Alexi написа:18мм не е тясно за твоите цели ,ще вършат работа и тия
Bi11y написа:Хубаво е станало
Седалката ок ли ти е като наклон - предната част ми се вижда леко високо ?
_SoRa_ написа:Bi11y написа:Хубаво е станало
Седалката ок ли ти е като наклон - предната част ми се вижда леко високо ?
Не ми е особено удобна, но не мога да развъртя болта.
Alexi написа:обърни си за проба лапата .. кормилото ти е твърде високо спрямо седалката - отначало ще ти е странно ,но в последствие по удобно
_SoRa_ написа:Да, по- леко се кара.
Обърнах лапата и преместих 4 от 5 спейсъра, но не ми допада така. Ще опитам с нормално поставена лапа и ще върна още един спейсър под нея. В сегашното положение ми идва по-дълго разстоянието и не ми е удобно.
Мисля си да сменя кормилото. Сегашното е 580 или 600 мм. COX BAAR Low, Backsweep 6°, Upsweep 3°, Rise 20mm, 31.8mm Искам да сложа 680 и едни рога. Но още обмислям варианти дали да е право или с леко издигане. За рогата също тепърва ще избирам какви точно да са. Дали такива https://www.bike24.com/p225861.html?menu=1000,2,14 или от тези https://www.ergonbike.com/en/product-de ... gpmtb#info
_SoRa_ написа:Тези като гледам са подходящи при спускане. Аз търся удобство при катеренето.
Ще покарам още малко в сегашната позиция на лапата, но ми се струва, че няма да остане така.
Alexi написа:остана рамката
_SoRa_ написа:Alexi написа:остана рамката
Колега, тази мисъл е отровна.
Da Nail написа:_SoRa_ написа:Alexi написа:остана рамката
Колега, тази мисъл е отровна.
Това съм го чувал много пъти от него. Накрая я смених и аз
edinmilion написа:Добавям инфо за моя избор на "Леки и не само ХС капли" с малко закъснение, ама с китайците е така (по скоро булгар-булгар).
През това време темата мина през циклокрос гуми, бози, спирачни дискове, рамки и т.н
Вилката написа:Днес, след сумати чакане, ми пристигнаха спиците от Китай. Засърбяха ме ръцете и наглобих комплекта, остана да го центровам.
Частите са:
главини ZTTO M2
шини ZTR Crest MK3 29"
спици Pillar PSR aero X-TRA
Резултатът е - 1420 гр. за xD монтаж и оси 15/10 мм, без винтили и лента. Общо ми струваха 435 лв.
Трябва да се внимава с размера на спиците за тези главини, производителят дава по 3-4 мм по-дълги от необходимото, не знам как ги смята Аз взех размерите на главините собственоръчно и с калкулатора на ДТ сметнах спиците. Ако на някой му се наложи, мога да му дам размерите за калкулатора.
Спиците Pillar PSR aero X-TRA пък имат проблем, че нипелът се навива по-малко от нормалното за повечето спици и при по-дълги има проблем. Препоръчвам да зе взима 1-2 мм под изчисленото при тоя модел спици. На мен ми се наложи за задната капла да сменя оригиналните нипли с ДТ, които се оказа, че се навиват повече, та ми спасиха монтажа.
Общо взето много премеждия с тия китайци, дано си е струвало.
Назад към Продукти за крос-кънтри
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта