zmei написа:Извода е или истински компресор или гето помпа от малка пръскачка примерно
alexmitev написа:Поръчах градинска пръскачка Harly
alexmitev написа:zmei написа:Извода е или истински компресор или гето помпа от малка пръскачка примерно
Поръчах градинска пръскачка Harly, която Alexi препоръчва в друга тема, в момента е на половин цена в Практикер.
Ако пак не стане, или ако времето за монтаж на безкамерна гума ми отнема повече от времето, което карам с нея - връщам пръскачката, слагам вътрешните гуми и забравям за tubeless
evilzet написа:Ами да пробвам с помпата за шока, прави 20 бара
Изводът е - не с всяка помпа, а с такава, която има достатъчно дебит да издуе тюблеса, па ако ще и 2 бара да е.
zmei написа:...Да не забравиш да се похвалиш.
Pinkbike написа:... fork that is as sensitive as an emo teenager kid.
jayblack написа:Вентилите с централна дупка се запушват по-често от тези с няколко станични дупки.
alexmitev написа:jayblack написа:Вентилите с централна дупка се запушват по-често от тези с няколко станични дупки.
Аз имах предвид, че самата игличка е запушена, а не вентилът?
Pinkbike написа:... fork that is as sensitive as an emo teenager kid.
evilzet написа:Тюблес и колче и ще ти останат 100+лв .
evilzet написа:Това е подобие на вд40 и само може да ти отмие смазката на лагерите.
madsnake написа:Имам един direct mount rd m8000. Искам да го сложа на градското. Има ли някакъв преходник да нормална цена?
martin.radev написа:Чакай малко, ти питаш за лагери на окачването или за стеншъните (тръбите) на вилката и шока?
Защото, ако питаш за вилката и то точно стеншъните имам много приятели, които и до ден днешен го използват (Брунокс) и
се кълнат, че има добър ефект върху работата на самата вилка.
За лагерите аз не бих го използвал, нито масло за верига, но ако е наложително, бих използвал такова - на восъчна основа или нещо,
което няма агресивни агенти,
защото може да си направиш лоша услуга като прецакаш уплътненията на лагерите, трябва да имаш и в предвид, че щом няма да
разглобяваш колелото - поставяйки масло от горе.., вероятно ще привлече и полепи допълнително мръсотия в областа на лагерите.
martin.radev написа:Защото, ако питаш за вилката и то точно стеншъните имам много приятели, които и до ден днешен го използват (Брунокс) и
се кълнат, че има добър ефект върху работата на самата вилка.
За лагерите аз не бих го използвал, нито масло за верига, но ако е наложително, бих използвал такова - на восъчна основа или нещо,
което няма агресивни агенти,
защото може да си направиш лоша услуга като прецакаш уплътненията на лагерите, трябва да имаш и в предвид, че щом няма да
разглобяваш колелото - поставяйки масло от горе.., вероятно ще привлече и полепи допълнително мръсотия в областа на лагерите.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта