[quote="PtD"]
[quote="afterburner"]
Абре, Каймата ми беше казал преди време, че имало някаква "далавера" с размяна на кученцата или някаква тяхна модификация (май изпилване ли

... не знам, беше преди над 1 година това) и след тази операция работила задоволително... има ли истина в това?
[/quote]
Ами аз доколкото съм запознат от личен опит и от интернетски четива, слабото място е един пръстен, който така и не разбрах каква роля играе, обаче голям процент от прецаканите fw-та (вкл. и моя) са със спукан пръстен. Не знам, може в последно време да са го оправили, но силно ме съмнява.
(а предният Onyx e ЖЕЛЕЗЕН!)
[/quote]
Странното е,че карах един Оникс,заден над 2 години без проблем.След това,нали бях спраскал Октана,та сложих каплите на УЗО-то.Първата седмица,Оникса,който беше каран над 2 години на мекиците ми,горе по чукарите,се строши точно този стоманен пръстен.Обаче,аз имах една чисто нова Оникс задна главина в нас,закупена седмица преди строшената ми(от ПроСпорта,до Южния едно време)разликата беше,само,че здравата и нейзползвана не беше за диск.
Та отворих я и взех нейния пръстен.Първи дне с новата част,на НДК,няколко хопчета и подскокчета и отзад се чу ХРАС,отново.
Та имам доста смесени чувства за тази главина.
Иначе,предната няма как да не е ЖЕЛЕЗНА.
Хм...а защо си говорите за главини?