Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!
Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2
В интервю, което прочетох наскоро, Аксел казал, че новия албум на Гънс щял да звучи изцяло в стил Queen. 10 години да друсаш и нищо да не измислиш...бааси провала
хехе, ама те живи ли са! Ще взема да си пусна няколко любими песнички от предишните им албуми... Ще ми е интересно да чуя новия, пък да видим дали :hbang2: или :O:eek::bawling:
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
[quote="bluskanie"]
В интервю, което прочетох наскоро, Аксел казал, че новия албум на Гънс щял да звучи изцяло в стил Queen. 10 години да друсаш и нищо да не измислиш...бааси провала [/quote]
Е ако да звучиш като Queen е провал, окей [/quote]
Не е провал за Queen Но според мен би било провал за Гънс, защото би oзначaвало, че нямат нищо оригинално, което да покажат, и затова предпочитат да се придържат към "the good old classics".
Е ако да звучиш като Queen е провал, окей [/quote]
Не е провал за Queen Но според мен би било провал за Гънс, защото би oзначaвало, че нямат нищо оригинално, което да покажат, и затова предпочитат да се придържат към "the good old classics".
[/quote]
По-добре "the good old classics" отколкото новите бози...
Е то "the good old classics" идеално, ама "like the good old classics" е тъпня...Иначе Гънс имаха 3-4 добри парчета от неголямата си стена от плочи:^:
[/quote]
Да кажем 13-14.
Не е толкова яко да караш , колкото гадно е да не караш! "Всичко е консуматив!" www.ram-bikes.com