gosh6o, никога не можеш да бъдеш сигурен какво и как е направено в сервиза

. Разчиташ на коректност и това е.
По отношение на килограмите: 73 без раница и багаж(добавям обикновенно 5кг макс, 3 от които са вода

)
саг-а първоначалоно според инструкциите го бях направил на 20%, но вилката не помръдваше(движеше се само през големи препятсвия), за това седмици наред се разкарвах с помпа в раницата и експериментирах с различни налягания и до колко става отзивчива...така на принципа проба грешка достигнах до 50psi.
Да, става дърво след едно каране независимо че ползвам спрейчета (брунокс) за смазване на уплътнителите редовно. По какво съдя: на 50м от гаража по пътя има легнал полицай, когато минавам през него в началото вилката си прави подобаващ ход можеби около 30мм, на връщане: направо ми поскача предницата, все едно съм заключил вилката. Като спра и се опитвам да натисна кормилото за да видя какъв е хода .... ами прави си забележимо по-малък ход, и то с по-вече усилие. Дори само смазване/пръскане със спрей не води до промяна, оправя се след продължителен престой

. Та след рекламация в сервиза ми казаха че тези вилки са си стар модел и куци по рождение, ако искам да работи както трябва да я сменя
За това е и тази тема. Избор на нова ... не ремонт на старата!