Нов модел ос касета ???

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Нов модел ос касета ???

Мнениеот Gh0s7 » Пон Апр 10, 2006 10:06 am

Аватар
Gh0s7

Рейтинг: 2000

Мнениеот Jacket » Пон Апр 10, 2006 10:10 am

Хохохо:rofl::rofl::rofl::rofl: добро е...
Аватар
Jacket

Мнениеот boriss13 » Пон Апр 10, 2006 10:33 am

:bigeyes:...балъци... :bouncy:
Най-дългите пътешествия най-често започват с думите: "Зная по-кратък път!!!"Изображение
Аватар
boriss13

Мнениеот did » Пон Апр 10, 2006 10:47 am

Ram Xcountry II build kit 1 2,099.00лв.

# Рамка: RAM XC 2
# Амортисьор: RockShox BAR
# Вилка: RockShox Recon 351
# Курбели: Truvativ FireX
# Ос касета: Truvativ Giga балъци
# Главини: Formula
# Шини: AlexRims TD17
# Спици: DT Swiss Champion
# Спирачки: Avid Juicy 5
# Скорости: SRAM X.7
# Кормило: Truvativ Team
# Лапа: Truvativ Team
# Гуми: Maxxis 1.9 / 2.1
# Седалка: Velo 1162

такаа...

вече е изкопирано тук и даже да го оправят на сайта, ще остане в аналите на бла-бла!
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот chrome » Пон Апр 10, 2006 6:01 pm

Да разясня на тези които им е интересно как подяволите се е получило това,... та ситуацията е следната след пускането на фалшивата поръчка в нашия е-шоп, и след установяването че е пусната от "админ" на дими байк, предната вечер отново бяха засечени в е-шопа само че този път заниманието им беше да копират инфотата от моделите на Рам Байкс, след което ъпдейтваха в тяхния шоп, тъй като след първия инцидент не получихме никакво извинение за случая, решихме този път да се направиме и ние малко майтап, при което сменихме въпросната думичка в нашия сайт, като мислехме че ще я видят и ще се кротнат малко, но машиналното копиране на инфо продължи при което се стигна до тази ситуация е-шопа им днес да е така красив и разнообразен както никога:8D:, та някой хора като копират поне да гледат какво копират!
Just Be!
chrome

Мнениеот Zozka » Пон Апр 10, 2006 6:17 pm

АААААААААаааааааахахахахахаха бухахахахахахахахахахах една дума джибили хахахах :D:D:D

Edit: оправиха го, бравоооо машини :clap:
Идат кат овци, бегат кат Офци
Аватар
Zozka

Мнениеот Ozzie » Пон Апр 10, 2006 7:32 pm

[quote="Zozka"]

Edit: оправиха го, бравоооо машини :clap:
[/quote]

Абе явно оная принцеса не спи...:D:D:D:D:D Ама ако не се беше намесила ръката на Нептун, кой знае кога щяха да го видят!:finger:
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Мнениеот Liohman » Пон Апр 10, 2006 8:26 pm

Титанични баламурници...:bigeyes::bigeyes::bigeyes::bigeyes:
L.B.M.P.
Liohman

Рейтинг: 1700

Мнениеот chiMol » Пон Апр 10, 2006 8:37 pm

Допускат се и "МАЛКИ" грешки :angel2:
http://www.tiarakm.hit.bg
Don't leave your bike, live your life......
https://easycryptobot.com
Аватар
chiMol

Мнениеот rapuntsel » Пон Апр 10, 2006 8:43 pm

Ех,.. а аз си мислех, че OneDistribution предоставят детайлна информация за [url=http://www.ridespot.net/product_info.php?cPath=35_44_58&products_id=306&osCsid=07a7ae998b6c80bf89fd6500d6f936b5]велосипеди RAM[/url] на всички официални дистрибутори, но явно вече правата са предоставени на Velos Bikes. Извинявайте колеги! Просто незнаехме, че сте откупили правата...
Ха да ви е честито!:beer:
Изображение
rapuntsel

Рейтинг: 1200

Мнениеот dulbokia » Пон Апр 10, 2006 9:20 pm

[quote="rapuntsel"]

Ех,.. а аз си мислех, че OneDistribution предоставят детайлна информация за [url=http://www.ridespot.net/product_info.php?cPath=35_44_58&products_id=306&osCsid=07a7ae998b6c80bf89fd6500d6f936b5]велосипеди RAM[/url] на всички официални дистрибутори, но явно вече правата са предоставени на Velos Bikes. Извинявайте колеги! Просто незнаехме, че сте откупили правата...
[/quote]

Е, да... затова я имаше тази 'малка' грешка :)
Колкото повече карам... толкова повече ми се кара.
Изображение
Аватар
dulbokia

Рейтинг: 1680

Мнениеот chrome » Пон Апр 10, 2006 9:24 pm

[quote="rapuntsel"]

[/quote]

Ех "мила" задръж малко, успокой се, и се огледай наоколо, ако нещо не ти е ясно питай, първо ONE, не знам да имат някъде информация за "официални дистрибутори" а за дилари, доколкото знам вас дори ви няма там, 2ро ако беше копирала от RIDESPOT, нямаше да копираш "думичката" и нямаше сега да се обясняваш, 3то-за да качвам продукти които не са ни "налични" и за да ползвам информация от ONE съм питал специално дали мога да го правя, и като нямаш информация кой/какви права има, недей да коментираш кой/какво, а просто си върши работата както трябва...
Just Be!
chrome

Мнениеот dimibike » Пон Апр 10, 2006 10:44 pm

Ех "мили" ... Макар и последен, но и ти все пак разбра, че и ние сме техни дилъри.
Всъщност не е ли по-добре да излезеш от анонимност, защото зад dimibike стои собственика на магазина, а зад chrome
не е ясно какво.
Може би nickel, крива спица или някои "титаничен льохман"? А защо не и самия Нептун?
Изображение
dimibike

Мнениеот chrome » Пон Апр 10, 2006 11:07 pm

[quote="dimibike"]

Ех "мили" ... Макар и последен, но и ти все пак разбра, че и ние сме техни дилъри.
Всъщност не е ли по-добре да излезеш от анонимност, защото зад dimibike стои собственика на магазина, а зад chrome
не е ясно какво.
Може би nickel, крива спица или някои "титаничен льохман"? А защо не и самия Нептун?

[/quote]

Всъщност на мен ми е ясно кой-кой е, и откога какъв е, това което не ти е ясно на теб е, че като беше в Варна в нашия магазин, ако се сещаш за какво говорихме, и какво ти изпратих тогава на майла, така че много добре знам от кога на кого какви сте, та ако си мислиш че тогава съм нямал право да ти предлагам това, лъжеш се, по-друг начин и аз не мога да си обясня ваще действия, но тази тема не е за тук, и просто си зимайте инфо за нещата от "официалните дистрибутори" на мен не ми е приятно да го правите от нашия сайт.
Just Be!
chrome

Мнениеот Metal_Psycho » Пон Апр 10, 2006 11:08 pm

[quote="dimibike"]

не е ясно какво.

[/quote]

Я вземете се вземете в ръце ти и РаЗпоунтЗел...ууупс,Rapuntsel.
Това,че вие не знаете кой седи за ника хром(еф) си е изцяло ваш пропуск.
Пък това,че никЪ ти е и името на шопа/сайта мене не ме грее(през зимата или когато имам нужда от греене)
А и май подобни реклами във форума бяха леко забранени....ама знам ли.

Просто като няма как да се оправдаете,че сте копи/пействали не от Уан,а от Велос-замълчете.По-малко ще ви се смеят,а и по-малко ще се изложите.
Аватар
Metal_Psycho

Рейтинг: 1993

Мнениеот dimibike » Пон Апр 10, 2006 11:53 pm

[quote]
Всъщност на мен ми е ясно кой-кой е, и откога какъв е, това което не ти е ясно на теб е, че като беше в Варна в нашия магазин, ако се сещаш за какво говорихме, и какво ти изпратих тогава на майла, така че много добре знам от кога на кого какви сте, та ако си мислиш че тогава съм нямал право да ти предлагам това, лъжеш се, по-друг начин и аз не мога да си обясня ваще действия, но тази тема не е за тук, и просто си зимайте инфо за нещата от "официалните дистрибутори" на мен не ми е приятно да го правите от нашия сайт.

