@Admin:

@snax:
1) кое не било наред, че нещо не разбрах.. ?!
2) да, вярно е, аз съм 7 звезди... когато ги стигнеш ми се обади

3) преди бях близък с басаджиите- сега мисля че все още е така...
4) после нещо сестра ми ми даде тениската си на веломания, която й беше награда за 2-ро място XC... купих си вилка от там, 2 броя външни гуми, 2 шини, обтегач... може и да ми убягва нещо дребно... до тука май над 2K отива сметката, но това не е важно- ти толкова не си виждал на куп, а и по-добре да не виждаш че форумът ще загуби колорита си...

през останалото време никога не съм имал проблеми с хората от веломания, а с някои от тях сме си приятели... ама ти май не знаеш какво е приятелство(изключвам двете ти леви ръце)
аааа да- преди 6 години някъде си купих една "лапа" от веломания за 40лв(още ги продават), ама ти тогава още май не си знаел какво е това мтб... както и да е...
5) с "каймата"(да ти кажа се казва Иван) сме преди всичко приятели и се познаваме от около 4 години май и през цялото време не помня нещо кофти да е имало... ти за съжаление няма да имаш възможността да имаш подобни приятели.
не знам какво има да ми издържа снакси... по-скоро дано ти издържиш и не умреш от яд и завист на 25-годишна възраст девствен...
поздрав с уикеда- пинокио
а сега първоаприлската версия:
да- от бас все още ми дават по 350лв месечно за скрита реклама и проповядване на бас-религията.
300лв получавам от по-непретенциозната за момента веломания за да поддържам доброто настроение на женскиата част от персонала и от време на време да им пиша ревю на продуктите за чужди саийтове и списания...
а от "каймата" взимам 250 за да му поливам градината пред магазина, да му наточвам по 2 туби вода от банкя и като имам време да му карам колелото пред камерите на разни комерс фирми от чужбина...
някъде към 8-900лв си докарвам само от тези ми занимания... добре че ми издържа ******, та да мога всяка вечер да се правя на нищо и да таковам различна млада и стегната *урвичка.
а ти винаги ще си бъдеш завистлив и мизерен... и девствен (щото и в казармата бързо ще им станеш жалък)