Продава се GSM

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Продава се GSM

Мнениеот Nymphetamine » Пон Фев 06, 2006 8:52 pm

Продавам GSM Siemens A70. Апаратът е купен преди три месеца и е употребяван само 2 седмици, тъй като вуйчо ми ми изпрати нов от Холандия. Взет е от Mtel и има още 9 месеца гаранция.
Апаратът е изключително запазен, няма драскотини, мръсотия, прах и т.н. Софтуерно всичко е наред, телефона е перфектен за ценовия си клас. Издържлив е на удари и то много - един приятел има такъв и какво ли не го е правил (един ден както го размяташе го изтърва на центъра в Пловдив, телелфона се разглоби на три; нашия си го взе, сглоби го и го включи; и до сега кара с него)?! Мога да приложа и снимков материал след няколко дена. Нов върви 130лв, аз ви го давам за 70, като съм сколнен да приема известен коментар на цената. За повече информация:
e-mail: [email protected] или PM
GSM: 0887474165
Аватар
Nymphetamine

Рейтинг: 1999

Мнениеот Alpina » Пон Фев 06, 2006 9:19 pm

Тук ли и е мястото на темата, а и 3946 месеца гаранция да има - то тя няма да важи, след като се сменя собственика, а винаги телефоните втора ръка са "без драскотина, перфектни, употребявани под 10% от срока на копуване до продаване, д.р."
C'est la vie
Аватар
Alpina

Рейтинг: 2000

Мнениеот Nymphetamine » Пон Фев 06, 2006 9:56 pm

@Alpina,
до колкото си спомням темата беше постната в Други, сметнах за добре да е там. След като няма да копуваш, защо въобще пишеш?! Който има мерак да види телефона може просто да ми каже, той наистина е употребяван само 2 седмици. Освен това на никой не му пука кой си, когато отиваш на сервиз - нито ти искат ЕГН, нито лична карта, нито акт за раждане, нали? При мен лично номера е минавал с първия ми телефон (също втора ръка, купен от Мтел).
Ако нещо не си доволен, мога да ти дам телефона на арменския поп да му се оплачеш.
Аватар
Nymphetamine

Рейтинг: 1999

Назад към Бла - Бла