[quote="did"]
[quote="nikitzo"]
Vzimai si cross i ne se 4udi. Estestveno ako si zamesh takuv za 80 lv. (Vendeta) she imash qdove. Az imam cros i nemam griji.
[/quote]
Бе туй дали ще има или няма да има ядове май много повече зависи от това колко се грижи за поддръжката на колелото. Каквото и що-годе евтино българско, обаче, да си вземе, ако го позанемари като поддръжка и само кара ще го скапе страшно бързо. Според мен марката едва ли е толкова съществена, по-важно е да е кадърно сглобено и комплектовано. Даже и цената не е много-много показателна, макар да е най-обективния възможен ориентир. Моят спринт ми излезе целия около 200лв (барабар с компютърчето, сменената касета на средното и сумати инструменти:o)), но вече навъртя над 3000км без нито един дефект.
Та съвет от мен: задължително с първото купено българско колело си купи и повечко инструменти и НЕ РАЗЧИТАЙ НА ГАРАНЦИЯТА, а на себе си! Така ще разбереш какво точно искаш да ти е второто колело и как поне то да не се скапе бързо:D!
[/quote]
Tva go kaji na tiq deto laqt sreshtu cross na men ne mi go razpavqi
Predi vreme imashe edin 4ovek koito imal cross i drag "ot evtinite". Ne moga to4no da predam dumite mu no prosto cross-a beshe izdurjal baq vreme a drugoto si beshe **** mamata. Beshe karano samo gradsko a dokolkoto rabiram i 4oveka za tva go iska.
A sa 6ah
hehe
nema losho vajnoto e da sme s dulgi kosi