alexhf написа:Посочените компоненти не са ли сток на Драг Харди ТЕ? ...
Едит:Описаните от теб компоненти, при мен работят повече от перфектно, просто трябва да ги регулираш коректно. Чак се чудя накъде може по добре, нека някой от знаещите да каже каква е разликата със следващите примерно и каква промяна нагоре е оправдана.
Да точно то е.
Дойде командата, но не съм доизследвал захващането преди поръчката - моето било и спек, а поръчаното с клампичка. Някой ако знае дали има допълнително да се смени клампичката с другия захват (спек) ще се радвам да пише. Ако не ще си карам така, стига да шифтва надеждно ще го търпя.
В ляво хт, дясно деоре SL 6000

В кутията имаше всичко - капаче за смяна на циферблата, краища sealed за броня, самата броня shimano SIS OT SP41. Но оставих сегашната Jagwire LEX SL и само набутах новото жило, не за друго ами нямам инструмент за рязане и терминиране на брони и ще стане грозно с наличните керпеден и клещи..
Първи впечатления - Лостчето за показалеца е по-късо от деорето и доста по-трудно цъка, но още не съм настройвал, мисля и веригата да изчистя и парафинирам - ще докладвам пак като приключа и изтествам.