Педалите са Mallet-C и ми се ще да ме посъветвате някой свястен/удобен патък за тях. Трябва ми обувало <s>единствено</s> главно за DH. Няма да си правя разходка из парка обут с тях, но все пак да може да се стъпва на земята. Вече дали да е с по-голяма подмека като площ, или не - вие ще кажете. Предпочитам като модел да е повече по крака/по чувствителен.
Примерно (главно по вкус ги гледам) ето това ми хваща окото. Също и това. Естествено и нещо "по-обикновено" не е зле да се има предвид (например това, както и това - демек с повечко подметка). Кой вариaнт е по-подходящ?
Впечатления, съвети, примери и идеи конкретно за този педал са добре дошли. Би било добре някой ползващ педалите да се изяви и похвали собствената си обувка.
Също ми е интересно каква е разликата между различните видове парчета, предлагани от CB за педала. Съответно с какви такива (premium/standart) да си поръчам съответната обувка.
Ако номерът има значение за избора - 44/45.
Имам разни собствени идеи, но предпочитам да не ги споделям..... за сега.
Eдит: Моля некомпетентните и неопитните да се въздържат от съвети тип: "това ми харесва на вид".
Tочно от това естествено ще се въздържа и аз от коментар