bcdd написа:взимай Shockblaze R7 RACE 29 и не го мисли ,бие конкуренцията
Alexi написа:аз от Шокблейз наличен Л не виждам ,има само С
p360 написа:Аз съм със Pulse размер L, само че ST1. Нямам проблем с петите, но пък и той беше адресиран към размер М - знам ли, може би 27.5 и 29 рамките да имат някаква разлика помежду сиКоето ме навежда на мисълта, че ще е доста удачно да пробваш Pulse-a на място ако се спреш на него за да не се окаже, че L не е твоят размер. Аз съм висок някъде към 184/5 и дори си взех по-къса лапа, че ми идваше малко дългичко колелото, ама на мен са ми къси ръцете
![]()
За ST1 мога да кажа само хубави неща, които почти изцяло се припокриват с написаното в ревюто му тук във форума, но нямам поглед върху другия модел. На хартия разликите са ясни, но колко точно осезаеми са не знам.
victortrt написа:Ако става въпрос за червения модел, "слабите" му места са че челото не е конусовидно, курбелите не са с куха ос и външни лагери, а окталинк /не е сигурно кое е по-здраво, но ..../ и дерайльорът не е шадоу +, но е висок клас.
Но за цената си е добре. Новите сини и зелени май са с по-новия вариант курбели, тоест средно.
victortrt написа:Определено си струва, то и курбелите ще се изхабят и ще ги смениш така или иначе някога с по-нов вариант, а един дерайльор ти е около 100 лева. Колелото обаче не е най-удачното за асфалтово каране от 100 км.
victortrt написа:Е, то основно гумите. Иначе може и плочите да ти малеят за асфалт, тоест да се наложи друг курбел и удължаване на веригата, но другото си е ОК за кротки карания
Назад към Продукти за крос-кънтри
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot], peshaka11, Tihomir_1988 и 2 госта