Kkrase написа:Браво, много приятно се получава. Когато във един проект ръцете работят до умора, после резултатите са още по сладки.
Kkrase написа:Браво, главините са станали по добре от нови, как ми се иска и на моето колело да има такива части, да светят да лъскат.
Franko Nero написа:А бате Франко това Пежо щеше да го ъпгрейдва с нови части произведени след 2020та, я на Кампаньоло я Пинарело, та дори и от него време на същите марки, но всеки знае себе си! Между другото, Мишелинките в момента къде се произвеждат, чувал съм много отрицателни отзиви?!
И аз благодаря за отговора! Прав сте, нека бъде автентично, все пак да носи духа от тези години и най-вече да радва новия собственик!nikeairmax написа:Franko Nero написа:А бате Франко това Пежо щеше да го ъпгрейдва с нови части произведени след 2020та, я на Кампаньоло я Пинарело, та дори и от него време на същите марки, но всеки знае себе си! Между другото, Мишелинките в момента къде се произвеждат, чувал съм много отрицателни отзиви?!
Да виждам, че напоследък е тренд ъпгрейта с нови части, но аз съм фен на пълната реставрация...искам да го върна във вида в който е излязъл от завода и така както е в каталога , това ми доставя удоволствие и е в мой стил. Иначе да много хора ме разубеждават да използвам тези гуми, но за мен шарката съвпада най много на епохата в която са били произвеждани тези велосипеди. Слагал съм други но изглеждат като на "прасе звънче" има и други варианти като Panaracer но са по скъпи от велосипеда. Благодаря за мнението Ви то е важно за мен.
gore написа:Браво!
Възкресил си го баш за Великден.
Само не можах да разбера нивелира, от последната снимка, каква работа е свършил.
Kkrase написа:Както вика един колега, работата е Бонбонннн. Браво за седалката
Kkrase написа:PEUGEOT LAUTARET 1989 THE BEST. Колега един бърз въпрос, много ми е интересно задната капла като е с автомат за бързо освобождаване и рамката е с дълги уши, как не се вади каплата като се педалира по сериозно. Дано си ме разбрал, защото аз преди пробвах по този начин, но каплата все излизаше и смених оста с такава за гайки
evilzet написа:Въпрос на стягане.
Назад към Радост за окото (видео и снимки)
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта