Pi6i na Schumacher

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

Pi6i na Schumacher

Мнениеот Schumacher » Пон Фев 09, 2004 12:28 pm

Kvo stava s vas be hora?:8D:Kak q karate?
"За да станеш шампион,първо се научи да губиш" - М.Шумахер
Schumacher

Рейтинг: 1200

Мнениеот Schumacher » Чет Фев 12, 2004 1:04 pm

6to ne mi pi6ete bre:?::8D:Kvo da ne sam q sgafi ne6to ta mi sa sardite,a:?:
Schumacher

Мнениеот КапитанПланета » Чет Фев 12, 2004 1:29 pm

Ами Шуми кво да ти кажа... Аз лично съм добре. Е, има и някои проблеми (щерката пак е с температура, кара ми се ма няма как и т.н.) но това ще го преживеем някак. Нещо не ми се бачка, а то пък точно сега трябва. Освен това разсъждавам си на тема че истинската стойност на едно колело не е сумата от цената на компонентите а спомените за преживяното с него... Та такива ми ти работи...
Иначе ти как я караш ?

P.S.: Нищо не си сгафил и никой не ти се сърди.
Four wheels move the body, Two wheels move the soul.
КапитанПланета

Рейтинг: 1705

Мнениеот tuba » Чет Фев 12, 2004 1:30 pm

:D:D:D
А ти какво искаш та чуеш(четеш) ?
За какво да ти се сърди някой ?
Просто би било по интересно ако попитш нещо конкретно ето аз например
съм готов веднага да ти дам глупав и неточен отговор(толкуз мога).
tuba

Рейтинг: 1700

Мнениеот did » Чет Фев 12, 2004 2:05 pm

[quote="Schumacher"]

6to ne mi pi6ete bre:?::8D:Kvo da ne sam q sgafi ne6to ta mi sa sardite,a:?:
[/quote]

Как ще ти се сърдим, бе Шуми! За какво?
Ама ти си нещо в грешка за идеята на тоя форум. Тука не е целта да се събираме на раздумка, а да се обменя информация. За другото си има чат. И като искаш да ти пишем всекидневно, дай повод за това поне, питай нещо конкретно, дай и ти акъл, сподели нещо интересно! Аз нали два пъти ти писах предвия път, като искаше да разбереш кои сме от Пловдив? Казах ти в общи линии как, кога, къде караме. Ти май се уплаши от това, дето споменах, че някои от нас може да минем за твои чичовци и отказа да продължиш комуникацията. Сега вместо да седиш и да тръпнеш пред монитора в очакване да получиш някое писъмце, пали ферарито и карай! Времето го позволява вече. Така, току виж, сме се срещнали някъде в скоро време!
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Рейтинг: 2000

Мнениеот Newone » Чет Фев 12, 2004 8:05 pm

Докторе, извини за въпроса, каква специалност си?;)Щото, гледам имаш проблем с диагнозата, която дори и аз като сърцевед-любител и психолог-емпирик, мога да поставя!:D
Life is a short, warm moment!
Аватар
Newone

Мнениеот TOYAGA » Чет Фев 12, 2004 8:17 pm

Aбе ти не беше ли специалност "тънък психолог" и "проникновен сърцевед"?
Дръж се земьо, шоп те гази!
Аватар
TOYAGA

Рейтинг: 1634

Мнениеот Newone » Чет Фев 12, 2004 11:50 pm

[quote="TOYAGA"]

Aбе ти не беше ли специалност "тънък психолог" и "проникновен сърцевед"?
[/quote]

Да, но д-р Дид не знае!:D:D:D
Аватар
Newone

Мнениеот did » Пет Фев 13, 2004 9:37 am

[quote="Newone"]

Докторе, извини за въпроса, каква специалност си?;)Щото, гледам имаш проблем с диагнозата, която дори и аз като сърцевед-любител и психолог-емпирик, мога да поставя!:D
[/quote]

Постави де!:8D:
С точни науки се занимавам, но не смятам, че това има нещо общо с личното ми отношение към прохождащи млади колоездачи-мераклийчета. Може би се длжи на необходимостта постянно да комуникирам с дъщеря си, която е точно в "защотковската" възраст. Пък ти нали си психолог-емпирик. Значи си наясно каква треска го тресе Шуми сега:D:D:D.

EDITED 10 min later...
:D:D:D:D:D:D:D:D
Ей, ама се вързах...:D:D:D
Не знам защо (сигурно с основание:8D:) реших, че диагнозата трябва да се постави НА МЕН, задето съм се занимавал с Шуми.......:D. Сега разбирам, че друго си имал предвид. Ама недей чак за диагнози да говориш! Тая треска всеки го е тресла. Някои въобще не ги пуща:D:D[:p].

Все пак, недей така грубо, момчето наистина много иска да кара. Само не съм сигурен точно какво: колело в планината, истинско ферари по писта или мишка по плотче.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот Schumacher » Пет Фев 13, 2004 2:37 pm

Abe vse sa kana da va pitam normalno li e predniq amortisior da e mek do tolkova 4e kato izpravq koleloto na zadna i sled tova go pusna da izdran4i?
Schumacher

Мнениеот did » Пет Фев 13, 2004 3:56 pm

[quote="Schumacher"]

Abe vse sa kana da va pitam normalno li e predniq amortisior da e mek do tolkova 4e kato izpravq koleloto na zadna i sled tova go pusna da izdran4i?
[/quote]

Е с тоя въпрос направо ми стана симпатичен:8D:!

Нормално е само ако караш върху дебел слой метални капачки от буркани или имаш закачени камбанки на вилката. Иначе не е!
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот Newone » Пет Фев 13, 2004 4:00 pm

[quote="Schumacher"]

[/quote]

Ама ти наистина имаш байк!:8D:
Ако, колелото е от Метро или Била, също е нормално.
Аватар
Newone

Мнениеот Windstream » Пет Фев 13, 2004 8:07 pm

[quote="Schumacher"]

[/quote]

Дрънчи като се сгъва или като се разгъва? Щото ако е второто е напълно нормално за евтина вилка (те дори гумени буфери нямат) ама ако е първото значи пружините ти директно са си за сменяне, представи си какво ще стане ако налетиш на някоя по-голяма неравност със скорост, да речем, 30км/ч - вероятността за полет през кормилото е над 75% ;)
Officially recognized show-off post whore - Yee-haw! :cowboy:
Аватар
Windstream

Мнениеот Schumacher » Съб Фев 14, 2004 12:30 pm

Eyy blagodarq vi mn. zna4i trqbva da go smenq,a?A,ina4e koleloto mi e ot magazin Lider:):8D:
Schumacher

Мнениеот Schumacher » Съб Фев 14, 2004 12:33 pm

Abe Did izob6to ne sam sa stresnal ot pismoto za "4i4ovcite" deto mi izprati:8D:6a karam s vas,ama neka poiz4akame da se postopli,a,kvo 6a kaji6:?::8D:
Schumacher

Мнениеот Schumacher » Съб Фев 14, 2004 12:34 pm

Aaa 6tqh da zabravq hodite li na Grebnata da sa darpate:?::8D:
Schumacher

Мнениеот Schumacher » Съб Фев 14, 2004 12:37 pm

Abe mom4eta znam 4e tuk ne e 4at ama az da va pitam ne6to,a:?:Poneje mi predstoi abiturienski bal pa ne poznavam nikoy s qka kola,moje li da mi pomognete:?::8D:
Schumacher

Мнениеот Schumacher » Съб Фев 14, 2004 1:25 pm

Abe 6666 kak moga da si vkaram snimka tuk na koleloto:?::8D:
Schumacher

Мнениеот Admin » Съб Фев 14, 2004 8:22 pm

[quote="Schumacher"]

Abe mom4eta znam 4e tuk ne e 4at ama az da va pitam ne6to,a:?:Poneje mi predstoi abiturienski bal pa ne poznavam nikoy s qka kola,moje li da mi pomognete:?::8D:
[/quote]

Иди с колелото!:D
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Мнениеот Windstream » Съб Фев 14, 2004 9:26 pm

[quote="Schumacher"]

