Здравейте,
Въпрос към PRO-тата кое колело според вас си заслужава повече - SPECIALIZED CHISEL HT или ORBEA ALMA H20 2026 ?
Като лайк мисля, че ORBE-та е с по-добра окомплектовка, но пък май рамката на CHISEL е топ изпълнение.
kula7a написа:Здравейте,
Въпрос към PRO-тата кое колело според вас си заслужава повече - SPECIALIZED CHISEL HT или ORBEA ALMA H20 2026 ?
Като лайк мисля, че ORBE-та е с по-добра окомплектовка, но пък май рамката на CHISEL е топ изпълнение.
Sprinter написа:kula7a написа:Здравейте,
Да си заслужава повече за какво - окомплектовка, геометрия? Къде и как ще го караш, гледам имаш Drag Shift в подписа - него ли сменяш или е за друг човек?
Bi11y написа:https://www.bike-discount.de/en/radon-jealous-al-9.0-6
По-хубав твърдак от този Радон няма да намериш за този ценови диапазон.
kula7a написа:Sprinter написа:kula7a написа:Здравейте,
Да си заслужава повече за какво - окомплектовка, геометрия? Къде и как ще го караш, гледам имаш Drag Shift в подписа - него ли сменяш или е за друг човек?
За мен е. С drag-а сменям, предния ми Cube го откраднахаи този Drag беше прилично намален на черния петък, та го взех.
Карам повече градско, до работа, извън градско по 40-80 км. И по Витоша, но не някакви сериозни пътеки, по-скоро "туристически".
Назад към Продукти за крос-кънтри
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта