Nov servis pri stadion vasil levski

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

Мнениеот Shimana » Съб Фев 28, 2004 6:06 pm

[quote="DH-maniakut"]

Ne e na Joro Tanev serviza a e na BMBF!!!!i hodi da ti napravqt [/quote]

мислех да си трая ама се издразних!
На Жоро Танев баща му (Боби Танев) е председател на BMBF и на БКС,
5-те Orange 222, както някой каза, ги кара GT rasing (клуба на Жоро Танев)
А гумите по състезанията ги раздаваше BAS, а не BMBF и т.н. и т.н....
Shimana

Рейтинг: 1200

Мнениеот Avid » Съб Фев 28, 2004 7:39 pm

Не е на Жоро Танев...
На фамилия Таневи е :)[:p]
Човек е изобретателен. Когато не може да се освободи от някой недостатък, започва да го култивира съзнателно. И със самия факт, че е вече искан, недостатъкът му добива и за него, и за другите вид на качество.
Avid

Рейтинг: 1700

Мнениеот jokata » Нед Фев 29, 2004 3:46 am

@ [b]DH-maniakut[/b]

Силно се съмнявам, че точно аз съм "nai golemiq tupak" в този много добър доскоро форум (със сигурност беше преди да се регистрират разни dh-еУементи...).

Сине майчин със жълто около устата (А може би жълтото не е мляко!!!), "otvorko" ще викаш на dh-приятелчетата си, с които явно има още много хляб да ядете.

И ако ми кажеш къде съм псувал ще ти подаря какъвто байк си избереш!
Тьи меня сльишиш, [b]otvorko[/b]...
Човек без идея е като риба без велосипед.
Аватар
jokata

Мнениеот dhspeed » Нед Фев 29, 2004 8:40 pm

[quote="jokata"]

@ [b]DH-maniakut[/b]

Силно се съмнявам, че точно аз съм "nai golemiq tupak" в този много добър доскоро форум (със сигурност беше преди да се регистрират разни dh-еУементи...).

Сине майчин със жълто около устата (А може би жълтото не е мляко!!!), "otvorko" ще викаш на dh-приятелчетата си, с които явно има още много хляб да ядете.

И ако ми кажеш къде съм псувал ще ти подаря какъвто байк си избереш!
Тьи меня сльишиш, [b]otvorko[/b]...
[/quote]

Momci neka vi obob6tq situaciata!!
1. -Gt racing (kluba na goro tanev) kakto go nari4ate si e samo toi i kara orange! (i mislq zaslujeno)
2.- Pro Sport karat Rado, Ivan Gan4ev.... i Rado mai zaslujeno kara Orange
3. -Volf Klub sponsoriran ot firma volf karat Mitko, Boqn Tabakov... -te karat orange i kakto pokazvat rezultatite mai pak ZASLUJENO!!
4.-a kade otidoha starite im kolela??-specialized 2br. Vupreki izkarani s trud, otidoha pri dimo-klub Vitosha i Viktor su6to Vito6a.
No v kraq nakrai6tata ne sa vajni klubovete a 4e vse pove4e hora imat kolela zakupeni ot FEDERACIATA!!!
Iskam samo da vi obqsnq poneje sum vidql ot vsi4ko po mnogo, 4e nqma izob6to da ima takuv spor v BG ako gi nqma tezi hora!
A ti deto mi se pravi6 na mnogo rabotliv, mi e nepriatno da ti go kaja, no ponqkoga ne vsi4ko s trud se postiga,-opirat ne6tata i do talant. az specialno obi4am vsi4ki baikeri i dori horata koito izkarvat pari ot tova im prava evala, no neka vsi4ki budem priateli i stiga s taq zavist i zloba!!!!

{A i s teq lav4eta s julto okolo...... deto si gi razpravqhme v u4ili6te,, molqte -NE NA MENE TIQ!:)}

a ako si smel 6te ti dam tel. mi da mi zvanne6
dhspeed

Мнениеот Harka » Нед Фев 29, 2004 8:48 pm

Това вече е друго.Така трябва да се говори-за сдобряване,а не за заяждане.:)
Аватар
Harka

Рейтинг: 2000

Мнениеот dhspeed » Нед Фев 29, 2004 8:57 pm

1. Вземи се научи да правиш цитати. --Nemi e NUJNO
2. След това вземи се представи. --Ti go iziskva6 -ti se predstavi pruv
3. Недей да обиждаш хората ей така за нищо - не е културно. -Otvutre mi idva za takiva hora kato teb.
4. Нищо никога не съм искал от федерацията. Тя никога нищо не ми е дала. --NIKOI NE DAVA NA GOTOVO! (I ti li iskash orange?)
5. Национален отбор? Къде има информация за него? Някаде да има брошура, интернет страница - аз не съм виждал.--Koe po napred?
6. Да ходи на съзтезания - погледни 5.-Slabo se interesuva6! kuv baiker si ti pitam az? ako e udobno razbirase.:)
7. Да съм хленчел - къде го видя това. Тука някой казва има дадено? Аз питам къде, как и на кой. А ти вземаш и почвашш да обиждаш. --Mnogo si obidliv be!
8. А пък за готовото какво да ти кажа - аз лично всичко на 90% съм си го заработил с яко бачкане. Така че не смятам че съм получил нищо наготово. --A drugite 10 :I
9. Замислих се! - BRAVO
10. Отговорих ти!!! - RAZKO6EN SI
[/quote]
dhspeed

Мнениеот dhspeed » Нед Фев 29, 2004 9:21 pm

[quote="Shimana"]

[quote="DH-maniakut"]

Ne e na Joro Tanev serviza a e na BMBF!!!!i hodi da ti napravqt [/quote]

мислех да си трая ама се издразних!
На Жоро Танев баща му (Боби Танев) е председател на BMBF и на БКС,
5-те Orange 222, както някой каза, ги кара GT rasing (клуба на Жоро Танев)
А гумите по състезанията ги раздаваше BAS, а не BMBF и т.н. и т.н....
[/quote]

Zashto gi razdava6e pitam az? Ot liubov kum bikerite li??
BMBF da te osvedomq precedatel: Rumen Gaitanski
+ 4 choveka opravitelen savet: Petar Roglev, Milko Ivanov, Jeko Jekov, Alio6a Markov.
gl. sekretar: Nikolai Titev (BAS)
sekretar: Ekaterina Bakarjieva
direktor sustezaniq i mat. 4ast: Zlatko Jurov
Tanev???????
Mai go pravqt za sobstven kev i nai ve4e za sporta.(Tanevi)
dhspeed

Мнениеот dhspeed » Нед Фев 29, 2004 9:26 pm

Shimana,
ti mai si fen na bas!?
da ne si slu4aino ot taka nare4enite "Army of Lovers" ?:D
dhspeed

Мнениеот FRM » Нед Фев 29, 2004 9:28 pm

towa sotgovorite mnogo mi haresa. super mnogo jako e stanalo
MartoFR
FRM

Мнениеот Windstream » Нед Фев 29, 2004 9:34 pm

Хмм, бях пуснал едно постче по темата ама реших че може да предизвика излишни размирици и го махнах... може би не трябваше:

[b]1. Nemi e NUJNO[/b] -> Обаче така ще е по-лесно за другите.
[b]2. Ti go iziskva6 -ti se predstavi pruv[/b] -> Не мисля, SPA не е тръгнал да обижда никого, по-логично е този който го прави (ти) да се представи пръв.
[b]3. Otvutre mi idva za takiva hora kato teb.[/b] -> А какво ще кажеш за хората като ТЕБ (помисли си какво мнение си изграждат другите от форума за теб)?
[b]4. NIKOI NE DAVA NA GOTOVO! (I ti li iskash orange?)[/b] -> Абсолютно си прав, само че не мисля че идеята на SPA е някой да му подари Orange или каквото и да било.
[b]5. Koe po napred?[/b] -> Ми карай по ред, така обикновено е най-лесно ;)
[b]6. Slabo se interesuva6! kuv baiker si ti pitam az? ako e udobno razbirase.:)[/b] -> За да си biker (между впрочем това на английски значи мотоциклетист, не планински колоездач - забележката не е конкретно към теб) не е необходимо да знаеш всички постижения на националния отбор - по-важно е да караш :8D:
[b]7. Mnogo si obidliv be![/b] -> Не, ти ставаш прекалено арогантен.

Точки 8,9 и 10 няма да ги коментирам. Между впрочем ако се стремиш да популяризираш Федерацията не мисля че си избрал най-подходящия начин, с презрителното си отношение само настройваш хората срещу себе си от което страда съответно и имиджа на Федерацията.
Officially recognized show-off post whore - Yee-haw! :cowboy:
Аватар
Windstream

Мнениеот FRM » Нед Фев 29, 2004 9:36 pm

[quote="dhspeed"]

Shimana,
ti mai si fen na bas!?
da ne si slu4aino ot taka nare4enite "Army of Lovers" ?
[/quote]
molja be obidi za vsemogu6tata kompanija:D:8D: ne e ot neja:8:
MartoFR
FRM

Мнениеот dhspeed » Нед Фев 29, 2004 10:09 pm

[quote="Windstream"]

Хмм, бях пуснал едно постче по темата ама реших че може да предизвика излишни размирици и го махнах... може би не трябваше:

[b]2. Ti go iziskva6 -ti se predstavi pruv[/b] -> Не мисля, SPA не е тръгнал да обижда никого, по-логично е този който го прави (ти) да се представи пръв.
[b]3. Otvutre mi idva za takiva hora kato teb.[/b] -> А какво ще кажеш за хората като ТЕБ (помисли си какво мнение си изграждат другите от форума за теб)?
[b]4. NIKOI NE DAVA NA GOTOVO! (I ti li iskash orange?)[/b] -> Абсолютно си прав, само че не мисля че идеята на SPA е някой да му подари Orange или каквото и да било.
[b]6. Slabo se interesuva6! kuv baiker si ti pitam az? ako e udobno razbirase.:)[/b] -> За да си biker (между впрочем това на английски значи мотоциклетист, не планински колоездач - забележката не е конкретно към теб) не е необходимо да знаеш всички постижения на националния отбор - по-важно е да караш :8D:

Точки 8,9 и 10 няма да ги коментирам. Между впрочем ако се стремиш да популяризираш Федерацията не мисля че си избрал най-подходящия начин, с презрителното си отношение само настройваш хората срещу себе си от което страда съответно и имиджа на Федерацията.
[/quote]

Nesho danebi da si go slagate snego 4e pi6e6 ot negovo ime? [:p]
Ni6to neiskam da populqriziram, iskam da vi kaja na vsi4ki 4e vmesto vie da ste nastroeni pozitivno kum neq (BMBF) i da poemete nqkukva samoinicqtiva i da pomagate s kakvoto mojete,-- SAMO KRITIKI!!
a otnosno odgovorite (vi) nqma smisul da produljavame 4e 6te vi se doreve!
ako 50% ot vsi4ki koito obi4at planinskoto koloezdene iskaha da pomognat -kartinkata 6te6e da e korenno po razli4na!
Primer: minalata godina kogato doide rado i joro i pomoliha da im se pomogne da se izgradi novo trase za dh. doidoha 9 choveka , a ostanalite pitaha kolko pari 6te vzemat!
Tazi godina dokolkoto razbrah federaciqta ima razre6enie da izgradi 4cross trase v iujniq park, kato pomolqt za pomo6 sigurno 6te doidat kum 11 4oveka!
Nepriatno mi e no sme tova nie bulgarskite velosipedisti!
dhspeed

Мнениеот DH-maniakut » Нед Фев 29, 2004 10:13 pm

samo moga da kaja na nqkoi hora sme6niciii karaite si Ko6nicite i se ebete v guza!!!A koito kaje 4e se obijda kato go psuvam da mi kaje koi e da mu izvada kapa4kitE!!!! ZAVISLIVI KOPELENCA 6TE SI KARATE "CROSS"4etata i "RAM"4etata sme6ni i 6te mi blijete aNUSAAA!!!:o)[size=200][/size]PUTKIIIII!!!!
jklj
DH-maniakut

Мнениеот DH-maniakut » Нед Фев 29, 2004 10:21 pm

[size=200][/size]Eleleee tova zavista i pederastiqta nema krai!!!Cqlata durjava e pulna s LAINA I KIRRR!!!koi rabotil???Koi raboti v BAS be nekvi kertaci kato TEKO i BAI HUI nekoi si!!!kato doi4in vi ebe v dupencata bikerski taka 6e:8::8::8::}): e vie vsite ste PEDALS:))))))
jklj
DH-maniakut

Мнениеот Bash_Maistora » Нед Фев 29, 2004 10:24 pm

[quote="dhspeed"]

[quote="Windstream"]

[/quote]

Ni6to neiskam da populqriziram, iskam da vi kaja na vsi4ki 4e vmesto vie da ste nastroeni pozitivno kum neq (BMBF) i da poemete nqkukva samoinicqtiva i da pomagate s kakvoto mojete,-- SAMO KRITIKI!!
a otnosno odgovorite (vi) nqma smisul da produljavame 4e 6te vi se doreve!
ako 50% ot vsi4ki koito obi4at planinskoto koloezdene iskaha da pomognat -kartinkata 6te6e da e korenno po razli4na!
Primer: minalata godina kogato doide rado i joro i pomoliha da im se pomogne da se izgradi novo trase za dh. doidoha 9 choveka , a ostanalite pitaha kolko pari 6te vzemat!
Tazi godina dokolkoto razbrah federaciqta ima razre6enie da izgradi 4cross trase v iujniq park, kato pomolqt za pomo6 sigurno 6te doidat kum 11 4oveka!
[/quote]

Bravo,bravo- hvala na takiva "rodoliubci". Samo deto horata ne sa slepi, kolkoto i da vi e nepriqtno:) Iskam samo da pitam- ti posledno koi si? Ivan Ganchev? Samiqt George(edva li)? Bi li vnesyl qsnota po vyprosa, zashtoto rabotata zapochva da mirishe oshte poveche...
Za da nqma izlishni vyprosi- az sym Kiril Mechkov. Moje imeto da ne vi gowori nishto, no sledq sybitqta... A kato trygnete da gradite 4-Cross traseto- pokanete horata po-rano, a ne 3 chasa predi da zapochnete... I po-spokoino... :)
takav sam si
Bash_Maistora

Мнениеот smithyGuy » Нед Фев 29, 2004 10:26 pm

[quote="DH-maniakut"]

samo moga da kaja na nqkoi hora sme6niciii karaite si Ko6nicite i se ebete v guza!!!A koito kaje 4e se obijda kato go psuvam da mi kaje koi e da mu izvada kapa4kitE!!!! ZAVISLIVI KOPELENCA 6TE SI KARATE "CROSS"4etata i "RAM"4etata sme6ni i 6te mi blijete aNUSAAA!!!:o)[size=200][/size]PUTKIIIII!!!!
[/quote]

Neznam koi nemoje da se zdarji no az ve4e naistina nemoga:}):
abe toq DH-maniakut dobre vi nahrani, ama verno ste si putki.
DH.. horicata sa o6te gladni bee, donahrani si gi!
Edin suvet! ako 6te se delite na moe tvoe, BAS, Veloizmamiq, BMBF, podobre zabravete za sport! ako iskate da vi izvadq kirlivite rizi na bas i pr. nqma problemi, no kade e smisula? Q vsi4ki se hvanete da pomognete s jelanie kakto e napisul dhspeed po gore ta da vidite 4e udovolstvieto i otplatata kum vaz shte e po golqma!
dai na kontakt, dai malko nazad, i trrrr tak tak ,trrrr tak
smithyGuy

Мнениеот -666-DEVIL » Нед Фев 29, 2004 10:27 pm

[size=200][/size]ot skoro karam predi sum karal moto-cross i vsi4ki tam sme kato bratq ama vie bikerite steebasi putkite ne stiga 4e ste 18 4oveka na krust pliu6ti nekva ne 4ove6ka PEDALSKA zavist!!!4estno da vi kaja mnogo jenki ima mejdu vas 4e nekoi karal edi kvo si edi 6to si!Emi 6te kara bee kato e tarikat4e i kato mije 6te kara ti kato po cql den pie6 bira i si burka v dupeto nema!!!
dfgfdgfdg
-666-DEVIL

Мнениеот Harka » Нед Фев 29, 2004 10:36 pm

Мисля,че е време Admin да се намеси в тази тема и по отношение на DH-maniakut.Жалко е,че се стига до там.Хора!Какво правите?????
Аватар
Harka

Мнениеот Metal_Psycho » Нед Фев 29, 2004 10:36 pm

[quote="DH-maniakut"]

[/quote]

AAAAHAHAHAHHAAHAHAH
tva kurti mivki AHAAAHAHAHHA.Po poueka be Volf-man,kakvo sa ti napravili mom4etata(i niakoi momi4eta)ot foruma,prosto ne go razbraha DHspeeda be:DNema se korka6 be 4ove4e;)
A tva za kapa4kite rulira AAAAAHAAHAHH
EI 6E VI SKO4IM NA MIGLITE S ELENSKI SKOK be ei[:p][:p][:p];)
AAHAHAHHAHAHAHHAAH eeeeeeeeeeiiiiiii za tva haresvam toz forum,SUper mo6tni ebabavki stavat:D:D:D

:8:
Аватар
Metal_Psycho

Рейтинг: 1993

Мнениеот MOD » Нед Фев 29, 2004 10:41 pm

@DH-maniakut
@dhspeed
@-666-DEVIL
@smithyGuy

Тона и думите с които се изразявате са меко казано неподходящи за големи:?: и възпитани:?: хора, каквито съм сигурен че сте ...

Тази дискусия се е превърнала в безумна , в нещо като мерене на ...
Никой няма да спечели от напрежението, което се създава напълно ненужно ...

@Админ, моето мнение е че това тук плаче за гума или поне от заключване ...
--------------------------------------------------------------------

MOD = Master Of Disaster :D:D:D
"Никога не спори с тъпак, хората може да не забележат разликата."
MOD

Рейтинг: 1715

Мнениеот smithyGuy » Нед Фев 29, 2004 10:43 pm

[quote="Harka"]

Мисля,че е време Admin да се намеси в тази тема и по отношение на DH-maniakut.Жалко е,че се стига до там.Хора!Какво правите?????
[/quote]

Izvinqvai za neudobniq vupros: Ti danesi PUTKAAAA BEEE -hoorrraaaaa kaaakvooo praviiiteeee
smithyGuy

Мнениеот Metal_Psycho » Нед Фев 29, 2004 10:45 pm

[quote="-666-DEVIL"]

[size=200][/size]ot skoro karam predi sum karal moto-cross i vsi4ki tam sme kato bratq ama vie bikerite steebasi putkite ne stiga 4e ste 18 4oveka na krust pliu6ti nekva ne 4ove6ka PEDALSKA zavist!!!4estno da vi kaja mnogo jenki ima mejdu vas 4e nekoi karal edi kvo si edi 6to si!Emi 6te kara bee kato e tarikat4e i kato mije 6te kara ti kato po cql den pie6 bira i si burka v dupeto nema!!!
[/quote]

Evala:D:D
Man moga da ti kaja samo edno-Nai dobre si ostani s motocrossa,po-iakoe:8D:bez maitap.
A za foruma ima ne6to verno,no nedei da propuska6 4e ne vsi4ki sa PUTKIIIIIIIIIIII :D:D[:p][:p][:p]:D
A,i ne sa samo 18 4oveka,prosto ne si ni vijdal vsi4ki:8D:
Aide ako smiata6 o6te da se zanimava6 s nas izrodite,kasmet:)
Аватар
Metal_Psycho

Рейтинг: 1993

Мнениеот Harka » Нед Фев 29, 2004 10:47 pm

@smithyGuy:
:)
Аватар
Harka

Мнениеот ShuShu_Miga » Нед Фев 29, 2004 10:48 pm

Ei smeshnici! Mnogo ste smeshni!Q mi kajete koga si go lsagate - ve4er ili sutrin?ili po seko vreme. ?smehsnici!!GradksiTransport racing!aide po troleite i da vi nqma
xuxuxuxuxuux
ShuShu_Miga

Мнениеот smithyGuy » Нед Фев 29, 2004 10:53 pm

Guy[quote="MOD"]

@DH-maniakut
@dhspeed
@-666-DEVIL
@smithyGuy

Тона и думите с които се изразявате са меко казано неподходящи за големи:?: и възпитани:?: хора, каквито съм сигурен че сте ...

I kakvo 6te postigne?
Mnogo ste primerni be, 4ovek malko vi nagrubi i vie ti4ate pri mama (Admin)
Nie nagrubqvame s dumi--vie s dela --Golata istina
Me4tite sa hubavo ne6to, zabludata NE.
dulgo vreme si me4taeh da mi se mahnat pupkite, i da buda krasiv , no me4tii, dokato edna sutrin minah pokrai ogledaloto i kogo da vidq--samiq Alen Delon! AMA NEEEEE-umopomru4enie!
Vzeh re6enie i spored men pravilno-kupih si Lepten i sega prili4am po4ti na nego :D:D
Nadqvam se 4e me razbrahte pravilno

[/quote]
smithyGuy

Мнениеот MOD » Нед Фев 29, 2004 10:58 pm

@ShuShu_Miga -

Всеки по свой начин изпитва контакта с природата ...
Например някой карат по-добре, някой по-зле .. това е съвсен нормално .. в крайна сметка повечето от нас карат за удоволствие, за отпускане .. за релакс .. не за подготовка за състезание ... Но това по никакъв начин не означава , че тези хора не влагат усилия, страст и емоции в карането си ..

Така че тези думи, които си написал ми се струват много не на място и много непремерени

Това е само мое мнение .. и не смятам да отговарям повече на никого, защото безумния разговор е тръгнал в посока, която лично на мен никак не ми харесва :}):
--------------------------------------------------------------------

MOD = Master Of Disaster :D:D:D
"Никога не спори с тъпак, хората може да не забележат разликата."
MOD

Рейтинг: 1715

Мнениеот ShuShu_Miga » Нед Фев 29, 2004 11:00 pm

[quote="smithyGuy"]

Guy[quote="MOD"]

@DH-maniakut
@dhspeed
@-666-DEVIL
@smithyGuy

I kakvo 6te postigne?
Mnogo ste primerni be, 4ovek malko vi nagrubi i vie ti4ate pri mama (Admin)
Nie nagrubqvame s dumi--vie s dela --Golata istina
Me4tite sa hubavo ne6to, zabludata NE.
dulgo vreme si me4taeh da mi se mahnat pupkite, i da buda krasiv , no me4tii, dokato edna sutrin minah pokrai ogledaloto i kogo da vidq--samiq Alen Delon! AMA NEEEEE-umopomru4enie!
Vzeh re6enie i spored men pravilno-kupih si Lepten i sega prili4am po4ti na nego :D:D
Nadqvam se 4e me razbrahte pravilno

[/quote]

[/quote]

Iskam da znam koga si go slagate smeshnici!!!pylni tapanri ste
xuxuxuxuxuux
ShuShu_Miga

Мнениеот Windstream » Нед Фев 29, 2004 11:03 pm

[quote="dhspeed"]
[/quote]

Бе малко ще ни е трудно, 8000км не са малко разстояние ;) BTW ако някой беше почнал да обижда теб реакцията ми нямаше да е по-различна - винаги се стремя да бъда честен и безпристрастен (леле, като политик почнах да говоря вече) :D

[quote]
[/quote]

Аз лично нямам нищо против Федерацията, хубаво е че я има - както е известно от историята голяма група хора обединени от еднакви интереси и официално организирани имат много по-голяма възможност да променят нещата в своя полза отколкото много индивидуалисти. И не ме разбирай погрешно, в популяризирането на федерацията няма нищо лошо.

[quote]
[/quote]

Ох, тука засягаш наистина болна тема. За съжаление съм принуден да се съглася с теб, обаче това не е присъщо само на велосипедистите, а на българите като нация - почти никой не прави нищо ако не усети някакъв "келепир". Не знам от мързел ли е или от нещо друго, но това е реалността - всеки седи и чака наготово... Разбира се има и много изключения, обаче те още са изолирани случаи. Общо взето тия неща вече се коментираха в една друга тема така че няма смисъл да ги повтаряме.

Та така... мисля че вече се разбрахме. Между другото мисля че ще е добра идея около седмица (че и повече) преди започването на изграждането на трасето в Южния да се пусне тук една обява, нещо като тази за велопохода из Родопите - ако не друго поне болшинството членове на форума ще могат да я прочетат навреме и да си организират нещата, ако имат желание да помогнат разбира се.

[color=red][b]edit:[/b][/color] Админ, мисля че няма смисъл да се трие или заключва цялата тема, по-добре е само леко прочистване.
Officially recognized show-off post whore - Yee-haw! :cowboy:
Аватар
Windstream

Мнениеот Harka » Нед Фев 29, 2004 11:05 pm

@MOD:
Прав си.Тъкмо и аз щях да ти предложа да не им отговаряме вече.Явно иначе няма да спрат.
Аватар
Harka

Мнениеот -666-DEVIL » Нед Фев 29, 2004 11:06 pm

[size=200][/size][b][/b]NEKOI 6IBA PUTKI NEKOI KARA KOLELO!az ne moga da karam kololo!!AHAAHAHAHAHAHXAAXAX 4ikisti,kolelisti,pederisti,smotanisti,pruslisti,trevisti i drugi tam pendelski,bikerski,putkinski istorii BEGAIITEEE sus BI4IKLETATAA xaaxaxaxxaaxxaax:8::8:4e vi biem i 4e vi ebem xaaxaxxaAXax mooxooxoxox!!!8)8)
dfgfdgfdg
-666-DEVIL

ПредишнаСледваща

Назад към Архив