Alexi написа:борбата с тия шумове е безкрайна .. почваш колче седалка педали средно ,ако не се отстрани лагерите по окачването един по един като най натоварен е тоя на чейнстея до средното
Alexi написа:взел съм си една розова ,според мен за подобни места резби и подобни не е от значение ,както и за лагери по окачването то те не се въртят реално
Pinkbike написа:... fork that is as sensitive as an emo teenager kid.
jayblack написа:Така наречената "корабна грес" е подходяща за лагери по окачването и чашките. Тази ползвам аз Може да я ползваш и на други места, стига да не е в лагерите на средното и главините.
jayblack написа:Така наречената "корабна грес" е подходяща за лагери по окачването и чашките. Тази ползвам аз Може да я ползваш и на други места, стига да не е в лагерите на средното и главините.
pascoff написа:jayblack написа:Така наречената "корабна грес" е подходяща за лагери по окачването и чашките. Тази ползвам аз Може да я ползваш и на други места, стига да не е в лагерите на средното и главините.
Това изглежда интересно. Подходяща ли е за ползване при монтажни елементи, примерно шлици на курбели, резба на болтове и тн. (за да не спичат и да може да се разглобявт в последствие).
pascoff написа:jayblack написа:
Това изглежда интересно. Подходяща ли е за ползване при монтажни елементи, примерно шлици на курбели, резба на болтове и тн. (за да не спичат и да може да се разглобявт в последствие).
jayblack написа:pascoff написа:jayblack написа:
Аз я ползвам като универсална грес, преди нея ползвах калциевата на моторекс, но тя не е подходяща за лагерите по окачването и се отмива много лесно. Новите лагери винаги ги пълня с грес до горе, защото им удължава живота няколкократно ( особено ако са enduro с техните кекави уплътнения). За главини и средно я отписах по две причини, първо ми се струва много гъста и лепкава, второ там лагерите са по достъпни от към размери и избиване и ги сменям при първи признаци.
valentin_dr написа:jayblack написа:pascoff написа:jayblack написа:
Само последно да попитам, за средното никаква грес ли не ползвате ?
valentin_dr написа:
Ами аз имам тефлонова та на драг зона за чашките и лагерите, последно имах проблем със звук в средното и искам да знам каква грес да ползвам там?
the_rookie написа:valentin_dr написа:
Ами аз имам тефлонова та на драг зона за чашките и лагерите, последно имах проблем със звук в средното и искам да знам каква грес да ползвам там?
Проблема със звука греста няма да го реши,само ще го прикрие! Ако повишението на загубите от триене не са ти проблем ползвай ''тежки'' греси с EP/AW добавки. Например LGEV2 на SKF е едно добро предложение. Не прекалявай с количеството!
valentin_dr написа:Да разбирам че твоята препоръка е смяна на лагерите ?
Потребители, разглеждащи този форум: NeNo, protiven, Sprinter и 11 госта