Привет и от мен,
Трека е...не мога да го нарека планинско колело, в най-добрия случай "Офроуд байк"
Остарял стандарт на рамката (QR 135), вилката сигурно тежи 2.5кг (това е много на този ход)
спирачки реално - няма, а скоростната система е сбирщайн от 2015-2016г
Очаквано е и най-евтиния вариант от 2те колела, които си загледал, и 2та Каниона, които са ти предложени от колегата.
Роки Маунтън-а е с чудесна Рамка (Бууст) със не лоша геометрия Средното не е PressFit и най-важното - идва с достатъчен ход на
дропъра. Дотук с хубавите неща...
Вилката, е 100% около 3.2-3.5кг, защото съм почти сигурен, че е с пружина, а не въздух с някакъв елементарен прилоуд.
За микрошифт нищо не мога да кажа, тъй като не съм срещал още - в Нета ревютата са положителни за бюджетен Драйвтрейн.
гумите и спирачките са за боклука. Също така, както те предупреди Drunken Madloud, ако не си карал Трейл колело, ще имаш нужда да му свикнеш
(Аз лично залагам, че това колело е над 15.5кг и ще катери доста мъчно като за Хардтеил)
От двата Canyon-а в ОЛХ - Този 27.5 на секундата го изключвам,
А другия, за още 250 лева - ще си го вземеш директно от производителя с гаранция и чисто ново, без да се разхождаш до Септември
за оглед, а и без да се притесняваш какво означава "Нов внос от Германия"....
Може би ти създадох повече въпросителни, отколкото съвети, но се опитвам да помогна, както мога