zoomaniak написа:https://www.maxxis.com/technology/bike-technology
A Kevlar® material positioned between the tire tread and the casing. Similar to MaxxProtect technology, Kevlar® Inside varies in thickness and provides optimal puncture protection.
За модел - Cannondale Habit 6 grey/27.5
Днес сутринта - гледам забит як трън - изваждам го с пинсета около 1 см и ссссссссссссссссссссс пак спадна. Вчера я купих гумата - тъпо.
zoomaniak написа:Protiven
...стока за ценители.
Странно ми е.
stoyancha написа:Ако искаш гума и за 200лв си купи, пак ще се спука. Tubeless ти е единсвеният вариант при спукване да можеш да си продължиш карането. Ако не те устройва и той се захвани да измислиш нещо ново, пантетоваш го и т.н
stoyancha написа:Ако искаш гума и за 200лв си купи, пак ще се спука. Tubeless ти е единсвеният вариант при спукване да можеш да си продължиш карането. Ако не те устройва и той се захвани да измислиш нещо ново, пантетоваш го и т.н
Alexi написа:в момента има доста добри магазини и наличности на части/консумативи в БГ ,и цените са добри .. естествено не могат да се мерят с Байк Дискаунт или ЦРЦ ,но са прилични .. на първото спукване преди години и аз се чувствах странно .. след 20-30то вече се чувствах нормалнопреминах през боза с леки и бързи гуми ,сега съм с боза и по масивни гуми търпящи тормоз ,преминаване през полянка с тръни не е никакъв проблем .. та и ти ще извървиш своя път
а колко струва велосипеда няма никакво значение ...
Alexi написа:в момента има доста добри магазини и наличности на части/консумативи в БГ ,и цените са добри .. естествено не могат да се мерят с Байк Дискаунт или ЦРЦ ,но са прилични .. на първото спукване преди години и аз се чувствах странно .. след 20-30то вече се чувствах нормалнопреминах през боза с леки и бързи гуми ,сега съм с боза и по масивни гуми търпящи тормоз ,преминаване през полянка с тръни не е никакъв проблем .. та и ти ще извървиш своя път
а колко струва велосипеда няма никакво значение ...
Alexi написа:излязъл си един път в гората ,спукал си гума и генерализирашвземи си тюблес капли и гуми ,сипи им боза - карай .. гуми ще правиш само от сериозни срязвания/скъсвания на борд .. перформанс серията на Швалбе с която си обут е скапана ( една гума ти е 20-30 лв ,хубавите са по 70-100 ) те дето се пукат лесно ,ами нямат и сцепление .,.
Dim написа:Я някой да ми обясни каква е разликата между външна с боза и външна с вътрешна с боза, що се касае до устойчивост на тръни, че карате човека да набие една камара пари за тюблес, вместо да си сложи едни самозалепващи, дето са по 12кинта! Е така и аз се интересувам какви са тия извънземни плюсове на тоя тюблес, за които не съм чувал, доколкото знам единственото предимство е, че може да се кара с ниско налягане и няколко десетки грама по-леки, ама ниско налягане и крос кънтри и една две фафли в повече или по-малко в раницата!
madsnake написа:Аз също карам високо налягане заради килограмите ми. Снейк байтове не съм имал досега, само тръни. Ще взема да пробвам да напляскам боза във вътрешните да видим какво ще стане
Sartor написа:Dim написа:Я някой да ми обясни каква е разликата между външна с боза и външна с вътрешна с боза, що се касае до устойчивост на тръни, че карате човека да набие една камара пари за тюблес, вместо да си сложи едни самозалепващи, дето са по 12кинта! Е така и аз се интересувам какви са тия извънземни плюсове на тоя тюблес, за които не съм чувал, доколкото знам единственото предимство е, че може да се кара с ниско налягане и няколко десетки грама по-леки, ама ниско налягане и крос кънтри и една две фафли в повече или по-малко в раницата!
Тези вътрешните с боза са времена работа. Причината е, че бозата изсъхва с времето и става неизползваема - или я няма или е станала на дъвка. Един приятел така дълго време си мисли, че няма проблеми, докато не си спука вътрешната с боза и от там излезе само една дъвка и после със зор я махна (да не говорим, че като "застине" и гумата натежава от едно място - дисбалансира се, бозата не се изпарява, понеже гумата е затворена).
Освен това тези вътрешните с боза не те спасяват от snake bite - пак онзи приятел го разбра по трудния начин.
Dim написа:Я някой да ми обясни каква е разликата между външна с боза и външна с вътрешна с боза, що се касае до устойчивост на тръни, че карате човека да набие една камара пари за тюблес, вместо да си сложи едни самозалепващи, дето са по 12кинта! Е така и аз се интересувам какви са тия извънземни плюсове на тоя тюблес, за които не съм чувал, доколкото знам единственото предимство е, че може да се кара с ниско налягане и няколко десетки грама по-леки, ама ниско налягане и крос кънтри и една две фафли в повече или по-малко в раницата!
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 334 госта