Ми имам си три свине -
1. Айра - Дърта бабичка на 16 години...Има пердета на очите, Не чува, Не помни.....абе кво да ви разбравям...трагичен случай. Малко и остава, защото имаше миома преди почти 3 години. Иначе породата и е Немски Шпиц. Невероятно злобно същество. Много инатесто....Имам чувството, че е по-малка като размери и затова злобата е по-концентрирана!
*ДА НЕ СЕ БЪРКА С ШПРИЦ!!!!!!!!!
2. Сара - Тва ми е доброто прасе...Яде каквото и дам....само лимон и лук не иска! На 7 години е...Ловджийка - Дратхаар

Много е добричка по характер. Не става за куче-пазач. Тя по-скоро би помогнала на крадците, отколкото да ги спре
3. Котката Писана....с главно 'П'
тип зелена котка...
Когато отидохме за първи път да я ваксинираме и докторът попита как да я запише. Баща ми каза "Ми тя си няма име...Пишете я Писана" и докторът попита "Ама с главно 'П' ли?"
Имаме бая плъхове из мъзата и по тавана...Не съм ги наименувал, понеже не следя колонията им. Имайте предвид, че ще станат по-малко, понеже започнаха много да тропат нощем и баща ми е купил отрова....въпрос на време е да я сложи и да я изядат

:beer:
Ииииии...забравих да спомена, че миналата година се засели един кълвач в дънера на ореха над къщата. Неговото име беше "Следващата Жертва", понеже започна да ме дразни по едно време, ама ми мина ..... То пък дървото изгни и тая година аз сам ще мога да си прая хралупи като натисна оттрани....като каша е сега