[/quote]

Да, до колкото си спомням миналато лято в твоя магазин се опитваше да ме убеждаваш, че ти си ОФИЦИАЛЕН ДИСТРИБУТОР за България на Truvativ, Sram и Maxxis, както и велосипедите RAM. Защо тогава ме препращаш за инфо към друг официален дистрибутор?
Изображение
dimibike

Мнениеот chrome » Вто Апр 11, 2006 12:04 am

A аз доколкото си спомням ти казах че сме дистрибутори за Варна и региона, което си е така, да не говорим че ценовите листи които ти пратих са на ОНЕ, оффф абе хора вие ок ли сте? или просто си говорим на различни езици?
Just Be!
chrome

Мнениеот Metal_Psycho » Вто Апр 11, 2006 12:09 am

[quote="chrome"]

A аз доколкото си спомням ти казах че сме дистрибутори за Варна и региона, което си е така, да не говорим че ценовите листи които ти пратих са на ОНЕ, оффф абе хора вие ок ли сте? или просто си говорим на различни езици?
[/quote]

Спокс.Те просто се опитват да изкопаят някой твой кусур,да го изкривят няколко пъти,че да не се обръща внимание на това което ТЕ са направили.
Защитната им реакция е атака явно.
Аватар
Metal_Psycho

Рейтинг: 1993

Мнениеот GOA » Вто Апр 11, 2006 11:06 am

"в нашия е-шоп"
"ъпдейтваха в тяхния шоп" :crazy:

вече 4 магазина различаващи се само по цветовата схема... и адреса естествено.
Дали ще са разменени два-три реда в описанието - голЕм праз.

За никовете:
за сега само Вероника не се крие :popcorn:

Не съм шопар и нещо ми убягва момента с конкуренцията, има ли я в този случай, няма ли я :rofl:
то не е важно сигурно, трябва яд и сеир да има
Downhill by car.
Лопа ти прожината на амортесиора.

|-|
Аватар
GOA

Рейтинг: 1637

Мнениеот rapuntsel » Вто Апр 11, 2006 11:31 am

[quote="GOA"]

"в нашия е-шоп"
"ъпдейтваха в тяхния шоп" :crazy:

вече 4 магазина различаващи се само по цветовата схема... и адреса естествено.
Дали ще са разменени два-три реда в описанието - голЕм праз.

За никовете:
за сега само Вероника не се крие :popcorn:

Не съм шопар и нещо ми убягва момента с конкуренцията, има ли я в този случай, няма ли я :rofl:
то не е важно сигурно, трябва яд и сеир да има

[/quote]

Хаха :) :usclap: :agree: Най-после някой трезвомислещ :) То е ясно, че цялата дандания я правят с цел реклама.
То малко като в детската градина стана май.. Сочат се с пръстче и викат. "Уааааа, ама Другарко, той ми взе бонбончето, уаа!!" :banana:

Както и да е.. Поне със сигурност за сеира си прав.
Изображение
rapuntsel

Мнениеот velco » Вто Апр 11, 2006 11:51 am

Хех, верно и сеира и РЕЗИЛА е голям! :rofl:
:paperba: Proud member of the "Brown Paper Bag Team(tm)"
velco

Мнениеот tuba » Вто Апр 11, 2006 12:06 pm

Понеже предишната ми работа беше за фирма която предлагаше услуги онлайн(така да се каже нарочно не споменавам имена не е важно) и ми се иска да споделя една случка може да ви е от полза и на едните и на другите.
Та значи имахме си конкурентна фирма която пусна конкурентна услуга.
Заради прибързването да са първи на пазара и техническа неграмотност на програмистите продукта които пуснаха беше меко казано зле със сигурността.
Та значи ние купихме от стоката на шефа на конкуренцията и му платихме с собствените му пари. За майтап и казахме на нашия хъмм „шеф“ а той ни накара да се обадим на конкуренцията да им кажем какъв е проблема и как се репродуцира. Бяхме учудени меко казано ... Идеята знаете ли каква е ?
Конкуренти или не подобни замеряния с кал всяват недоверие към целия бранш.
Така че мразете си се, псувайте си се, и си мерете „бййп“ но не по форумите а на лични разговори. Иначе подливате вода и на съвсем други хора всявайки недоверие към хората държащи Интернет магазини изобщо.
Това си е лично мнение ако искате го приемайте ако искате не.
tuba

