Pinkbike написа:... fork that is as sensitive as an emo teenager kid.
jayblack написа:Да потвърдим, за да няма неразбирателство, веригата също е нова и е правилният модел верига за броя скорости?
dingo1 написа:jayblack написа:Да потвърдим, за да няма неразбирателство, веригата също е нова и е правилният модел верига за броя скорости?
Да касетата,дерайльора и веригата са чисто нови и са за 10 скорости!
ЕДИН ЗАВЕТ написа:dingo1 написа:jayblack написа:Да потвърдим, за да няма неразбирателство, веригата също е нова и е правилният модел верига за броя скорости?
...а командата ?! Едва ли касета 14 -28 е със 10 зъбни венци...
dingo1 написа:jayblack написа:Да потвърдим, за да няма неразбирателство, веригата също е нова и е правилният модел верига за броя скорости?
dingo1 написа:Веригата е Шимановска с пин, мисля че беше 115 звена, касетата пак е Шимановска, както и дерайльора, иначе не ми дава да кача снимките, сега погледнах отзад леко дерайльора ми седи на една страна, да не и от това да е?
dingo1 написа:Веригата е Шимановска с пин, мисля че беше 115 звена, касетата пак е Шимановска, както и дерайльора, иначе не ми дава да кача снимките, сега погледнах отзад леко дерайльора ми седи на една страна, да не и от това да е?
Pr3d4t0R написа:dingo1 написа:Веригата е Шимановска с пин, мисля че беше 115 звена, касетата пак е Шимановска, както и дерайльора, иначе не ми дава да кача снимките, сега погледнах отзад леко дерайльора ми седи на една страна, да не и от това да е?
Е значи надали са от новото Деоре M4100 серия. Няма как да подкараш 10 скоростен дерейльор на 46-11 касета без goat-link и/или смяна на клетката на дерейльора ---> примерно https://www.wolftoothcomponents.com/products/goatlink
10 скорсотни систем могат да се карат с 42-11 касета, но командата трябва да е висок клас, иначе пак е лесно да презкача както си описал. Нещо което можеш да направиш сега без да купуваш нищо е да навъртиш b-tension болта от обратната страна и така да спечелиш още няколко мм за настройка - резултатът обаче надали ще е твърде различен.
Не си спомням вече дали 11 скоростен дерейльор може да се кара с 10 скоростна команда .....
dingo1 написа:Днес пробвах да изправя ухото и го центровах точно, сега дерейльора идва точно срещу плочата, чини ми се че почна по малко да прескача но пак го има проблема на 7,8,9 и 10 скорст, дали да не скъся веригата, защото рамото на дерайльора е почти към края си, и не обтяга много!
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 1 госта