Модератори: did, naka76, bikezilla
sos написа:За Много ГлавиниМного блага вест. Понеже това ПВ ще ми е последно, ще го чакам с нетърпение.

Admin написа:sos написа:За Много ГлавиниМного блага вест. Понеже това ПВ ще ми е последно, ще го чакам с нетърпение.
Последно на ток ли? После на какво ще минеш - ядрено гориво ли?
 Следващите със спидер
 Следващите със спидер   Ако Кривите се разгърнат, може и в някоя друга галактика да дръпнем
 Ако Кривите се разгърнат, може и в някоя друга галактика да дръпнем  
 Иначе се казвам Добри!
Иначе се казвам Добри!
 Датите наближават но няма дори кадри с дразнене от трасето
 Датите наближават но няма дори кадри с дразнене от трасето  или чакате да мине трафика от лодки по трасетата
 или чакате да мине трафика от лодки по трасетата  не знам как е било в родопите но в североизточна България си ни удави последния месец месец и половина
 не знам как е било в родопите но в североизточна България си ни удави последния месец месец и половина
XaCkBuTukC написа::) Датите наближават но няма дори кадри с дразнене от трасетоили чакате да мине трафика от лодки по трасетата
не знам как е било в родопите но в североизточна България си ни удави последния месец месец и половина

Иначе се казвам Добри!
Иначе се казвам Добри!
GF написа:XaCkBuTukC написа::) Датите наближават но няма дори кадри с дразнене от трасето
Не е за дразнене, а точно обратното: ще видите много красиви и рядкосрещани цветя (родопски крем).

Въпроса с кое колело да идвам и на мен са ми го задавали
 Въпроса с кое колело да идвам и на мен са ми го задавали  и то от хора с 3 колела
 и то от хора с 3 колела  за сега имам само едно и с него си идвам и тоя проблем го нямам
 за сега имам само едно и с него си идвам и тоя проблем го нямам 
 иначе както е доказал Наката си се кара чудесно с крос кънтри твърдак
 иначе както е доказал Наката си се кара чудесно с крос кънтри твърдак  )
) че поне аз от 3 месеца не съм се имал възможност да скитам качествено с колелото поради това че природата компенсира миналогодишната суша
 че поне аз от 3 месеца не съм се имал възможност да скитам качествено с колелото поради това че природата компенсира миналогодишната суша 

Alpina написа:Някой случайно да е намирал плик Била с обувки в него?

Назад към Перпендикулярна Вселена
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 11 госта