Bi11y написа:Според мен съвременна рамка е най-добрия вариант - ако разглеждаше велосипеди до 2000 лв там нови меки няма. В този ценови диапазон ,който ти обаче разглеждаш има вече меки рамки.
Коце написа:Bi11y написа:Според мен съвременна рамка е най-добрия вариант - ако разглеждаше велосипеди до 2000 лв там нови меки няма. В този ценови диапазон ,който ти обаче разглеждаш има вече меки рамки.
Ако правилно съм разчел мнението ти е да търся рамка и сам да си избирам компонентите. Или на мен ми се иска така да ти разчета мнението. Може ли да споделиш нещо конкретно? Благодаря.
Сегашният ми алуминиев твърдак ще си го оставя при всички положения. При него от първо лице видях, какво е да ъпдейтваш компоненти, нещата да не стават, а парите да си хвърчат( движение ( от 2х10 към 1х11 и към 1х12 ХТ, нови капли, ново движение, още по-нови капли, мъка ). Това ми се иска да избегна при новият велосипед, но за този бюджет и моите умения при поддържане - мъчна работа. Все нещо ще трябва да се прави. От друга страна възрастта на която съм предполага много да не протаквам решението
Bi11y написа:...
Коце написа:Благодаря. Чета всяко едно мнение, което се публикува и внимателно го анализирам. Отказах се от твърдак, понеже така или иначе си имам.
1. Canyon Lux CF 6.0 ще е наличен в размер L на 18.01.2021. Интересно ми е защо го дават, че едната капла е с вътрешна ширина 20мм? Дали това е печатна грешка?
2. Cube AMS Race ще е наличен в размер L в началото на пролет 2021. Тук ще трябва да сменя вилката (отделно че стоковата е с ход 120, а ми се иска 100. Но пък има други модификации на AMS s 100mm ход, така че смяната може би няма да е фатална?). За cuba се надявам, че ще мога да преговарям и за отстъпка, което май му е най-големият плюс
3. Scott Spark RC 900 Comp 2020 - за съжаление ми казаха, че няма да го има в размер L.
4. Предложеният ми в olx - specialized epic или еквивалентна обява. Употребявано колело от непознат човек.
4. Други - свързах се с приятел на мой много близък човек, които продават велосипеди, казал съм си изискванията и ще видя дали ще предложи и той нещо.
Коце написа:1. Canyon Lux CF 6.0 ще е наличен в размер L на 18.01.2021. Интересно ми е защо го дават, че едната капла е с вътрешна ширина 20мм? Дали това е печатна грешка?
2. Cube AMS Race ще е наличен в размер L в началото на пролет 2021. Тук ще трябва да сменя вилката (отделно че стоковата е с ход 120, а ми се иска 100. Но пък има други модификации на AMS s 100mm ход, така че смяната може би няма да е фатална?). За cuba се надявам, че ще мога да преговарям и за отстъпка, което май му е най-големият плюс
Harka написа:@Коце:
Попаднах на едно доста честно ревю на Каньона, което сигурно ще ти е интересно - https://www.youtube.com/watch?v=vRHY_VT84b8
С две думи - малко олдскуул геометрия, но иначе доста балансирано и никак нелошо колело, според тестващия. Накрая на видеото го сравнява с конкуренцията му, което също е интересно.
Назад към Продукти за крос-кънтри
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта