Хайде пак...

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

Мнениеот C_Mo » Съб Мар 11, 2006 1:33 pm

[quote="afterburner"]

[quote="Kekemora"]

[b][color=navy]Хайде пак...изтрещяла рамка

Поредната...аграрщина!
Баси..."яко каране" му викате, а? :fight:

Edit: @axelmax, поне веднъж да сме на едно мнение ;)[/color][/b]
[/quote]

Айде моля моля, като не знаеш даже как кара човека и веднага, счупил рамка, бил "аграр". Ми и аз тежа 90 кила, и аз ако искам да стигна нивото на тези, които гледаме по филми и не само.. дори и на тези, които не са спонсорирани и си карат за кеф както тук в България... ще се наложи да строша туй онуй! Такъв е спорта, така става, неизбежно е. Ама никой няма да каже, че Тимо Прицел, Арън Чейс, Джеф Леновски и т.н. са аграри, нали?
[/quote]

Ок... не те кефи аграрно... грубо по-добре ли звучи или агресивно - агресивно е най-добре май...

Тимо спокойно може да си скача и с XC рамка... щото като го видиш каква амплитуда има и как елегантно приземява ще се почувстваш тъпо. Ама ти като тръгнеш да скачаш може да потрошиш компонентите, с които кара на третото разчекване на върха на попивката...

прогреса си взима жертвите... като се кара така всичко е консуматив.

Забравих да спомена... Арън Чейс е аграр... прегледай старите му неща. Мислиш ли, че за да кара така както кара сега му е пукало много-много за компонентите?
Аватар
C_Mo

Рейтинг: 2000

Мнениеот afterburner » Съб Мар 11, 2006 2:13 pm

[quote="C_Mo"]

[quote="afterburner"]

[quote="Kekemora"]

[b][color=navy]Хайде пак...изтрещяла рамка

Поредната...аграрщина!
Баси..."яко каране" му викате, а? :fight:

Edit: @axelmax, поне веднъж да сме на едно мнение ;)[/color][/b]
[/quote]

Айде моля моля, като не знаеш даже как кара човека и веднага, счупил рамка, бил "аграр". Ми и аз тежа 90 кила, и аз ако искам да стигна нивото на тези, които гледаме по филми и не само.. дори и на тези, които не са спонсорирани и си карат за кеф както тук в България... ще се наложи да строша туй онуй! Такъв е спорта, така става, неизбежно е. Ама никой няма да каже, че Тимо Прицел, Арън Чейс, Джеф Леновски и т.н. са аграри, нали?
[/quote]

Ок... не те кефи аграрно... грубо по-добре ли звучи или агресивно - агресивно е най-добре май...

Тимо спокойно може да си скача и с XC рамка... щото като го видиш каква амплитуда има и как елегантно приземява ще се почувстваш тъпо. Ама ти като тръгнеш да скачаш може да потрошиш компонентите, с които кара на третото разчекване на върха на попивката...

прогреса си взима жертвите... като се кара така всичко е консуматив.

Забравих да спомена... Арън Чейс е аграр... прегледай старите му неща. Мислиш ли, че за да кара така както кара сега му е пукало много-много за компонентите?
[/quote]

Хах, ми и аз като скачам колкото и рядко да е това, защото си падам по по-технични неща си попивам, бих казал, доста по-добре от повечето карачи в София... Исках да кажа просто, че не е нужно веднага да квалифицирате някой като "аграр"... Човека кара така както му харесва и просто споделя опита си с нас. Може да кара грубо и агресивно, но това е за сметка на качеството и на това което се получава в резултат на положения труд. Без борба няма успех.

Иначе карам си аз climber-че рамка, която както знаете не е от най-здравите (доказано пак от колегата льохман) и от над 1 година нямах никакви проблеми освен гадната геометрия.. чак сега едни уши...

[color=pink]@Кекемора, мила, немаше нужда да ми пишеш ПМ да съм бил отслабвал. 190 см съм висок и ти обещавам, че хем имам достатъчно ход в краката, за да компенсирам теглото си от 87-90 килца, така че да попия и от над 2 метра дроп без да се чуе нищо, хем няма "жената да притискаме" толкоз кат' е под мен, та дори им харесва. Ако си падаш по хърби, извинявай тогава ;)[/color]
Аватар
afterburner

Рейтинг: 1700

Мнениеот uha_rampage » Съб Мар 11, 2006 2:16 pm

[quote]Поредната...аграрщина![/quote]

Ставате за смях бе...
"Поредната аграрщина"
"Финеса ти куца"
Да кажете подобно нещо на един от най-добрите в този спорт в България... смешници...

