dil, сайтът преди беше направен така, само простичък html, но в момента този вариант не ме устройва поради много причини, само за пример няколко:
- или трябва да променя абсолютно всяка страница от него (което означава много, ама много работа), или трябва да се лиша от сегашния дизайн с кафявата рамка и горницата в повечето страници (т.е. във всички вътрешни).
- трябва да се лиша и от петте банера в долната рамка, което съвсем откровено и "безсрамно";) казвам, че няма как да стане, защото те са много добри като показатели и характеристики и за рекламодателите, и за мен съответно.
Бих приел всякаква помощ, но пак казвам, за мен е изключително важно във всеки един момент да мога изцяло да обслужвам нефорумната част от сайта със скромните средства и знания, които имам. По отношение на вътрешните страници има доста "странности" от моя страна, които могат да попречат на едно или друго нещо, така че, макар и странно, в случая разговор на по бира може по-бързо и лесно да даде резултат, защото ми е по-трудно тук да обясня за какво став дума
Аз не се чувствам притиснат

Ноже би така изглежда, защото се старая да отговарям на всичко, то е въпрос и на уважение все пак
Трябва също така да поясня, че държа много на сегашния дизайн (от визуална гледна точка, не като техническо изпълнение), просто си го харесвам, така че в тази насока приемам мнения, но засега не съм готов за промени