@velco & did. Единствените адекватни мнения на "странични" хора (в смисъл които не употребяват.)
@did Държа да подчертая, относно поста ти за зависимостите, че напълно го подкрепям и се съгласявам. Още за веселите картинки, които постна имаш една бира от мен. Ако се видим, на Паралелна Вселена да ме подсетиш!)
@mih Напълно подкрепям и се съгласявам с теб.
@боиан- фреемад Пичове, вместо да пишете глупусти, след като имате 10 годишни наблюдения (явно от 4-5 годишни са ви почнали наблюденията.) Що не земете да напишете научна дисертация. Ама ако спретнете едно научно популярно филмче и го разпространите из организациите на родителите много пари ще изкарате. И премиерата на филма задължително по "Искрено и лично"
@ блъсканййиеее не ми се търси точния цитат, но о на сладката ти идейка, че тревата е по скъпа от алкохола поражда горе долу ей такива чувста в мен:

:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:
1. Бутилка водка савой 0,7 0- 5-6лв (незнам тоно не съм си копувал скоро) (като да речем стига за 2-3 човека макс.)
2. Един хубав джойнт да го закръглим на 2лв, също стига за 2-3ма човека.
Естествено, че всичко опира до количеството което има "тренинг" и може да поеме различния човек, но определено поглъщането на 1 бутилка водка или какъвто и да било концентрат води до многократно по-големи трайни и нетрайни, физичеески, естетически, и психологически проблеми, от колкото един изпушен джойнт.
@MP Аз марша го подкрепям, от гледна точна на целта да се промени общественото мнение, към хората употребяяващи марихуана, да се разграничио от наркоманите и най вече от престъпниците. Никой не обеждава в безвредността.
Спомена за хора които употребяват 1-2 пъти (стига се по някога - до 3-4 пъти месечно, обаче има случаи в които с месеци не съм употрребявал. Важното е че абсолютно никога не съм изпитвал нужда, а често когато съм в компяния и са ми се предлга, отказавам не защото е вредно или каквото и да било а просто защото в тоя момент не ми се пуши в дадения момент.) Аз съм именно от тези и за това ме дразни цялото това обществено недоволство. Колкото до хората със слабите характери, може да се каже че проявявам егоизъм, да се оправят.
ЕмЗо из Оут