[quote="onion"]
...мислите ли че ако се забрани легалното носене на оръжия незаконните такива насени у криминално проявените типове ще намалеят ? ... blah-blah-blah ...
[/quote]
Вместо да задаваш този клиширан до безумие въпрос и да ни занимаваш със съпътстващите го не по-малко клиширани обосновки, що не попиташ Windstream как оценява положението с криминално проявените типове в Детройт и околностите, където оръжието е... ъъъ... разрешено? Малко ли са, много ли са, нагли ли са, кротки ли са? Е такива неща... А докато пишеш можеш да си пуснеш Еминем да ти ги реди за настроение...

Тояга , при цялото ми уважение към теб ще ти кажа това:
Слабо ме касае за Детройт , аз живея в София. А ти що не питаш Windstream ако е нямал пистолет в случая за който разказва кво е щяло да се случи а ?
колкото до това че пистолетите са за п***и и за хора с малки п***и ще ти кажа едно ... ъ-ъ-ъ две неща:
1. ти може и да си нинджа (щом не ти трябва пистолет) ама ние нормалните хора не можем да се бием с 4-5-9 цигани наведнъж. Или викаш да им давам каквото имам и тва е, давам ама си оставам с голяма п***а а? Най-лесно ще е да ми оставят адрес и да им пращам пощенски запис всеки месец!
Предпочитам да им гръмна няколко патрона в мутрите и да изчезна яко дим като малкопишковец

2. Ако преди време вуйчото на моята приятелка е имал газов пистолет сега нямаше да лежи в Централните софийски гробища след свада с група цигани на каруца. Убит със секира в главата. Какво мислиш за това?
П.П не слушам Еминем , запей малко да се сетя кой беше