Левски отново гази в Европа

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Левски отново гази в Европа

Мнениеот bluskanie » Чет Фев 16, 2006 1:41 pm

Левски се наложи над словашкия Артмедия с 0:1 като гост, и това беше най-малкото с което можеха да си тръгнат сините. Честито на всички левскари. Горд съм, че съм от Левски отново.

Абе а *СКА сега с кой играят другия кръг в УЕФА? :lol2:
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Рейтинг: 2000

Мнениеот boriss13 » Чет Фев 16, 2006 2:06 pm

а ЛЕВСКИ шампион але але, а ЛЕВСКИ шампион але але, а ЛЕВСКИ шампион, ЛЕВСКИ шампион, ЛЕВСКИ ШАМПИОН АЛЕ АЛЕ!!:bowdown::bowdown::bowdown::bowdown::bowdown::bowdown::banana::banana::banana:
Най-дългите пътешествия най-често започват с думите: "Зная по-кратък път!!!"Изображение
Аватар
boriss13

Мнениеот pes » Чет Фев 16, 2006 2:49 pm

Але-АЛЕ Сини Шампиони... Левски вкара 2 отбора в шампионска лига от по догодина щото "не е" евробоец и щото "не" прави най-доброто класиране на бг отбор от 89 или някоя си там година насам...
Повечето от това, което знаем за човека, се дължи на изследванията на сладкия грах и един вид винени мушици.
pes

Рейтинг: 1200

Мнениеот EmZo » Чет Фев 16, 2006 3:47 pm

Хмм, как казахте... Левски се наложи над кой? Арт... кво?! Това какво е. Кои са тия?

Интересно?! чак и теми във форум по планинско колоездене се пускат за почести.

Аз мисля че когато Уевски успеят да се наложат над отбори като ЛИВЪРПУЛ и БАЙЕР ЛЕВЕРКУЗЕН, тогава можем да говорим.

Щото гледам нещо в българското първенство не могат да се наложат баш баш вече 2 години.

Не че се интересувам толкос от футбол де...
:angel2::beer:
Изображение
Аватар
EmZo

Мнениеот Openeye » Чет Фев 16, 2006 4:02 pm

@bluskanie
Нищо не е вечно......
Скоро ще има::bawling:

:D
Ride Out Of The Ordinary
Аватар
Openeye

Мнениеот bluskanie » Чет Фев 16, 2006 4:09 pm

[quote="EmZo"]

Хмм, как казахте... Левски се наложи над кой? Арт... кво?! Това какво е. Кои са тия?

[/quote]

Е ония дето биха с 5:0 Селтик и ги отстраниха в 3-ти квалификационен кръг за Шампионската лига. След това имаха равен с Интер и победа над Порто в Португалия. След това завършиха на 3-то място в групата си и се паднаха срещу Левски, за да бъдат разплакани...та кои са тия Артмедия Петржалка верно?

Не знам за Бг първенството, само ми припомни съотношението на победите в мачовете между Левски и *СКА през последните 15 ГОДИНИ...:eyebrow:
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Мнениеот bluskanie » Чет Фев 16, 2006 4:10 pm

[quote="Openeye"]

@bluskanie
Нищо не е вечно......
Скоро ще има::bawling:

:D
[/quote]

Че не е вечно - не е. Ама за разплакване и дума дане става. Успеха е такъв, че каквото и да стане до края на това издание на турнира за УЕФА, ще има само аплодисменти за Левски :D
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Мнениеот Гост » Чет Фев 16, 2006 4:36 pm

има един отбор и той е ARSENAL LONDON!!!:hbang2::hbang2::drunk:
Гост

Мнениеот pes » Чет Фев 16, 2006 4:40 pm

bluskanie остави нека си лаят. Ама е на кои са Оксер 2 във франция кой са Марсилия, еми пак са пред монако, а че сте били Ливърпул браво ама да не бяхте падали с толкова в София а? За Леверкузен няма да говоря Бербатов ви беше достатъчно лоялен, а сега се мъчат във втората половина на таблицата. Преди годни /малко години/ феновете на ЦСКА питаха "е кой па са тия Славия Прага дето Левски ги отстрани"- сега има ли фен на ЦСКА дето да не ги знае? Та за какви победи ми говорите като Цека на БКП ли? Е тия години бяха златни ама отдавна отминаха... За Артмедия няма какво да говорим / казват че са словашкия Галата Сарай, оп още един болезнен спомен във вашата история/ Само да ви питам загубите на цСКА ли вкараха толкова отбори в евро турнирите или победите на ЛЕВСКИ.
Повечето от това, което знаем за човека, се дължи на изследванията на сладкия грах и един вид винени мушици.
pes

Мнениеот chiMol » Чет Фев 16, 2006 5:01 pm

нема се дЪрляте еи ... bluskane и аз съм левскар ама можеше по недразнещо за другия лагер да напишеш заглавието например България отново гази в Европа ..... иначе да си кажа че и аз сности треперих по време на последните 25 мин и като че ли гледах опълченците на шипка но се пак евалата на момчетата че не се предадоха ....пожелавам им успех и да стигнат по нагоре че да има кво да гледаме и обсъждаме
http://www.tiarakm.hit.bg
Don't leave your bike, live your life......
https://easycryptobot.com
Аватар
chiMol

Мнениеот bbt » Чет Фев 16, 2006 6:49 pm

Много ясно че гази!А за всички cska-ри да си гледат родната боза и да си се радват на "победите" над селските отбори!!!:D:peace::peace::peace::beer:
bbt

Мнениеот Openeye » Чет Фев 16, 2006 7:36 pm

Някой май си избиват комплексите тук.....
:D:D:D
Ride Out Of The Ordinary
Аватар
Openeye

Мнениеот bbt » Чет Фев 16, 2006 8:19 pm

:lol2::asshole::finger:
bbt

Мнениеот TOYAGA » Чет Фев 16, 2006 8:29 pm

Да ви е*а у галфоните! :puke:
Дръж се земьо, шоп те гази!