Откраднаха колелото на Metal Psycho

За всичко свързано с МТБ, което не е за някой от другите форуми. Например: разкази и преживявания, мнения по различни общи въпроси, интeресни продукти, новости и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Мнениеот Phantom » Съб Фев 04, 2006 6:57 pm

:thumbu:
Лесно ми е, защото се задоволявам само с най-доброто.
Phantom

Рейтинг: 1200

Мнениеот boriss13 » Съб Фев 04, 2006 10:54 pm

не ме мислете за черноглед, обаче такива колела/особено ако са крадени/ няма да ги видите да движат на самотек/някой да ги кара/-ще ги предвижват до куповача с бус/примерно/ или нещо от сорта, така че според мен нещата са малко по-сложни.... :banghead:
Най-дългите пътешествия най-често започват с думите: "Зная по-кратък път!!!"Изображение
Аватар
boriss13

Рейтинг: 2000

Мнениеот did » Съб Фев 04, 2006 11:00 pm

[quote="boriss13"]

не ме мислете за черноглед, обаче такива колела/особено ако са крадени/ няма да ги видите да движат на самотек/някой да ги кара/-ще ги предвижват до куповача с бус/примерно/ или нещо от сорта, така че според мен нещата са малко по-сложни.... :banghead:
[/quote]

ъъъ... значи, ако забележа бус, който ми изглежда съмнително, все едно в него има high octane, как да постъпя?
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот Мajnata » Съб Фев 04, 2006 11:04 pm

исто4и му бензина
Samo qmboool!!!
Аватар
Мajnata

Рейтинг: 1216

Мнениеот boriss13 » Нед Фев 05, 2006 9:24 am

то верно че малко тъпо, ама т`ва си е мое лично мнение :dunno:
Най-дългите пътешествия най-често започват с думите: "Зная по-кратък път!!!"Изображение
Аватар
boriss13

Мнениеот Alpina » Нед Фев 05, 2006 6:21 pm

[quote="Alpina"]

Съвет от мен е да си изтриеш от поста номера на рамката, макар и да е късно вече де....
[/quote]

Съмнението да има хора с лоши помисли в форума ме накара да напиша това, ама само леко съмнение имах, сега доста се засили!!!
А това да изчезнат и двете такива колела - много подозрително е!!
Не си и помислих, че Metal_Psycho е бил следен, а че е бил в неподходящ момент на неподходящо място, но сега...

А кога ще излезнат подробности покрай изчезването на второто колело и кога мислите да се организира едно походче, по заложните къщи?
И нека темата с откраднати колела се поизчисти, защото мисля няма да е лошо, ако се прави такава инициатива да има и списък с всички откраднати колела... малко по-сложно ще стане, но поне като ще е гарга - да е рошава
C'est la vie
Аватар
Alpina

Мнениеот Albinosko » Нед Фев 05, 2006 9:33 pm

Така ако всеки 2-ри казва/пита във форума кога ще се ходи, просто няма да стане... трябва да си направим една среща някъде и като се съберем да го обсъдим и да решим къде/кога/как и т.н. А и ще се избегнат подозрения от сорта на това че има хора които следят форума със зли помисли...
Така че дайте да направим среща в близките дни и да се разпределяме по задачи, иначе няма да има кой знае какъв ефект ако се цъка пред ПЦ-то... :peace:
Ако не успееш от първия път, явно не си Чък Норис...
Аватар
Albinosko

Рейтинг: 1764

Мнениеот MAN6 » Нед Фев 05, 2006 10:01 pm

[quote="RaveUnit"]

много истински се надявам тези които крадат колела да четат този форум, тази тема, най-малкото защото ще им стане ясно какво е да те гонят не 'редови' полицаи а хх'000 човека от почти всеки град в България ... в смисъл кошмара за крадците тепърва предстои :) и няма да е никак малък, кратък, безболезнен :D
сега другата тъжна истина е че и аз препратих на разни хора снимката, и повечето от тях могат да различат колело за 300лв от колело за 7000лв без да го гледат поне 2 минути, но все пак тези рамки са уникални ... хване ли се нишката все ще се стигне до кълбото ... верно е че имам единствено бокс и газов пистолет, но дори само с тях мога да отровя 1 година напред на някое сладко боклукче, дето после няма да може да се оплаче защото със счупени пръсти и челюсти просто няма как ... а ако е и някой зависим, леле колко ще му е гот първите 2 седмици в болницата когато не може да си каже че му трябва дозичката, ууу
та така, съветвам всеки да се наглася не колко е малък, слаб, безпомощен, спънат от системата а колко е хубаво че имаме една общност, този форум, и може да се свърже с още десетки като него
на засадата след едната кражба от kagami нали имаше доста хора ? и все повече ще стават :)
[/quote]

ами ако не е някой "зависим", ами някой дето теб ще те вкара с твойте боксчета и газови пистолетчета да полежиш някъде си... !?!?
защо пишете такива глупости !??!
xund
Аватар
MAN6

Мнениеот PtD » Нед Фев 05, 2006 10:07 pm

@MAN6 :thumbu:

При наличието на такива количества бойни пистолети да вадиш газов е особена форма на самоубийство.
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Мнениеот bestbg » Пон Фев 06, 2006 2:43 pm

нямаше ме 3 дни и се връщам с надеждата байка да е намерен , а то изчезнал и другия скот... в сряда ще се постарая да дойда на срещата да видим как стоят нещата...
Аватар
bestbg

Рейтинг: 1819

Мнениеот RaveUnit » Пон Фев 06, 2006 6:52 pm

ако е някой като мен - е той пак ще е един, двама, трима .. ще лежа и ще ми е гот че другите 12 човека дето са били с мен са го направили този един, или тези двама/трима да не могат да лежат дори .. това е
Човекът с косачката 37OH55V O773H \../{o.O}..l. Гот ми е сред тия идиопати в тая идиокрация
RaveUnit

Рейтинг: 1720

Мнениеот Psyho » Пон Фев 06, 2006 11:20 pm

Е вече взехме да пишем големи глупусти, дайте на срещата да обсъждаме какво се случва и какво предстои да става, въпреки че доста трудно ще се върнат тези колела...Дано успея и аз да се довлека на някоя среща...
Изображение
Psyho

Рейтинг: 1200

Мнениеот Metal_Psycho » Съб Апр 15, 2006 10:24 pm

Брех,дето се вика,бях ги отписал,но преди минути ми вдъхнаха надежда.
Тошовия байк е видян "100%" в Западен Парк.
Според Албиноско,имало у друг с High Octane,черен.Явно приятели,но втория не го е огледал добре.Та така както звучи,явно двата Октана не само бяха откраднати почти едновременно,но и ги карат заедно,а и то в бг.
Интересно.
Естествено,самият очевицед не е баш 100% сигурен,но трябва да се има едно в предвид,че колелата не са напуснали страната и са били крити доскоро,когато явно са продадени едновременно.Явно собствениците им незнаят,че са крадени(ахъм,неможе да са чак толкова кухи,знаят)
Ако ги засечете,където и да е тез двамцата,ето ми телефона,звънкате,казвате къде сте и пристигам.В зависимост от обстоятелствата,може да се наложи вие да ги сваляте от колелата или поне да ги задържите докато аз пристигна.
Аеее,надеждата умира последна.
Аватар
Metal_Psycho

Рейтинг: 1993

Мнениеот thefatcat » Съб Апр 15, 2006 10:28 pm

:angel::drunk::thumb::wavey:
Nothing is imposible. You are only limited by fear and even that you can overcome.
Аватар
thefatcat

Рейтинг: 1729

Мнениеот Shady™ » Съб Апр 15, 2006 10:32 pm

[quote="Metal_Psycho"]

Според Албиноско,имало у друг с High Octane,черен.Явно приятели,но втория не го е огледал добре.Та така както звучи,явно двата Октана не само бяха откраднати почти едновременно,но и ги карат заедно,а и то в бг.
Интересно.
Естествено,самият очевицед не е баш 100% сигурен,но трябва да се има едно в предвид,че колелата не са напуснали страната и са били крити доскоро,когато явно са продадени едновременно.Явно собствениците им незнаят,че са крадени(ахъм,неможе да са чак толкова кухи,знаят)
Ако ги засечете,където и да е тез двамцата,[color=red]ето ми телефона,звънкате[/color],казвате къде сте и пристигам.В зависимост от обстоятелствата,може да се наложи вие да ги сваляте от колелата или поне да ги задържите докато аз пристигна.
[/quote]

Къде е тоз телефон бе ;) Стискай палци аз да видя някой от 2-та октана... тоя/тея на него ще стане на hard tail-ка (демек ще го гипсирам):rofl:.
Specialized Riders Club !!! SEX™ = Super EXtreme TEAM
Аватар
Shady™