[/quote]

Админ е прав, не ти трябва "яка" кола, търси нещо по-оригинално - примерно патрулка от която ченгетата да те стоварят закопчан с белезници, или магистрален влекач (тия на BG-Trans и Biomet са особено подходящи, първите са яркожълти, а вторите огненочервени), някой рокерски мотор (без значение какъв) също би свършил работа. Може и с делтапланер ама при него мястото за кацане е под въпрос :D Изобщо търси нещо по-така, Мерцедес-ите и БМВ-тата вече не са интересни ;)

Ако все пак решиш да ползваш байка гледай да намериш някой който да го прибере след това защото иначе риска в началото на спортния сезон да останеш без средство за практикуването му е прекалено голям [:p]
Officially recognized show-off post whore - Yee-haw! :cowboy:
Аватар
Windstream

Мнениеот boi4ka » Нед Фев 15, 2004 3:53 pm

[quote="Schumacher"]

[/quote]

Абе не че нещо се бъркам,ама ти точно какво искаш да правиш-според мен да се дърпаш значи да да се състезаваш по най тъпия начин с някой друг колоездач!А точно,,глей ся колко съм бърз е на тоя равен асфалт!!!???,,или нещо от сорта.....лично моят съвет към теб е следния:планинското колоездене е нещо много по различно от другите видове каране на колело,значи да излезеш един хубав ден и да поемеш по някоя пътека и така да си въртиш педалите наслаждавайки се на природата/която ние смятам че имамев изобилие/после да си починеш малко, да удариш една вода и да се спуснеш обратно/ако е възможно без контузии/.....е на тва му викам аз ползотворно,,дърпане,,!!!Вечерта да си видиш снимките и да тръпнеш в очакване до следващия път!
Далеч съм от мисълта да се заяждам или нещо подобно,просто се опитай да разбереш как искаш да караш и да видиш после колко ще ти е добре!!!:D:D:D:D:D:Dжелая ти успех...а и се обаждай на тия хора и КАРАЙ-ПРОСТО КАРАЙ
Аватар
boi4ka

Рейтинг: 1805

Мнениеот boi4ka » Нед Фев 15, 2004 3:59 pm

[quote="boi4ka"]

[quote="Schumacher"]

[/quote]

Абе не че нещо се бъркам,ама ти точно какво искаш да правиш-според мен да се дърпаш значи да да се състезаваш по най тъпия начин с някой друг колоездач!А точно,,глей ся колко съм бърз е на тоя равен асфалт!!!???,,или нещо от сорта.....лично моят съвет към теб е следния:планинското колоездене е нещо много по различно от другите видове каране на колело,значи да излезеш един хубав ден и да поемеш по някоя пътека и така да си въртиш педалите наслаждавайки се на природата/която ние смятам че имамев изобилие/после да си починеш малко, да удариш една вода и да се спуснеш обратно/ако е възможно без контузии/.....е на тва му викам аз ползотворно,,дърпане,,!!!Вечерта да си видиш снимките и да тръпнеш в очакване до следващия път!
Далеч съм от мисълта да се заяждам или нещо подобно,просто се опитай да разбереш как искаш да караш и да видиш после колко ще ти е добре!!!:D:D:D:D:D:Dжелая ти успех...а и се обаждай на тия хора и КАРАЙ-ПРОСТО КАРАЙ
[/quote]

аааааааа,за бала верно може да отидеш с колелото!Забрави ги скъпите возила,те са за туристи и местни шерифи:D:D:D:8D:Направо ще разбиеш женската част :Xсериозно ти говоря помисли по въпроса
Аватар
boi4ka

Рейтинг: 1805

Мнениеот Schumacher » Пон Фев 16, 2004 11:15 am

Abe az ne 4e ne6to....ama vie may sriozno mi govorite da otida na bala s koleloto:)da gotino 6a e ama problema e 4e na6te[moq klas]napravo 6a ma skasat ot podigravki:)osobeno momi4etata.Vijte tva za patrulkata e qko ama kak da ida v policiqta i kvo da im kaja...:?::)
Schumacher

