Още малко впечатления от Wild Enduro-то след малко повече каране.
Задната продължава да е все същата котва на изкачванията. Странното е, че по асфалт не е чак такъв проблем, дори с ниско налягане (карам я на 21-22 psi), но като стъпи на почва е ужасно за катерене. В момента, в който наклона се обърне обаче, човек забравя колко се е нервирал преди това на качването
Грип и спирачна сила в изобилие.
Цялостно като сет дават възможност да не се съобразяваш много с точки на спиране, особено ако не е супер суха и хлъзгава почва. Набираш се на спирачките и просто убиват скоростта без поднасяне и без драма. Брутална спирачна сила имат. На кал се чистят доста добре, със сигурност доста по-добре от Мери.
Потвърдиха ми се и впечатленията дето вече написах от първото ми каране с тях - в завой и на офкембър държат много здраво.
Ако исках да карам само с 1 сет гуми (почти) целогодишно, за моя тип каране (повече фън, без да гоня време и каране по всякакъв терен), най-вероятно не бих сложил пак Wild Enduro Rear отзад. Колкото и да ме кефи при спускане е доста голям компромис при всичко останало. Но Wild Enduro Front е брутално добра гума. Може би най-добрата дето съм карал и любимата ми до момента. Дори си мисля, че би била много добра и за отзад - шарката е същата като задната, уж е малко по-висок грайфера но с просто око са еднакви - предполагам са няккави милиметри. Задната има разни допълнителни защити, които качват 260 грама спрямо предната. Предната бидейки 1 кило, мисля би била достатъчно здрава да си се кара отзад.