[quote="bikerider"]
[quote="EmZo"]
Не искам да заставам на ничия страна, но в случая детинско и глупаво е да се отварят две теми с подогравки, към определена личност. Ако определената личност не се нрави на друга личност просто да го игнорира и толкова. Глупаво е да прави обществено достояние своите подигравки. Ако не се нрави на масата от хора в този форум, да се заключват темите, които не съответстват на политиката на форума, които и тн. това ОК. Но настоящия случай, си е чисто и просто СПАМ. Също така проява на класическа "българщина", когато човек се занимава повече с друга личност от колкото със себе си.
[/quote]
@EmZo: при цялото ми уважение към теб, не съм съгласен. Има едно мярка спрямо асоциални индивиди като Вълчо (асоциални в рамките на форума имам предвид) - казва се "peer pressure", по-точно да бъде изложена дейността на въпросния индивид пред групата/форума/и.т.н. и да бъде подложена на оценка (онази тема във "За форума и сайта").
NC там прави точно това и аз съм напълно съгласен. Ако има нещо неоспоримо относно Вълчо, то е че не може да се държи като човек. Погледни все пак и от другата страна - никой не е длъжен да подминава с лека ръка обиди и лични нападки насочени към него. Все пак Вълчо има правото да говори каквото си иска (някои неща обаче НЕ тук), но и останалите имат правото да не допускат такива тъпотии тук. И понеже това тук е виртуално пространство, peer pressure-a e една добра алтернатива на мъмренето пред строя. Не че перде като Вълчо ще разбере нещо де - ако имаш предвид, че няма да има ефект, с това вече съм съгласен, Вълчо явно е пределно изперкал и самовлюбен за да усети накъде се е запътил...
Затова и просто вече peer pressure-a е във вариант на хумор в тази тема. Съвета ти между другото важи и за теб - ако те дразни, не го чети.
Държа да отбележа, че казвам всичко това с най-добри чувства

и не искам да се карам с никого заради някакво мизерно псе. Няма да влизам в полемики, просто ти казвам какво мисля.
Вълчо да се оправя, проблема си е негов.
Edit: друг е въпроса, че Вълчовото заболяване е в напреднала фаза и всяко дори споменаване на името Му стимулира и задълбочава пристъпите.
[/quote]
Болният си ти.Да го *****