emo_gp написа:Колеги какво ви е мнението за Specialized Chisel FS ?
Харесва ми! HT също ми харесва! Най-много ми харесват заварките и при двата модела!

emo_gp написа:Колеги какво ви е мнението за Specialized Chisel FS ?
_SoRa_ написа: Отделно при спускане с висока скорост и наближаващ остър завой как да се обърна за да видя има ли автомобил и колко е далеч.
Мислех и за огледало, но къде ще го слагам
_SoRa_ написа: Мислех и за огледало, но къде ще го слагам
martin.radev написа:
При високопланинско шосейно спускане държиш средата на платното си и не даваш път на колата, оглеждаш се назад, когато на теб ти е _УДОБНО_ и пускаш автомобила, когато на теб ти е _УДОБНО_
Не дължиш на никого нищо за сметка на твоята безопасност.
_SoRa_ написа:Здравейте!
Някой има ли Garmin varia 515 или друг подобен радар за да сподели оправдана покупка и необходим ли е?
marvel написа:Страхотна екстра е, няма да съжаляваш. Периодично го пускат на промоция.
Дано ти се счупи climber-a докато караш DH или ФР лайно
_SoRa_ написа:Вчера карах с Garmin varia 515, но ми направи впечатление, че при някои завои засича автомобила зад мен едва когато е на 3-4 метра от мен, т.е. малко преди да ме изравни..
_SoRa_ написа:Търся по-стабилна стойка и такава, която да монтирам на седалката за да мога да не махам чантичката. За разлика от gps устройствата радара няма връзка, която да се захваща за колчето и да пази от изгубване.
Дано ти се счупи climber-a докато караш DH или ФР лайно
evilzet написа:Общо взето Сора се чеше където не я сърби, за пореден път моля да не се връзвате толкова. Не остана необсъждан компонент по екипировка и аксесоари, та опряхме до радарите и клатенето им в пространствено-времевия континУУм.
martin.radev написа:Аз съм стигал до 19psi на 2.5 предна гума (без инсърт) и вече започнах да получавам обратния ефект от меката гума - в завойте на виражи осезаемо се потгъваше борда.
на 11psi вече гумата не се брои напомпанапоне според мен де (аз съм 100кила)
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта