Alexi написа:аз съм ползвал ,върши работа да .. към него трябва да има и такъв за офсет на ротора с 3мм ( 6 болта само )
Коце написа:Здравейте,
За тази главина Dt Swiss
DT Swiss 350 Rear Hub - 6-Bolt - QR 10x135mm - 32 Hole
Този адаптер ли ми е необходим
https://r2-bike.com/DT-SWISS-Freehub-Bo ... het-System
За за сложа 12 скоростна касета Xt 8100 10-51
Alexi написа:някой има ли тракове за интересни маршрути около Пампорово ( трасетата за спускане са ясни ще се карат и те но ми се карат и някакви пътища из околните планини ,нещо като целодневно каране да речем ) .. в Справочника има едно такова тракче до Широка лъка но няма нито следа нито ориентири някакви .
emo_gp написа:Струва ли си смяна на сет от 21 към 25мм вътрешна ширина на шините, като и двата са с еднакво тегло ще се ползва за xc каране?
dafigg написа:Привет,
от известно време си мисля да си купя един стенд за колелото, че ми омръзна да го обръщам и да се чудя как да го подпирам като го мия, поправям и т.н.
Препоръчайте стенд до към 150лв. и от къде да го взема - тук или някаде от вънка.
protiven написа:
В Лидл на Тодор Каблешков и Луи Айер има останали бройки - 60 лв.
XaCkBuTukC написа:Alexi написа:някой има ли тракове за интересни маршрути около Пампорово ( трасетата за спускане са ясни ще се карат и те но ми се карат и някакви пътища из околните планини ,нещо като целодневно каране да речем ) .. в Справочника има едно такова тракче до Широка лъка но няма нито следа нито ориентири някакви .Искай Трака от 10та перпендиуклярна на Кремена има едно яко спускане след х.Изгрев към Широка Лъка
като пътеката финишира точно в кръчмата в Широка Лъка
иначе целия трак е от Чудните Мостове през Забърдо (също добър участък) и от Забърдо се качва до х.Изгрев
Има яко спускане от Гела към Широка лъка което е бавно и технично със серпентини клип от там
https://www.youtube.com/watch?v=CABgOk-5fTw имаше и статия тук за точно този клип може и трака да е там
като цяло 10-11-12 перпендикулярни са все в този районима и яки карания към х.Персенк по римски път с големи камъни въпроса е колко по далеч ти се ходи
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 345 госта