Айде и аз да се включа...
Личното ми мнение е, че е добре срещата да е една, т.е. срещите, организирани от Байкария да съвпадат със срещите всяка сряда, които се правят на Одеон и най-често сядаме в "Мама Миа". Само че ще са на ново място. За този вариант виждам следните предимства и недостатъци:
+ повечето хора едва ли ще могат да отделят две вечери от седмицата си за колоездачни срещи, така че по-добре двете да са събрани в една
+ имаме постоянно място, което ще позволи на всеки да идва когато му е удобно, от еди колко си часа нататък
+ в клуба ще сме си само ние, няма да пречим на никого с шумотевицата
+ побира повече хора, стига да се съберем, разбира се
+ за това не съм сигурен, така че да се приема по-скоро като въпрос - ще може ли да се идва с велосипеди? Ако може, това е много добре.
- мястото не е толкова централно разположено
- по предварителна информация осигуряването на напитки и храна няма да е проблем, но може би ще е малко по-неудобно, отколокото в заведение. (Разибра се, няма да е и безплатно!;)).
На последната среща в сряда, когато Васко и Жоро от Байкария представиха идеята си, повечето присъстващи одобрихме такъв вариант, но все пак има още много хора, които идват на тези срещи, а сега не бяха там. Така че се надявам те също да изкажат своето мнение за това какъв вариант предпочитат: двете срещи в едно; две отделни срещи в сряда; две отделни срещи в различни дни? И, разбира се, каквото друго им хрумне. Същото се отнася и за хората, които не са редовни на срещите в сряда, но биха присъствали на срещи от типа, който предлагат от Байкария.
Аз имам и едно предложение: ако срещата е една, сериозната част да бъде разположена "в средата", за да може повече хора да са дошли (защото мнозина могат да бъдат забавени заради работа или по други причини).

:beer::beer: