[quote="TOYAGA"]
@ Alien
[quote]Витоша е много голяма, спор няма, и това е само един огромен плюс за хора като мен, [/quote]
Хм... първия и последния път, когато съм те виждал, клечеше мързеливо на спирката на Хладилника в очакване някой друг да извози телесата и возилото ти нагоре...
[/quote]
Не е само тогава

. А последния път когато аз го виждах се скапа след малко возене надолу (качване с лифтовете естествено).
Alien, то т'ва сериозно ли? Или нещо друго си искал да кажеш?
bikerider, за разлика от теб нямам намерение да се заяждам с никого, вкл. и с теб, но не мога да игнорирам това меко казано егоистично и селяндурско мнение. Пък и сам си противоречиш на моменти...
[quote]
дебилите НЕ помръдват
......................
разни out-of-space, блуждаещи, сляпи и глухи обекти
По-голямия проблем за мен за туристите, щото са с порядъци повече от спускачите и е трудно всичките да свикнат с мисълта, че трябва все пак да си държат едното око отворено.
Между другото винаги вървя от вътрешната страна на пътеката
[/quote]
Вървиш значи... Даваш ли си сметка, че така сам се наричаш out-of-space, блуждаещ, сляп и глух дебил ? Не си длъжен да козируваш, но и никой не е длъжен да ти козирува. Може би ти трябва да свикнеш с мисълта, че туристите искат точно това - да се шматкат по пътеките и да не им дреме за нищо, а не постоянно да се оглеждат като на централна софийска улица от къде какво ще дойде.
[quote]
предпочитам да поема риска да ги изненадам - всичко става абсолютно безболезнено и бързо.[/quote]
Сигурен ли си, че стреса е "безболезнен" ?
Имай предвид, че такава травма може да е по-дълготрайна от нараняване при сблъск. Има и "дебили" с доста опънати нерви, които се надяват точно там да ги поотпуснат.
[quote]
Та си мисля от известно време просто да спирам зад блуждаещите дебили и да ги псувам първи
[/quote]
Псувай, ако искате и се сбийте после

. Въпрос на възпитание. Но никой не е длъжен да ти направи път. В повечето случаи правят заради собствената им безопасност (особено когато терориста е върху шейна).
Все още ми е интересно защо когато TOYAGA напише мнение различно от твоето веднага "обръщаш посоката".