Акселмакс бил прав... хахах смях в залата.:rofl::rofl::rofl:
Акселсмотанякс ако някой ден се научиш да караш така дай да ти видим клипчетата ... просто тоя защо е още жив и защо пише тук не мога да разбера!
www.rampage.hit.bg
Drujba-2 County - кварталът на богатите :)
Аватар
uha_rampage

Мнениеот Alien » Съб Мар 11, 2006 2:45 pm

@afterburner, uha_rampage - :thumbu:

@Liohman - не знам как ги правиш тези работи, но явно караш много. И те бива. Браво, пич, чакаме още по-впечатляващи изпълнения с хикс -а! :thumbu:
I feel terrified, which is... you know, sickest feeling ever.
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Мнениеот GECKO » Съб Мар 11, 2006 2:51 pm

Аз се питам дали това влиза в гаранционните условия за рамката? Все пак това е средно трудна маневра в Urban каранету сиреч е карано по предназначение... е дори да не се признае гаранция дано послужи за feedback при проектирането (ако има такъв процес в RAM) на следващата рамка.

Абе водача да е здрав рамките са консуматив :beer:
Аватар
GECKO

Мнениеот URNEST » Съб Мар 11, 2006 2:53 pm

А какъв хикс ще си вземеш.Съжелявам за :offtopic: но ми е много интересно.
Аватар
URNEST

Мнениеот Гост » Съб Мар 11, 2006 3:04 pm

[b][color=navy]Хубаво де...не искам да оспорвам, колко добър карач е и т.н.

Просто ме е яд, когато някой не иска да си признае, че случилото се е до голяма степен по негова вина...А колелото се оказва поредното "лего" и т.н.

Що не наричате нещата със собствените им имена?[/color][/b]
Гост

Мнениеот Nazgull » Съб Мар 11, 2006 3:14 pm

Ами разбира се, че е по негова "вина".:bigeyes: Не му кара друг колелото я:D
дойчен комунистен мит трабантен

Последната промяна е направена от Nazgull на 29 Апр 2007 12:39; мнението е било променяно общо 17928 пъти
Аватар
Nazgull

Мнениеот dulbokia » Съб Мар 11, 2006 3:22 pm

Не мисля, че човек, който не кара такъв стил може да знае какво е натоварването върху компонените, но това си е мое мнение.
Колкото повече карам... толкова повече ми се кара.
Изображение
Аватар
dulbokia

Рейтинг: 1680

Мнениеот Liohman » Съб Мар 11, 2006 5:43 pm

Всеки си е прав за себе си, който не му харесва си е лично негова работа. Аз също не съм искал така да стане, но този тип каране си взима своето. Лично аз отдавна съм разбрал, че вечни части няма, независимо дали са Бг или чужди и като цяло съм останал доста доволен от рамката, независимо от ранната и кончина. Но някви квалификации от "форумните величия" не мисля, че са уместни, най-вече от хора каращи на думи. Не се смятам за някъв невероятен карач, но правя всичко възможно да напредвам, просто както по-рано беше споменато при такова каране всичко е консуматив.
L.B.M.P.
Liohman

Мнениеот F1-MAN » Съб Мар 11, 2006 7:12 pm

[url=http://www.bansheebikes.com/pages/morphine/morphine.htm]Това[/url] би трябвало да е здраво:).
Аватар
F1-MAN

Мнениеот Liohman » Съб Мар 11, 2006 7:18 pm

Аз лично предпочитам CrMo 4130 рамка, но няма тук откъде, а от чужбиНИЯ идва мноо парата.
[img]http://www.bansheebikes.com/pages/scratch/images/scratchPoster.jpg[/img]
Нещо такова.
L.B.M.P.
Liohman

Мнениеот MAN6 » Съб Мар 11, 2006 8:15 pm

[quote="Liohman"]

Еми ...[url]http://lioho5.free.bg/frame.JPG[/url]

[/quote]

не спирай!!! :)
:hbang2:
xund
Аватар
MAN6

Мнениеот axelmax » Съб Мар 11, 2006 8:18 pm

@алл-за мен рамката е понесла не един силен удар в тая област
има си и белези на снимката си ли4ина

@Liohman-за мене твоето е изтърсване ,не караш 4исто и лайк като ме го забелязва ,но е добре ,4е продължаваш да се развиваш

само ,4е има един момент ,при които 4е ако не с4упиш следвастата рамка за по малко време,ще излезе ,4е не караш ве4е и подсъзнателно я разрушаваш наро4но

що не си завариш една рамка от CrMo тръби,кое те спира?

@кекемора-:wavey:и това се слу4и
"У планину се раджаю ора, а у полье тикве"
Аватар
axelmax

Рейтинг: 1614

Мнениеот MAN6 » Съб Мар 11, 2006 8:34 pm

:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:
[size=134][color=red][i][b]късай рексииииии!!!![/b][/i][/color][/size]
xund
Аватар
MAN6

Мнениеот URNEST » Съб Мар 11, 2006 9:05 pm

Ами аз имам един тъп въпрос-Може ли някак си да се завари рамката,а ако не какво ще правиш с нея.
Аватар
URNEST

Мнениеот mih » Съб Мар 11, 2006 9:12 pm

за цветни метали...
Революция в главата!
Аватар
mih

Рейтинг: 1897

Мнениеот Liohman » Съб Мар 11, 2006 9:16 pm

[quote]@Liohman-за мене твоето е изтърсване ,не караш 4исто и лайк като ме го забелязва ,но е добре ,4е продължаваш да се развиваш

