Боядисване на байк - въпрос

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

Боядисване на байк - въпрос

Мнениеот bagera » Чет Апр 27, 2006 2:40 pm

интересува ме къде във Варна могат да ми боядисат качествено колелото без да ми одерат скалпа.
имам си един спринтьор, ама много ме дразни с тоя червеносивия металик :драйф:
така де, става въпрос да им занеса рамката, да не правя никви други операции от рода на махане на сегашната боя и т.н.

благодаря предварително.
bagera

Рейтинг: 1200

Мнениеот halcor » Чет Апр 27, 2006 3:42 pm

За сравнение на цени ще ти кажа, че в София съвсем наскоро ми взеха 15 кинта за пясъкоструйка и 6 кинта за прахово боядисване. Ти си махаш всичко от рамката и тъпчеш стари вестници в дупките да не влиза боя и пясък където не трябва.
Аватар
halcor

Рейтинг: 2000

Мнениеот Ozzie » Чет Апр 27, 2006 5:10 pm

[b]@ багера:[/b] Градски, разходи се до "Велос". Има някой момчета който се навъртат редовно около магазина и са си пребоядисвали рамките. Другото което съм чувал е за някаква бояджийница в бившия консервен комбинат "Янко Костов", ама е на майна си Райна в Западна промишлена зона. Ходи се с автобус 15-ка и общо взето само той.:agree:
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Мнениеот bagera » Чет Апр 27, 2006 6:07 pm

10х, а след праховата боя ше трябва ли някво лаково покритие? ако всичко излиза около 25 лв, още утре отивам да го прая секси :eyebrow: че лятото идва, за рамката много работа ще има :thumb:

Ozzie, мерси братле. по принцип тая работа няма ли да може да ми я свърши някоя авто бояджийница или нещо такова?
bagera

Мнениеот halcor » Пет Апр 28, 2006 8:15 am

Мен ме кефи матова. Иначе може да я пръснеш с акрилен лак, ако искаш да е лъскава, един хубав такъв спрей е към 5 лева.
Аватар
halcor

Рейтинг: 2000

Мнениеот MaRtiAg0 » Пет Апр 28, 2006 9:51 am

Най-добре иди до магазина там ще намериш кой да ти обясни.
@ozzie де го прати ти...Аз мойта прахово я боядисах над бившия рум бриз(дето го събориха).Свалих си сам боята със "терминатор" и мн нерви,а там ми я боядисаха за...4лв :D
MaRtiAg0

Назад към Архив