_SoRa_ написа:Понеже рамката ми е xs и си има и амортисьор мястото за стойка и бутилка е ограничено. Трябва ми стойка със странично вземане и бутилка под 600 мл.
Спрях се на тези две стойки: https://www.bike-discount.de/en/topeak- ... er-cage-sk
https://www.bike-discount.de/en/topeak- ... er-cage-sk
и тази бутилка https://www.bike24.com/p2268550.html
Коя от двете стойки би била по-подходяща за бутилката?

понеже веригата ти също се разтяга и всичко изглежда ок ,докато не стане всичко за коша заедно с касетата
 понеже веригата ти също се разтяга и всичко изглежда ок ,докато не стане всичко за коша заедно с касетата

ZoSo написа:Привет, някой поръчвал ли е фолио за рамка от RideWrap? Имам голям мерак да облепя новата машина с кита който е 95% покритие, но изглежда доста пипкава работа поставянето му. Ситуирани са в Канада, но пише уж че шипват и до Европейските страни. Моля ако някой има опит с поставянето на фолиото и поръчка от тях да споделя, благодаря!

Boyan1984 написа:Някой носи/носил ли е Adidas Five Ten Trailcross XT? Интересуват ме размерите, че не ми се поръчва и връща...Едни казват номер нагоре, други половинка, трети си взимат нормалния номер....Ако имаше пак си бих си взел Five Ten AEscend, ама нямаааа....на моите подметката им е към края и търся нови чепици за платформи. Ако имате и други препоръки - давайте.

martin.radev написа:Boyan1984 написа:Някой носи/носил ли е Adidas Five Ten Trailcross XT? Интересуват ме размерите, че не ми се поръчва и връща...Едни казват номер нагоре, други половинка, трети си взимат нормалния номер....Ако имаше пак си бих си взел Five Ten AEscent, ама нямаааа....на моите подметката им е към края и търся нови чепици за платформи. Ако имате и други препоръки - давайте.
Бояне - имам 4 чифта Фрийрайдър и един Five Ten Trail Cross LT - всичките са размер 8.5 (42.7 по нашите) и всички ми стават - определено са по-тесни от Фрийрайдъра и са по-тип "шпицарки", но това е най-малкия им проблем.
Това не бих го нарекъл МТБ обувка камо ли пък за Платформа изключително съм разочарован, само подметката е окей.
Вътре има някакви като силиконови възглавнички, които би трябвало да са един вид "протектори" за кокалчетата под глезена...
тези точно - са ми отваряли кървави рани при целодневен преход неудобни са, колкото и да стягаш връзката имаш чувството че ще се изхлузят откъм петата при педалиране,
а в същия момент отпред при пръстите са ти по-стегнати от нормалното.
Никога няма пак да си взема Trail Cross!
 Имах някои подозрения от общ характер, но ти ги затвърди...Що им требваше да се продават на тия, толко добре си им беха обувките....Някакви впечатления от O'Neil, Northwave? Има ги налични по родните магазини.
  Имах някои подозрения от общ характер, но ти ги затвърди...Що им требваше да се продават на тия, толко добре си им беха обувките....Някакви впечатления от O'Neil, Northwave? Има ги налични по родните магазини.

emo_gp написа:Здравейте, някой ползва ли Tannus Armour, искам да му задам няколко въпроса?
 Аз ползам.
 Аз ползам.

Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 33 госта