Мнениеот Albinosko » Съб Апр 15, 2006 10:51 pm

Значи ето ме и мен, обаче искам да поправя малко Боби... нещо май с Мариян не сте се разбрали малко :D А и втори Octane не съм виждал... :( Ето как видях Тошовия байк:
Сутринта към 8:10-20 си отивах с трамвай 10 към даскалото. Малко преди Ramstore в Западен парк от една от последните преки виждам някакъв със Stratos и лепенки Magura като тези на Тошо... :bigeyes: Това ми направи много силно впечатление! Още бях в трамвая и нямаше какво да направя... но поне огледах още колелото, беше въпросния Оctane койте се търсеше... :eek: Неможах да видя до колко беше същия чарколяк по него в детайли, но със сигурност рамката и вилката бяха същите... Когато слезнах от трамвая на бегом тръгнах да тичам към този въпросен субект, но вече беше много далеч и нямаше начин да го догоня... :indiffe: Но от една страна си мисля че и по-добре е станало донякъде, ако го бях догонил и евентуално се беше стигнало до физическа разправа щеше да се получи едно от двете:
1. Възможно беше да "take over"-вам колелото и да стане всичко с Happy End
2. Ако случайно се беше провалило [b]1.[/b] той можеше да се покрие и да стане още по-трудно откриваемо колелото и т.н.
Надявам се да съм помогнал с каквото съм можал. Понеже уча в района ще се оглеждам занапред.
П.П. Ако е ходел някъде на работа/училище с колелото може би минава всеки ден (или поне не минава за пръв път от там) по едно и също време, някъде към 8:10-20 или там някъде. Ако някой иска повече информация знае как да ме намери. Но това е всичко което съм видял онзи ден
Аватар
Albinosko

Мнениеот Besen na Kolelo » Съб Апр 15, 2006 10:59 pm

Дам...:bawling: станало е объркване :banghead: той Берто ми е казал толкова радосно/запъхтяно,че е видял колелото,че аз разбрах,че той е видял едното колело по-отбози,а другото по-отдалече на около 300-400м.
А то какво било той си видял едно и също колело,но първо по-отблизо докато е бил в трамвая и после същото колело като е слезнал от него(трамвая)
Но в онази сутрин аз разбрах съвсем друго,защото явно и той беше радостен,че е видял колелото,а и аз съм се зарадвал и беше към ~9:00 и съм бил и аз сънен и така.
Станало е объркване за което искам да се извиня на Боби,но съм разбрал погрешно от запухтените думи на Берто.
I spit on the face of the people who don't want to be cool
Аватар
Besen na Kolelo

Мнениеот Metal_Psycho » Съб Апр 15, 2006 11:14 pm

[quote="Shady™"]

[quote="Metal_Psycho"]

Интересно.
Ако ги засечете,където и да е тез двамцата,[color=red]ето ми телефона,звънкате[/color],казвате къде сте и пристигам.В зависимост от обстоятелствата,може да се наложи вие да ги сваляте от колелата или поне да ги задържите докато аз пристигна.
[/quote]

Къде е тоз телефон бе ;) Стискай палци аз да видя някой от 2-та октана... тоя/тея на него ще стане на hard tail-ка (демек ще го гипсирам):rofl:.
[/quote]

Уупс.Бе то и тела съм го дал в някой от първите страници,ама ае пак

0887 90 39 39.
Ай лека,че две невиждам.
Явно само Тошовия ще се върне в скоро време.Аз лично съм го уведомил за това.Да видим сега какво ще стане.
Аватар
Metal_Psycho

Рейтинг: 1993

Мнениеот klmn » Пон Апр 17, 2006 9:30 pm

За съжаление,мога да кажа че на 15(събота)цял ден се търкалях с моЙта и с бирички (и с байка) из Западния парк и не видях никакво подобно колело.
"пришалец"
Аватар
klmn

Рейтинг: 1692

Мнениеот Albinosko » Вто Апр 18, 2006 7:06 am

Абе то не е казано че ако се виси в Западен парк 1 ден и колелото ще цъфне... знам че е кофти ама...
Аватар
Albinosko

Мнениеот mira_sm » Чет Сеп 11, 2008 10:52 am

\"Admin написа:Понятието "граждански арест" аз лично никога не съм го чувал/учил в юридическия факултет, предполагам, че подобно на понятието "криминално проявен" е някаква милиционерско-журналистическа измислица, само и само нещата да изглеждат по-ясни на широката публика.

Извинявам сЪ, че вдигам тЪз стара тема, само да кажа, че "граждански арест" е популярното име на ситуацията по чл. 12а от НК. Различно е от неизбежна отбрана и крайна необходимост.
Не че ще свърши работа, ако случайно си видиш на пътя колелото и с бой свалиш от него каращия го заради едното съмнение, че лично той е крадецът.

