Триатлон Лъвско сърце

За всичко свързано с МТБ, което не е за някой от другите форуми. Например: разкази и преживявания, мнения по различни общи въпроси, интeресни продукти, новости и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Триатлон Лъвско сърце

Мнениеот ilkoto86 » Пет Юли 12, 2024 2:28 pm

Добър ден.
Моля за малко информация от хора които са участвали на събитието.
Двама приятели ме карат да участваме щафета, като аз трябва да карам колелото.Искам да знам дали това състезание е по-тежко от Витоша 100.Тази година взех Витоша 100 за 7:20:23.
И според мен съм на кантар да изпусна контролното време,което е 8 часа,а не искам да прецакват третия участник в щафетата.
Ако някой е участвал и на двете състезания да каже на кое се движи с по висока средна скорост или да даде малко информация за Лъвско сърце колоездене.
ilkoto86

Рейтинг: 1160

Re: Триатлон Лъвско сърце

Мнениеот motomarzel » Пет Юли 12, 2024 3:24 pm

ilkoto86 написа:Добър ден.
Двама приятели ме карат да участваме щафета, като аз трябва да карам колелото.Искам да знам дали това състезание е по-тежко от Витоша 100.Тази година взех Витоша 100 за 7:20:23.
И според мен съм на кантар да изпусна контролното време,което е 8 часа,а не искам да прецакват третия участник в щафетата.
Ако някой е участвал и на двете състезания да каже на кое се движи с по висока средна скорост или да даде малко информация за Лъвско сърце колоездене.

Аз съм карал и двете, но не съм карал Лъвско сърце състезателно.

Гледайки резултатите на най-бързите - примерно Влади Гюров, би следвало времената на 2-те състезание да са много подобни.
Влади е правил Лъвско сърце за 04:12ч, а обиколката за 04:09ч.
Аватар
motomarzel

Рейтинг: 2000

Мнениеот ilkoto86 » Съб Юли 13, 2024 10:16 am

OK. Благодаря за съвета.
ilkoto86

Рейтинг: 1160

Мнениеот Bi11y » Съб Юли 13, 2024 1:20 pm

Маршрута е 115км / 1500м денивелация - според мен се подготви за средна скорост около 16км/ч . Влади Гюров е съвсем друга категория ездач (бих казал елит) - последно караше с плоча 36Т ...
Bi11y

Мнениеот ммк » Пон Юли 22, 2024 11:08 am

Сходни са, за мен В100 е една идея по-тежко, с малко по-тежки изкачвания и по-приятни за каране пътечки. Сърцето е една идея по-дълго като км, но се кара главно по селски пътища и асфалт, с едно по-изразено изкачване по-асфалт и дълго леко неприятно спускане по леко каменист път. Като времена при мен са много сходни. Трасето на сърцето е една идея по-скучно и тъпо, но пък това се компенсира от цялостното положително изживяване, за мен и двете събития са доста яки и ако имам възможност бих ги карал.

ilkoto86 написа:Добър ден.
ммк

Рейтинг: 1340

Мнениеот pascoff » Сря Юли 24, 2024 11:47 am

Карал съм само утопията и доколкото гледам клипове за ултрата (има го цялото записано от Борис Първанов) терена е още по-лесен даже. Което значи, че може да се поддържа висока средна скорост. Ако имаш подходящо леко хц колело дори и някой гравел, мисля че няма да имаш проблеми.
Днес времето ще бъде преобладаващо над пространството.
Аватар
pascoff

Назад към Общ форум