Коце написа:Благодаря ви за отговора. Максималният пулс, който досега ми е отчел edge 130+ е 181. Това за мъж на 41 години.
За да не подведа някого, които има желание да ми отговори ще питам конкретно. Днес трябваше да карам 2 часа в зона 2 според тренировъчният план на гармина.
Само че, че той позволява настройка на зоните според:
-максималният пулс ( зона 2 - 60%-70% 109-127 )
- резерв на пулса т.е. Максимален - Сутрин при събуждане (65) т.е. 181 -65 = 116 резерв. При това положение гармина обаче отчита зона 2 149-157 пулс.
И тука не мога да разбера, кое е вярното и кои пулс да се стремя да поддържам?
Pr3d4t0R написа:след фитил винаги съм слагал лепенка
Lucky Loser написа::offtopic:Pr3d4t0R написа:след фитил винаги съм слагал лепенка
Т.е. махаш фитилът и на негово място лепенка, нъл тъй ?
loves the Dorado and believes it is the best fork on the market
Е па много лесно - муле (ни магаре, ни кон)protiven написа:И в ендурото добива популярност така наречения "мълет" (с нетърпение чакам Мики Маус да се намеси и да му даде адекватен превод).
Boyan1984 написа:Mule е муле, mullet буквално е кефал, но мисля, че термина е във връзка с типа прическа, на която ние казваме "киче" с ударение на е.
Вилката написа:Е па много лесно - муле (ни магаре, ни кон)protiven написа:И в ендурото добива популярност така наречения "мълет" (с нетърпение чакам Мики Маус да се намеси и да му даде адекватен превод).
Pr3d4t0R написа:
@hitar_potar ей тука има доста интересно за Дорадо и не само - https://nsmb.com/articles/paul-astons-2 ... icolai-g1/loves the Dorado and believes it is the best fork on the market
_SoRa_ написа:Въпрос 2: как да се справя с ръждата по рамката на колелото? Стои на двора, като вечер го покривам, но болчетата при стойката за бутилка и помпата, тези при вилката за багажника, на задната капла са ръждиви и ме дразнят чисто визуално и естетически. Искам да ги сменя с други, които няма да ръждясат от влагата.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 355 госта