С откраднатите колела, ако е уместно да питам (щото да помогна не мога), какво стана? :I
Аватар
mira_sm

Рейтинг: 1210

Мнениеот Ozzie » Чет Сеп 11, 2008 4:10 pm

На Металния така и не се намери.
За другото не се сещам нищо.
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Мнениеот stotinka » Чет Сеп 18, 2008 12:03 am

най-вероятно са продадени на части в пазара на форума
на женския пазар с толко скъпи не се занимават щот са почти непродаваеми

или на няколко крадени на ишлеме т.е. не по поръчка са рандомизирали чарковете и сега някой приятел на металния им се кефи
варианти бол
stotinka

Рейтинг: 1000

Мнениеот Alpina » Чет Сеп 18, 2008 7:23 am

Вариант е и ти да не развиваш теории...
C'est la vie
Аватар
Alpina

Мнениеот stotinka » Чет Сеп 18, 2008 11:26 am

това не са теории а утвърдени практики
и след като един гей се опита да ми продаде мойта рамка 3 седмици след као ми гепиха колелото не можеш да ме убедиш в друго. Жалко че късно видях обявата и ме изпревари някво момче

ето ти един цитат от тая тема
http://mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?t=42852
bikerider написа:@kitin: след пускането на тази снимка тук можеш спокойно да изпиеш една студена вода и да помислиш за ново колело.

ако ти трябват читави части втора ръка къде ще ги търсиш?
ако имаш излишни къде ще опиташ да ги продадеш?
едвали ще пуснеш обява във вестник позвънете или подобен

коментарите са излишни
на който му е дошло до главата е разбрал нещата
stotinka

Рейтинг: 1000

Мнениеот Alpina » Чет Сеп 18, 2008 11:57 am

1-во тези неща всички ги знаеме - да чоплим семки и повтаряме едно и също с цел да става приказката - не смятам че помага с каквото и да е.

2-ро. Аз секцията с форуми в "Пазар" - не я ползвам. Така нито ще стана собственик на крадена стока, помагайки по този начин за увеличаване на кражбите, нито някой може да се усъмни в мен да това дали имам такава, защото наскоро имаше много хубав пример "продават ми крадената рамкааааа, помоооощ", а то не беше изобщо така.

3-то хаби си силите и енергията в нещо смислено. Като например в темата за откраднатите колела... защото аз там избеснях от действията на някои хора, за които смятах че ще постъпят по друг начин в създалата се при тях ситуация!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

И изобщо, да си приказваме къде кой как, защо краде, продава и т.н... не помага с абсолютно нищо. В същото време дори да може да се направи нещо по дадения въпрос - никой не си помръдва пръста, а дори намерилите колелата си взимат, че си плащат, за да не се разправят повече, с което не знам какво повече от това да сримулират кражбите правят.

Относно контретно тази тема - да ти кажа честно мнението ми е, че добре беше "вдигната" та да си припомниме случая, но така или иначе преди месец имаше няколко подобни... отделно доста честично свети и основната тема по този въпрос, къде с повод, къде защото някой се чуди какво/къде да драсне... та ако нямаме с какво да помогнем по този случай - нека не пишем празни приказки
C'est la vie
Аватар
Alpina

Мнениеот MoRTi » Чет Сеп 18, 2008 6:50 pm

climb написа:
Morpher написа:
Ако мине през Велико Търново и говидя, милостта ще бъде последното нещо за което ще мисля!

Същото се отнася и за Плевен :)

Брей climb кой си ти от Плевен?
MoRTi

Рейтинг: 989

Мнениеот parapiteka » Чет Сеп 18, 2008 7:17 pm

Абе нещо ми писна от безхаберие; беззаконие и безнаказаност.
На времето в дивия Американски капитализъм;като нямало Шерифи; значката получавал..... Следващият стига добре да стреля.....ами ще стигнем в един момент до..............видим некой с готино и скъпо колело бой; бой.....и след това питаме "абе ти ли си собственика извиневай" щото нема милиция да си върши работата..... а ние сме новия Ку Клу Слкан недоклан и прочие.............
Не може да се разчита на провидението да наказва нещастниците....щото те са такива......Крадеци.
А навремето за откраднат Кон са бесели
ТУК,ТАМ и НАВСЯКЪДЕ......
parapiteka

Рейтинг: 1367

Мнениеот Taco » Пет Сеп 19, 2008 10:15 am

Zdraweite!Ot skoro sum vuv foruma i mislq i az v skoro vreme da si vzema edin high octane,no kato vijdam kakvo stava me hva6ta strah.V dianabad i studenski se oglejdam ve4e i az za tezi zverove.Uspeh pojelavam i na metal_psycho,i na To6o!

P.S.:2006 lqtoto niakude imam begul spomen za podobno kolelo,zabeliazano v ujen park:4ernia high octane.Do kolkoto si spomniam bqha muj i jena s nego s planianrski ranici :dunno:

Пиши на кирилица!!!
190cm/85kg :evil: facebook: Свилен Малчев; 0883345045
Изображение
Аватар
Taco

Рейтинг: 980

Мнениеот Alpina » Пет Сеп 19, 2008 10:16 am

За какво ли говорих :idea:
C'est la vie
Аватар
Alpina