. Shockblaze не ми се нрави че не виждам как ще го тествам. Крос и Спринт в тия пари май не се класират?