Или приблизително колкото DHR II EXO, на чието място трябваше да дойде. Което общо взето обезсмисля цялата операция, защото основната идея беше да сложа нещо по-леко...
 Или приблизително колкото DHR II EXO, на чието място трябваше да дойде. Което общо взето обезсмисля цялата операция, защото основната идея беше да сложа нещо по-леко...  ,  докато Maxxis лъжат само в размера, но ето, че са почнали да лъжат и в теглото
 ,  докато Maxxis лъжат само в размера, но ето, че са почнали да лъжат и в теглото   

а рейсспорт не са тюблес и никога не са били ,я дай линк към официален сайт където е отбелязана като такава ? както и на опаковката не пише ( вчера купих един континентал ,на новите сиви етикети има надпис TR вече за тюблес моделите и гумата стои тюблес без боза вече 24 часа дори 0.1 бар не е изгубила )
 а рейсспорт не са тюблес и никога не са били ,я дай линк към официален сайт където е отбелязана като такава ? както и на опаковката не пише ( вчера купих един континентал ,на новите сиви етикети има надпис TR вече за тюблес моделите и гумата стои тюблес без боза вече 24 часа дори 0.1 бар не е изгубила )
K99k написа:Maxxis грамажите не ги бъркат , разгледай на табелата и гумата дали съвпадат символите. Да не стане така че в магазина са я разопаковали за нещо и са я събрали с друг етикет.
https://www.maxxis.com/int/tire/dissector/

A lightweight, high-speed trail, enduro and downhill tyre
 Но всъщност май нищо няма да им стане, понеже ще поддържам максимална скорост от 3-4 км/ч и спирачките и вилката няма да ми трябват изобщо...
  Но всъщност май нищо няма да им стане, понеже ще поддържам максимална скорост от 3-4 км/ч и спирачките и вилката няма да ми трябват изобщо...
Alexi написа:е явно има как ,тия имат някаква модификация която я няма на сайта на Максис .. тази гума е много лека за грайфера и грипа който предлага миналата година карах с нея на Сливен и Пампорово ,на 35мм шина стои брутално .. тази година съм минал на 2.6 да видим как ще е
alexmitev написа:...

Alexi написа:това тегло е в паунди ,гледаш американския сайт на максис най вероятно ..

Alexi написа:тази година съм минал на 2.6 да видим как ще е

Alexi написа:имам такъв дисектор и е точно 790 грама ...
Alexi написа:нямам лични впечатления

kbuchvarov написа:Здравейте, някой знае ли на Drag Shift, колко макс ход на вилката дават. Ще се кара с 27.5 капли и 2.4/2.5 гуми.

Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 10 госта