Мнениеот TOYAGA » Пон Фев 16, 2004 11:23 am

[quote]kak da ida v policiqta i kvo da im kaja...[/quote]

Ами иди с "помпа" в ръка и им кажи "Е те са ви се е.а майката!"... Оттам-нататък всичко ще стане автоматично – и белезници ще се намерят, и ще те гримират безплатно и на патрулка ще те повозят...:D:D:D
Дръж се земьо, шоп те гази!
Аватар
TOYAGA

Рейтинг: 1634

Мнениеот did » Пон Фев 16, 2004 11:33 am

[quote="TOYAGA"]

[quote]kak da ida v policiqta i kvo da im kaja...[/quote]

Ами иди с "помпа" в ръка и им кажи "Е те са ви се е.а майката!"... Оттам-нататък всичко ще стане автоматично – и белезници ще се намерят, и ще те гримират безплатно и на патрулка ще те повозят...:D:D:D

[/quote]

Само остава да уреди целия клас да го чака в ареста, за да се насладят на изпълнението:D.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот Schumacher » Вто Фев 17, 2004 8:44 am

Abe Did na6 4e v4era kat si vidqh koleloto diskovata mi be6e hvanala rajda ta nai6 kak ma e qd 6tot tolkva mi q hvaliha v magazina,a sq kvo tenekiq:})::8D:Skoro 6a ti prata snimka na koleloto da go vidi6 po e-maila:8D:
Schumacher

Мнениеот did » Вто Фев 17, 2004 9:32 am

[quote="Schumacher"]

Abe 6666...[/quote]

Абе 6666, ти ми прати фото на ферарито, пък аз ще го сложа тука, да си почешем езиците.

И без това ми е любопитно що за дзвер караш, дето дрънчи, пък има дискова...:D и даже казваш, че си навит да въртиш с него в планината.

Ама дисковите спирачки по принцип не са предназначени да се ползват на гребната база. Там аз се "дърпам" с дъщеря ми, а тя кара само със задна контра и помощни колелца.:D

Та качи се веднъж, да речем, поне до хижа Здравец, слез по някоя пътека и със сигурност ръждата ще изчезне. Ако пък успееш да се спуснеш без да използваш спирачка:}): - евалла майсторе:8D::8D::8D:! Заслужаваш си ника!
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот Newone » Вто Фев 17, 2004 4:20 pm

[quote="did"]

Абе 6666, ти ми прати фото на ферарито, пък аз ще го сложа тука, да си почешем езиците.

И без това ми е любопитно що за дзвер караш, дето дрънчи, пък има дискова...:D и даже казваш, че си навит да въртиш с него в планината.

Ама дисковите спирачки по принцип не са предназначени да се ползват на гребната база. Там аз се "дърпам" с дъщеря ми, а тя кара само със задна контра и помощни колелца.:D

Та качи се веднъж, да речем, поне до хижа Здравец, слез по някоя пътека и със сигурност ръждата ще изчезне. Ако пък успееш да се спуснеш без да използваш спирачка:}): - евалла майсторе:8D::8D::8D:! Заслужаваш си ника!
[/quote]

Извинявай за офтопика, но ти откъде слизаш от хижа Здравец, имам предвид не по асфалта.Аз два пъти ходих, но понеже нямаше кой да ме упъти слизам и двата пъти през Гълъбово, Белащица и т.н.Аз между другото работя в Пловдив и през седмицата най-често съм там.Ако искаш пусни на мейла някакъв начин за връзка, може да пием по бира или да обменим информация, ако нямаш нищо против, разбира се.
Аватар
Newone

Мнениеот Schumacher » Сря Фев 18, 2004 10:32 am

Ami Did sega sam pusnal snmkite za iskarvane i sigurno 6a moga da ti gi pratq 4ak dr.sedmica:8D::D:8D::8D::8D:
Schumacher

Мнениеот Schumacher » Сря Фев 18, 2004 10:35 am

Abe ako iska6 6a ti prata kolata mi.....:8D:6tom tolkova iska6 da vidi6 Ferrari:D:D:D:8D:
Schumacher

Следваща

Назад към Архив