M@Rv3L написа:Марлин 7 и Кроса значи отпадат.Този procaliber който си препоръчал по-добър ли е от бианкито? Да вметна че procaliber 9.5 евентуално може да се спазари за под 2К втора ръка отбелязвам. За canyona като гледам вилката е по-добра, не знам само как стои въпроса с доставка(цена, тест).
Alexi написа::rofl:тия от спринт изкукаха .. тая рамка ако я подкара някой по предназначение със 150мм 36ца и давам една-две седмици живот
M@Rv3L написа:Това намерих също,но явно ще се ориентирам към Bianchi-то, освен ако няма нещо друго което да предложите ако е и под тези пари супер
Boyan1984 написа:САмо тоя малоумен размер на седалковата 27.2 не знам защо го правят на толкова скъпо колело.
Boyan1984 написа:Да бе ясно, че е шосеен, ама какво спестяват? Някой друг грам?
Boyan1984 написа:Иначе за тия пари си заслужава май, не знам колко е леко.
Boyan1984 написа:Намерих го още по-евтино, даже има и моят размер....направо почвам да се замислям....Ще трябва да се ъпгрейдне само с по-широко кормило, дропър и гумите безкамерни...Геометрията е леко консервативна, но си е оферта.
Boyan1984 написа:Така е. Аз като човек карал изключително колела с консервативна геометрия, нямам никакъв проблем. Направо се изкушавам за тоя байк.
Boyan1984 написа::agree: Единствено не ми харесва, че седалковата е толкова голяма - за моя размер е 480.
Boyan1984 написа:Де да знам., Лапата ще стане смешно дълга обаче
Boyan1984 написа:Чувствам се идиотскиШосейкаджийски истории.
Bi11y написа:Boyan1984 написа:Чувствам се идиотскиШосейкаджийски истории.
![]()
Не искаш ли да ти продам 130/120 мм мекица ?
Boyan1984 написа:Имам си, в момента натегач по баирите.
Назад към Продукти за крос-кънтри
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 1 госта