само ,4е има един момент ,при които 4е ако не с4упиш следвастата рамка за по малко време,ще излезе ,4е не караш ве4е и подсъзнателно я разрушаваш наро4но[/quote]

Хахаха, малиииии ти си уникален (не го разбирай в добрия смисъл на думата), къде ги видя тези белези и кое точно от това, което ти показах не е чисто и какво въобще разбираш под чисто ЛАИК, я ела ми завари една хромоли рамчица. Уфффф дори немога да разбера какво си писал...аре говори си, то с радио не става да се води диалог.[img]http://lioho5.free.bg/tashakselmax.gif[/img]
[quote][color=red]късай рексииииии!!!![/color][/quote]
L.B.M.P.
Liohman

Мнениеот klmn » Съб Мар 11, 2006 9:23 pm

Ахел-ее,в друг форум отдавна да са те "баннали",най-малкото заради неграмотницата..:D
"пришалец"
Аватар
klmn

Рейтинг: 1692

Мнениеот El Camino » Нед Мар 12, 2006 3:24 am

Slideside, ако не се лъжа ScreamBoy наскоро си внесе CrMo рамка - мисля че е добра идея да си поприказвате малко с него по тази тема ;)
Semper Fi, mothafucker!
El Camino

Рейтинг: 1200

Мнениеот Liohman » Нед Мар 12, 2006 3:38 am

Този модел който разбрах, че е внесъл не е много добра идея.
L.B.M.P.
Liohman

Мнениеот spirit » Нед Мар 12, 2006 2:05 pm

@axelmax
абе ти си феномен ,как забеляза че рамката е счупена (предполагам това са белезите :rofl: )
а и щях да забравя ти си роден психолог бе аксел , Liohman разкриха те ти си психопат (сериен трошач на рамки :scared: ) човека ти го каза :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:
Jedem das Seine .
Аватар
spirit

Рейтинг: 1701

Мнениеот Liohman » Нед Мар 12, 2006 2:34 pm

Ей нъ, изуловихъ мъ. Ъъъъ туой туоз дитиктиффф [img]http://lioho5.free.bg/tashakselmax.gif[/img], туой мнуогу хинтиуигиентен...ъъъъъ...
L.B.M.P.
Liohman

Мнениеот batman » Нед Мар 12, 2006 2:48 pm

[quote="Liohman"]

Ей нъ, изуловихъ мъ. Ъъъъ туой туоз дитиктиффф [img]http://lioho5.free.bg/tashakselmax.gif[/img], туой мнуогу хинтиуигиентен...ъъъъъ...
[/quote]

... просто човекът винаги има собствено мнение за всичко... и собствен правопис! ;)
Liohman-е - МНОГО ПЪТИ БРАВОС!!! При яко каране наистина е редно рамките да се броят за нормален консуматив.
:bowdown::bowdown::bowdown:
batman

Рейтинг: 1840

Мнениеот axelmax » Нед Мар 12, 2006 5:43 pm

[quote="Liohman"]

[/quote]

ами ти защо разкри за радио "AXELMAX" на 109.0 ,които още не знаят

@прилеп;)-скоро не само собствен правопис,а и държава

така4е си трай ,4е не се знае коя 4аст от България ще си присвоя(завзема,наследя,оградя)

за сега Плевен ще влиза със сигурност заради хубавите жени;) също и Варна така4е пловдид ми е на път зависи какво ми щукне
"У планину се раджаю ора, а у полье тикве"
Аватар
axelmax

Рейтинг: 1614

Мнениеот Liohman » Нед Мар 12, 2006 5:54 pm

[img]http://lioho5.free.bg/tashakselmax.gif[/img] уникът си уъ, триебвуъ дъ тъ пузим кът зинуицъто на окуто. Биз тиеб прусту нима зъбуавъ.
L.B.M.P.
Liohman

Мнениеот TheUndertaker » Нед Мар 12, 2006 8:02 pm

Уеко бе войводо :)
Аватар
TheUndertaker

Мнениеот Burn0u7 » Нед Мар 12, 2006 8:03 pm

[quote="axelmax"]

[quote="Liohman"]

[/quote]

ами ти защо разкри за радио "AXELMAX" на 109.0 ,които още не знаят

@прилеп;)-скоро не само собствен правопис,а и държава

така4е си трай ,4е не се знае коя 4аст от България ще си присвоя(завзема,наследя,оградя)

за сега Плевен ще влиза със сигурност заради хубавите жени;) също и Варна така4е пловдид ми е на път зависи какво ми щукне

[/quote]

@AXEMLAX , Абе вярно, чух, че турците окупирали някой части от България, и доста се чудих кой стои зад това, но вече знам. Ше братя бате Воленчо да те посети скоро, внимавай.
PEOPLE=SHITS!
Аватар
Burn0u7

Рейтинг: 1200

Предишна

Назад към Архив