InterSpeed написа:Здравейте! Продава ли се като резервна част и може ли въобще да се намери пластмасовото прозорче на командите - това което показва на кой венец си?
InterSpeed написа:Здравейте! Продава ли се като резервна част и може ли въобще да се намери пластмасовото прозорче на командите - това което показва на кой венец си?
Dido2 написа:Метална вилка Force 1-1/8 - 28 цола - 32лв
https://velo-m.bg/okachvane/vilki-za-ve ... &order=ASC
Тези двете тежат 1200грама. 1кг+ по-леки от моята и само 700грама по-тежки от 150лв вилката на промоция.
Коя ще стане за моят хибрид 28инча с гуми ширина максимум 1.6инча или 1.4инча минимум (622-42 ; 622-37 )
Също така какво друго трябва да се закупи?
Stromkern написа:Dido2 написа:Метална вилка Force 1-1/8 - 28 цола - 32лв
Тези двете тежат 1200грама. 1кг+ по-леки от моята и само 700грама по-тежки от 150лв вилката на промоция.
Коя ще стане за моят хибрид 28инча с гуми ширина максимум 1.6инча или 1.4инча минимум (622-42 ; 622-37 )
Също така какво друго трябва да се закупи?
Описанията с доста постни, но втората (1 1/8) на теория би могла да стане, обаче води до редица усложнения по съвместимост с чашки и колче, както и промени в естетиката и геометрията. Конкретния модел е за чашки на резба, а ти си с полуинтегрирани чашки. Стерженът също би трябвало да е резбован и най-вероятно е твърде къс за "лапа" - ще тряба колче на резбa ако изобщо вилката е с достатъчно дълъг стержен за твоята рамка. Генерално ще стане доста грозно и тъй като тая вилка е без корекция за suspension, колкото и да е малък ходът на CR8V, челото и средното ще паднат надолу.
По-скоро според мен търси нещо, което е предназначено за полуинтегрирани чашки и a-head "лапа":
_SoRa_ написа:Здравейте.
Кой вариант е по- добър- триъгълна чанта, която се слага под горната тръба или такава, която се монтира на горната тръба близо до кормилото?
ВелоВело написа:Набиват ми се ръцете като карам а не стискам, съвети как да го избегна това?
Седалката ми е ниско но не помага.
ВелоВело написа:Набиват ми се ръцете като карам а не стискам, съвети как да го избегна това?
Седалката ми е ниско но не помага.
fu4ko написа:А защо не ги пуснеш за продажба.
Някой връщал ли е пратка до bike24? Каква е процедурата? Ползвах адрес на превозвач от Германия до България.
Днес си взех пратката, но късите панталони са ми огромни, а джърсито нюню...
Някой връщал ли е пратка до bike24? Каква е процедурата? Ползвах адрес на превозвач от Германия до България.
Pinkbike написа:... fork that is as sensitive as an emo teenager kid.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 336 госта