от Admin » Пон Юни 22, 2020 12:54 pm
от Admin » Пон Юни 22, 2020 12:54 pm 

При предишния сайт за всяка статия си имаше поле за автор, който автор нямаше нищо общо с регистриран потребител, т.е. там можех да пиша каквото поискам и то се показваше като автор на статията. 
Сега, доколкото виждам (щото и аз още се уча на новата платформа), авторството на статиите (поне в админ панела) е свързано с регистриран потребител. А вече дали и как може да се визуализира е друг въпрос. 
По принцип сигурно има как да се направи както предишния сайт, но не знам дали си струва, при положение че на повече от 90% от материалите автор съм аз. Т.е. на мен ми е по-лесно в статиите от други автори просто да посочвам авторството с текст в статията. Проблемът е по-скоро със старите статии от други автори, тъй като за тях „авторството“ не се е мигрирало, тъй като няма към какво. Там сигурно ще трябва на ръка да се добави тази информация. Изобщо, някъде в бъдещето се задава доста ръчна работа - един цялостен преглед на абсолютно всички статии в сайта (няколко хиляди), при който трябва да им оправя ключови думи, тагове, авторство (където е необходимо), линкове (където е необходимо) и какво ли още не. Но честно казано, това не го виждам да се случи преди късна есен, тъй като би изисквало минимум по 1-2 часа дневно в продължение на няколко месеца, а сега през лятото ми е невъзможно да отделя това време точно за такива неща. 
Също така по отношение на търговските статии (рубриките „Търговски съобщения“ и „На пазар“) автор обикновено не съм аз, но не знам доколко това има съществено значение с оглед на информацията в тях, която е преобладаващо рекламна и те затова са си в отделни рубрики. Но мога евентуално и за тях да посочвам авторство, ако смятате, че е по-добре.
			Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.