Мнениеот rapuntsel » Вто Апр 11, 2006 12:22 pm

[quote="tuba"]

Понеже предишната ми работа беше за фирма която предлагаше услуги онлайн(така да се каже нарочно не споменавам имена не е важно) и ми се иска да споделя една случка може да ви е от полза и на едните и на другите.
Та значи имахме си конкурентна фирма която пусна конкурентна услуга.
Заради прибързването да са първи на пазара и техническа неграмотност на програмистите продукта които пуснаха беше меко казано зле със сигурността.
Та значи ние купихме от стоката на шефа на конкуренцията и му платихме с собствените му пари. За майтап и казахме на нашия хъмм „шеф“ а той ни накара да се обадим на конкуренцията да им кажем какъв е проблема и как се репродуцира. Бяхме учудени меко казано ... Идеята знаете ли каква е ?
Конкуренти или не подобни замеряния с кал всяват недоверие към целия бранш.
Така че мразете си се, псувайте си се, и си мерете „бййп“ но не по форумите а на лични разговори. Иначе подливате вода и на съвсем други хора всявайки недоверие към хората държащи Интернет магазини изобщо.
Това си е лично мнение ако искате го приемайте ако искате не.
[/quote]

Аз съм напълно съгласна с теб. :agree:
Изображение
rapuntsel

Мнениеот PtD » Вто Апр 11, 2006 1:21 pm

@tuba - най-после едно зряло мнение :thumbu:

@chrome - мислиш ли, че средностатистическият потребител като мен се интересува от кой IP адрес са правили поръчка на твоя магазин, и кой влиза в IRC от този адрес? А дали ме интересува и откъде даден магазин е взел описанията на стоките? Като те дразни конкуренцията, пусни стоките на по-ниски цени от тях, или предложи допълнителна безплатна услуга. Надаването на вой във форумите всъщност повече отблъсква клиентите, отколкото нещо друго. :uhh:
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Мнениеот klmn » Вто Апр 18, 2006 6:34 pm

Поредната "Дими" изцепка-http://eshop.dimibike.com/product_info.php?products_id=678
Твърда вилка с 70мм ход..:roll2:
"пришалец"
Аватар
klmn

Рейтинг: 1692

Мнениеот axelmax » Вто Апр 18, 2006 9:03 pm

това не е оригинална снимка на продукта толкова ли е трудно да се досетиш
инак е добре да пише ,4е не еоригинална снимка на продукта
"У планину се раджаю ора, а у полье тикве"
Аватар
axelmax

Рейтинг: 1614

Мнениеот kotka12 » Сря Апр 19, 2006 8:09 am

аз пък чакам момента, в който някой от тези магазини ще реши да излезе пред конкуренцита по НОРМАЛЕН начин, например с безплатни доставки, намаления, промоционални цени на продукти
The best-laid schemes o' mice an' men gang aft a-gley

http://s2.bg.gladiatus.com/game/c.php?uid=54478
Аватар
kotka12

Рейтинг: 1980

Мнениеот axelmax » Сря Апр 19, 2006 10:34 am

@докторе-гледай
http://www.ridespot.net/index.php?langu ... 8144b5fb2e

Здравейте! Добре дошли в RideSpot.net - новият български интернет магазин за байк и сноу компоненти, оборудване, аксесоари и дрехи. [b]Нашата мисия ще бъде да ви предложим възможно най-високо качество на услугите и продуктите. За да постигнем това ще ви предложим БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до вратата ви независимо от цената на стоката[/b], бързо и коректно обслужване, огромен асортимент от качествени стоки и напълно безплатни експертни консултации относно предлаганите стоки. Приятно пазаруване!
"У планину се раджаю ора, а у полье тикве"
Аватар
axelmax

Рейтинг: 1614

Назад към Бла - Бла